Gość: Alien02
IP: *.centertel.pl
01.03.08, 12:26
Mam dobry humor, wiec powiem cos, co kazdy wie :)
Czym jest to forum? To baza danych watkow i postow, jakas liczba zawirowan magnetycznych na powierzchni twardych dyskow jakiegos serwera GW.
Raczej nie worek z emocjami. To worek z literami, cyframi, wyrazami i wyrazeniami. Ktore czesto wcale nie znacza tego, co wynika z ich semantyki. Te wyrazenia maja spowodowac okreslony efekt u odbiorcy lub odbiorcow, a nie znaczyc to, co znacza. Ten, kto doswiadczyl w zyciu manipulacji, wie, o czym mowie. To jest GRA.
Przyklady?
Jakze czesto ludzie, ktorzy sie znaja i powinni rozmawiac na priv, rozmawiaja tu? Czy to jest rozmowa? Nie - to gra, a slowa, ktore padaja, to tylko sekwencje polecen, ktore maja w zamierzeniu wywolac okreslone reakcje. Czy ktos, kto tu pisze: kocham, tesknie, odezwij sie, gdzie jestes i tym podobne bzdety - dlaczego nie pisze tego na priv? Bo albo swiadomie gra, albo ma powazne problemy emocjonalne i powinien sie leczyc psychologicznie.
Dziewczyna z Bagien napisala kiedys, ze moje posty sa autentyczne emocjonalnie :) Dziekuje :) A moze potrafie tylko dobrze to udawac? Kto to zweryfikuje? :)))
Oczywiscie pomijam w powyzszym rozumowaniu dyskusje zupelnie neutralne, tak jak powiedzial kiedys Exman, wchodzisz do pubu i sobie gadasz. Nie o to mi chodzi :)
Czym dla mnie jest ta lista? Kobiety, lubicie ogladac telenowele, a faceci - programy motoryzacyjne? W obecnej chwili w moim zyciu to jest wlasnie cos takiego - telenowela dla Aliena i jeszcze moge w niej zagrac :) No i co? Fajne to i jeszcze wciaga :)
Pozdruffka weekendowo :)