IP: *.acn.pl 28.08.03, 20:08
Żucił mię hłopak o ścianę i serce mnie boli i kraja mi się wątroba. co robić ?
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: :( 28.08.03, 20:11
      Gość portalu: 15latka napisał(a):

> Żucił mię hłopak o ścianę i serce mnie boli i kraja mi się wątroba. co robić ?

Odpuścić sobie i to naprawdę. Dodatkowo, poprosić paru kolegów, by nim rzucili
      o ścianę, jeżeli rzeczywiście tak Cię potraktował. Na nic innego bowiem nie
      zasługuje.

Pozdrv.:)
      • luladelrio1 Barman Polej:) 28.08.03, 20:18
        popieram,zapomnij,prześpij się długo i jeszcze raz zapomnij:)
        nie było uczucia, dlatego tak postąpił (chyba, nie znam waszej historii)
        jeśli było, porozmawiaj z nim, może ma jakieś problemy i je na tobie
        uzewnętrznił, zapomniał się, wiesz... każdy ma zły dzień

pozdr
        • white.falcon Re: Barman Polej:) 28.08.03, 20:24
          luladelrio1 napisała:

> popieram,zapomnij,prześpij się długo i jeszcze raz zapomnij:)
          > nie było uczucia, dlatego tak postąpił (chyba, nie znam waszej historii)
          > jeśli było, porozmawiaj z nim, może ma jakieś problemy i je na tobie
          > uzewnętrznił, zapomniał się, wiesz... każdy ma zły dzień
          >
          > pozdr

Obojętnie w jakim wieku nie popieram rzucania kimś o ścianę. Skoro Autorka jest
          młoda, to nie sądzę, by to zrobił osobnik w wieku powyżej 20-ki i dlatego sądzę
          (może kardynalnie), że takiego nauczy odpowiedniego podejścia do kogokolwiek
          tylko potraktowanie go tak, jak sam kogoś potraktował. Moze brutalne, ale moze
          potem - w dorosłym życiu - nie będzie rzucał o ścianę ewentualnymi żoną i
          dziećmi.

• luladelrio1 Re: Barman Polej:) 28.08.03, 20:58
            white falcon, dla mnie to prowokacja, albo zbyt przesadny opis jakiejś sytuacji
            dotyczącej "młodych zakochanych" itp, itd Nie brałabym tego dosłownie...ale
            niech się autorka wypowie
            • white.falcon Re: Barman Polej:) 28.08.03, 21:04
              luladelrio1 napisała:

> white falcon, dla mnie to prowokacja, albo zbyt przesadny opis jakiejś
              sytuacji
              >
              > dotyczącej "młodych zakochanych" itp, itd Nie brałabym tego dosłownie...ale
              > niech się autorka wypowie

Ja nie chcę rozróżniać, czy coś jest prowokacją, czy nie. Bo czasem tak
              można "wylać dziecko z mydlinami". Jeżeli jest to prowokacja, to niech będzie
              wstyd prowokującemu, że jest na tyle głupi, iż wykorzytuje dobre serca innych
              na "rozmydlanie się" nad zmyślona bzdurą, ale jeżeli jest to
              rzeczywistość...to... współczuję Autorce.

• messja Re: :( 29.08.03, 14:16
        white.falcon napisała:

> Gość portalu: 15latka napisał(a):
        >
        > > Żucił mię hłopak o ścianę i serce mnie boli i kraja mi się wątroba. co rob
        > ić ?
        >
        > Odpuścić sobie i to naprawdę. Dodatkowo, poprosić paru kolegów, by nim
        rzucili
        > o ścianę, jeżeli rzeczywiście tak Cię potraktował. Na nic innego bowiem nie
        > zasługuje.
        >

a ta jak zwykle oredowniczka agresji. tylko co bedzie, jak taki chlopak potem
        zmiast sie zmienic w potulnego baranka, znowu odwiedzi dziewczyne i upewni sie,
        ze tym razem tak szybko sie nie podniesie?

latwo jest podkrecac spirale agresji, jeszcze latwiej namawiac do niej innych,
        troche trudniej by pomyslec jakie moga tego byc konsekwencje i czy ogolnie
        warto "brudzic sobie rece".
    • apf Re: :( 28.08.03, 21:37

> Żucił mię hłopak o ścianę i serce mnie boli i kraja mi się wątroba. co robić ?

Na pewno uczyć się ortografii, piętnastolatku:)
    • taka_tam Re: :( 28.08.03, 21:51
      a to szója! niewyklóta larwa i szczerzója! wątrobę polecam zalać wutkom...

• rb13 Re: :( 29.08.03, 14:23
      ech zrobić wątróbke z cebulka i zaprosić do konsumpcji ...
      • Gość: gość portalu spokojnie : ) IP: *.acn.pl 29.08.03, 21:33
        ehh...
        Ktoś sobie robi jaja : )
        Może chciał sobie poprawić humor, bo zna kilka takich głupich dziewczynek i
        musiał odreagować ? Może chciał Was rozbawić ?
        A tak poza tym, jeśli na coś się nei chce odpisywać, to się nei odpisuje i nie
        ma co tutaj filozofować...
        To zwykła prowokacja...
        Czasami na onecie bywają o wiele zabawniejsze : )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka