IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:02
Spodobal mi sie facet, on mnie chyba lubi, ale nic nie robi, tylko powtarza,
ze jest niesmialy. To co zrobic? Myslicie ze to taka sciema, zebym dala
sobie spokoj? Ale po co? Ja go jakos przesadnie nie napastuje, chociaz nie
powiem, ze traktuje go jak brata :-)
Obserwuj wątek
    • messja Re: niesmialy 09.09.03, 22:21
      Gość portalu: bridget.wons napisał(a):

> Spodobal mi sie facet, on mnie chyba lubi, ale nic nie robi, tylko powtarza,
      > ze jest niesmialy. To co zrobic? Myslicie ze to taka sciema, zebym dala
      > sobie spokoj? Ale po co? Ja go jakos przesadnie nie napastuje, chociaz nie
      > powiem, ze traktuje go jak brata :-)

a co bys chciala zeby zrobil?:)
      • ja_nek Re: niesmialy 09.09.03, 23:51
        Może facet po prostu nie wie jak wszystko rozpocząć, nadać bieg. Zdarzają się
        ludzie chorobliwie nieśmali, którzy za Chiny nie spróbują z obawy przed
        zbłaźnieniem się, oceną itp.

Pozdrawiam
        janek
        • Gość: facet Re: niesmialy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:55
          w tym temacie też jesteś ekspertem ?:)
          • messja Re: niesmialy 10.09.03, 00:06
            Gość portalu: facet napisał(a):

> w tym temacie też jesteś ekspertem ?:)

krotko jestes na forum, skoro sie dziwisz:)
            • Gość: facet Re: niesmialy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:08
              On to tak z ksiązek, głowy, czy z życia ?:)
              • messja Re: niesmialy 10.09.03, 00:14

> On to tak z ksiązek, głowy, czy z życia ?:)

nie wiem, raz mowil, ze z ksiazek, innym razem ze z zycia, ale mnie sie jednak
                wydaje z glowy:P
                • Gość: facet Re: niesmialy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:31
                  to ma łeb na karku :)
                  • messja Re: niesmialy 10.09.03, 00:51

> to ma łeb na karku :)

dyskutowalabym ale sie boje:)
    • Gość: Obiekt Re: niesmialy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:21
      Nie wierzę w totalną nieśmiałość faceta w tych kwestiach. Jeżeli mu zależy,
      ruszy choć palcem. Nieśmiałość to dla niego świetne wytłumaczenie, a dla Ciebie
      oznacza to łamanie sobie palców ze zgryzoty i łudzenie się do przysłowiowego
      bólu. Prawda niestety jak zwykle jest brutalna - jeżeli facet nic nie robi, to
      po prostu mu nie zależy. Albo czeka, aż sama go sobie weźmiesz. Ale... nie wiem
      jak Ty, ale ja chorobliwie nie cierpię facetów-niedojd, których trzeba sobie
      wziąć. Mam wrażenie, że takiego bym nie szanowała. Ale jeżeli masz silnie
      rozbudzone i nie zaspokojone instynkty macierzyńskie jak i anielską
      cierpliwość, to go sobie weź.
      • white.falcon Re: niesmialy 10.09.03, 00:34
        Moim zdaniem, nie można tak do końca wysnuwać jakiejś możliwości
        tzw. "doradzenia", czy ustosunkowania sie do problemu, bo Autorka nie napisała,
        jak długo się znają i na ile. Czy to jest spotykanie się od jednego spotkania
        towarzyskiego do drugiego, n.p. u znajomych (dałabym sobie "siana" w takim
        przypadku - to jest tylko znajomość, bo macie wspólnych znajomych i tyle), czy
        to spotykanie się, bo się specjalnie umówiliście, czy spotykacie się w pracy
        (tu już zajść mogą wszelkie możliwe relacje). Różnica, moim zdaniem, jest
        ogromna. Autorka podaje "ogólny ogólnik" i jest w tym dużo niewiadomych.
        Niemniej, życzę powodzenia.:)

Pozdrv.:)
      • messja Re: niesmialy 10.09.03, 00:56
        Prawda niestety jak zwykle jest brutalna - jeżeli facet nic nie robi, to
        > po prostu mu nie zależy.

niestety tak najczescie jednak bywa:(

tez nie lubie "niedojd", ani tych "na chama", ale najgorsi jednak to ci, ktorzy
        wysylaja sprzeczne sygnaly:(
      • foxhunter Re: niesmialy 10.09.03, 12:28

Fakt, zgadzam się z Obiekt.Jeżeli meżczyźnie zależy na kobiecie to stanie na
        głowie, żeby osiągnac swój cel.Ta jego nieśmialość to eufemizm na brak
        zainteresowania Toba.Nie zawracaj sobie nim głowy.

• apf Re: niesmialy 10.09.03, 08:49
      Gość portalu: bridget.wons napisał(a):

> Spodobal mi sie facet, on mnie chyba lubi, ale nic nie robi, tylko powtarza,
      > ze jest niesmialy. To co zrobic? Myslicie ze to taka sciema, zebym dala
      > sobie spokoj? Ale po co? Ja go jakos przesadnie nie napastuje, chociaz nie
      > powiem, ze traktuje go jak brata :-)

Jeszcze raz przypatrz mu się uważnie, zwłaszcza na lekcjach religii, być może
      facet nie miał jeszcze inicjacji seksualnej i dlatego jest "nieśmiały"
    • Gość: gość Re: niesmialy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 09:16
      po prostu zgwałć go, ale najpierw spytaj sie ile ma lat :)
      • to_ja_obiekt apf i gość 10.09.03, 12:13
        Bez urazy, ale mam wrażenie, że autorka nie oczekiwała takich kretyńskich
        odpowiedzi. Robicie wszystko, by zniechęcić ją do tego nieszczęsnego forum. Już
        i tak jest dostatecznie skompromitowane.
        • apf Re: apf i gość 10.09.03, 14:43
          to_ja_obiekt napisała:

> Bez urazy, ale mam wrażenie, że autorka nie oczekiwała takich kretyńskich
          > odpowiedzi. Robicie wszystko, by zniechęcić ją do tego nieszczęsnego forum.
          Już
          >
          > i tak jest dostatecznie skompromitowane.

Jeśli nie jesteś nią to musisz posiadać dar czytania w cudzych myślach i
          powinnaś mieć jej zgodę na wypowiadanie się w jej imieniu.

Niezgadzam się z twoją opinią o "dostateczym skompromitowaniu" forum, może być
          znacznie gorzej, dużo gorzej.
          • messja Re: apf i gość 10.09.03, 14:56
            > Niezgadzam się z twoją opinią o "dostateczym skompromitowaniu" forum, może
            być
            > znacznie gorzej, dużo gorzej.

ja tez sie przewrotnie nie zgodze:) niejaki "mam-dres" i apf, moga sie znacznie
            bardziej starac bu mu zaszkodzic m.in. duzo czesciej moga wzmiankowac
            romantyczne kawalki jak ten tekst o gwalceniu na lekcjach religi czy "o lodzie
            z połykaniem i lizaniu kakałowego oczka":P

oczywiscie, nie podejrzewam, ze apf i dres to jedna osoba, ja to wiem:))))
            • apf Re: do Messji 10.09.03, 15:38
              messja napisała:

> ja tez sie przewrotnie nie zgodze:) niejaki "mam-dres" i apf, moga sie
              > znacznie bardziej starac bu mu zaszkodzic m.in. duzo czesciej moga
              > wzmiankowac romantyczne kawalki jak ten tekst o gwalceniu na lekcjach religi
              > czy "o lodzie z połykaniem i lizaniu kakałowego oczka":P
              >
              > oczywiscie, nie podejrzewam, ze apf i dres to jedna osoba, ja to wiem:))))
              >

Wdam się w bezsensowną dyskusję, stosując te same techniki manipulacji, których
              używa Messja.

Bardzo mi przykro, nie wiedziałem, że zostałaś zgwałcona na lekcji religii, to
              musiało być traumatyczne przeżycie, współczuję ci, a winni powinni być surowo
              ukarani.

Nie wiem, czy przyjmę twoją propozycję zrobienia mi loda z połykaniem i
              wylizania kakałowego oczka, to musi być obrzydliwe w twoim wykonaniu:)

Oczywiście to są tylko żarty i manipulowanie tekstem, hehehehe:)
              • messja o apf:) 10.09.03, 15:58
                apf napisał:

> messja napisała:
                >
                > > ja tez sie przewrotnie nie zgodze:) niejaki "mam-dres" i apf, moga sie
                > > znacznie bardziej starac bu mu zaszkodzic m.in. duzo czesciej moga
                > > wzmiankowac romantyczne kawalki jak ten tekst o gwalceniu na lekcjach reli
                > gi
                > > czy "o lodzie z połykaniem i lizaniu kakałowego oczka":P
                > >
                > > oczywiscie, nie podejrzewam, ze apf i dres to jedna osoba, ja to wiem:))))
                > >
                >
                > Wdam się w bezsensowną dyskusję, stosując te same techniki manipulacji,
                których
                >
                > używa Messja.
                >
                > Bardzo mi przykro, nie wiedziałem, że zostałaś zgwałcona na lekcji religii,
                to
                > musiało być traumatyczne przeżycie, współczuję ci, a winni powinni być surowo
                > ukarani.
                >
                > Nie wiem, czy przyjmę twoją propozycję zrobienia mi loda z połykaniem i
                > wylizania kakałowego oczka, to musi być obrzydliwe w twoim wykonaniu:)
                >
                > Oczywiście to są tylko żarty i manipulowanie tekstem, hehehehe:)

wlasnie potwierdzil moje teze na jego temat i zadne manipulacje tekstem nie
                byly do tego potrzebne:)

p.s.do apf
                napewno cie rozczaruje, ale nie czuje sie urazona twoimi chamskimi zartami: z
                pewnym zdziwieniem tylko obserwuje takie kuriozum jak ty - choc zupelnie nie
                budzisz we mnie duszy terapeuty:)
                a co do twojego "loda", to juz dawno ci dalam do zrozumienia, ze nie budzisz we
                mnie apetytu i nie wiem po co stale chcesz sobie o tym przypominac? moze moja
                odmowa bardzo cie zabolala - ale z drugiej strony minal juz rok, miales czas by
                sie otrzasnac...:)
                • apf Re: o apf:) 10.09.03, 16:09
                  messja napisała:

> mnie apetytu i nie wiem po co stale chcesz sobie o tym przypominac? moze moja
                  > odmowa bardzo cie zabolala - ale z drugiej strony minal juz rok, miales czas
                  > by sie otrzasnac...:)

Jak ten czas leci, rok temu opublikowałaś list, który wysłałem do ciebie na
                  forum Romantica. Takich faktów się nie zapomina, a informowanie o tym na forum
                  jest ostrzeżeniem dla tych, którzy korespondują z tobą.
                  • messja Re: o apf:) 10.09.03, 16:21
                    > Jak ten czas leci, rok temu opublikowałaś list, który wysłałem do ciebie na
                    > forum Romantica. Takich faktów się nie zapomina, a informowanie o tym na
                    forum
                    > jest ostrzeżeniem dla tych, którzy korespondują z tobą.

nie: rok temu zroumiales, ze nie jestem toba zainteresowana i ty tak bardzo sie
                    tym przejales, ze od tamtej pory towarzysz mi, ze swoimi "wyszukanymi" watkami,
                    zartami i propozycjami:) list, ktory pokazywal, o co w twoich zaczepkach
                    naprawde chodzi ukazal sie znacznie pozniej:)
                    jak widac, niepotrzebnie sie ludzilam, ze to raz na zawsze skloni cie bys o
                    mnie zapomnial.... ale z drugiej strony dalo ci w koncu jakis "argument", kiedy
                    brakuje ci juz pomyslu na chamska zart:)))))
                    • apf Re: o apf:) 10.09.03, 18:54
                      Faktycznie, przestępstwo ujawnienia prywatnej korespondencji popełniłaś 8 maja
                      2003 roku. Ponieważ nie poniosłem zbyt dużego uszczerbku moich "dóbr
                      osobistych" więc nie spotkamy się w sądzie.
                      • messja Re: o apf:) 10.09.03, 19:11
                        jestem wzrouszona twoja nieustajaca sympatia, opanowanie i rosadkiem,
                        szczegolnie zwazywszy na to, co napisales do mnie bezposrednio przed
                        opublikowaniem listu:)

(nie wypomne ci juz "brudnych majtek" i innych uroczych zaczepkach, ktorymi co
                        najmniej dwa razy w tygodniu mnie zaszczycasz:)

ale dodam,ze nie tylko jestes coraz mnie zabawny powtarzajc te same chamskie
                        zarty, ale i coraz bardziej wulgarny:(

p.s.
                        jesli znowu bedziesz chcial w odpowiedzi poczestowac mnie "lodem" to sobie
                        daruj, nadal nie jestem zainteresowana, a w dodatku coraz bardziej
                        powtarzajcymi sie zartami znudzona:)
          • to_ja_obiekt Re: apf i gość 10.09.03, 15:48
            Nie piszę w imieniu autorki, a jedynie swoim. Swoją drogą ciekawe, czy autorka
            podziękuje Ci za "rade". A co do tego forum, to chyba niżej już zejść nie można.
            • apf do obiekty 10.09.03, 15:54
              to_ja_obiekt napisała:

> Nie piszę w imieniu autorki, a jedynie swoim. Swoją drogą ciekawe, czy
              autorka
              > podziękuje Ci za "rade". A co do tego forum, to chyba niżej już zejść nie
              można
              > .

Coż zatem waćpanna robi na dnie? Badania czy krucjata czystości?
              • to_ja_obiekt Re: do obiekty 10.09.03, 16:04
                Już pisałam - obiektywną ocenę sytuacji.
                • apf Re: do obiekty 10.09.03, 16:16
                  to_ja_obiekt napisała:

> Już pisałam - obiektywną ocenę sytuacji.

czeka cię zatem wielka kariera, ten dar obiektywnej oceny sytuacji
                  nie każdemu jest dany, to rzecz wyjątkowa i unikalna. Gratuluję.
                  • to_ja_obiekt Re: do obiekty 10.09.03, 16:18
                    Ironicznie "dziękuję" za ironiczne "gratulacje".
                    • apf Re: do obiekty 10.09.03, 16:24
                      to_ja_obiekt napisała:

> Ironicznie "dziękuję" za ironiczne "gratulacje".

Moja pierwsza wypowiedź, którą obiektywnie skrytykowałaś, jest w moim
                      obiektywnym spojrzeniu żartobliwa a ty ją całkiem serio odebrałaś,

czyż zatem nie ma sprzeczności między obiektywnością a opacznym zrozumieniem
                      czytanego tekstu?
                      • messja Re: do obiekty 10.09.03, 16:27
                        apf napisał:

> to_ja_obiekt napisała:
                        >
                        > > Ironicznie "dziękuję" za ironiczne "gratulacje".
                        >
                        > Moja pierwsza wypowiedź, którą obiektywnie skrytykowałaś, jest w moim
                        > obiektywnym spojrzeniu żartobliwa a ty ją całkiem serio odebrałaś,
                        >
                        > czyż zatem nie ma sprzeczności między obiektywnością a opacznym zrozumieniem
                        > czytanego tekstu?

mozna zrozumiec zart i wciaz go obiektywnie skrytykowac:)
                        bowiem obiektywnie rzecz biorac, sa zarty madre i glupie:)
                      • to_ja_obiekt Re: do obiekty 10.09.03, 16:31
                        Ależ wiem, że to była żartobliwa wypowiedź. Ale cóż, wcale nie śmieszna bo
                        monotematyczna i niestety nic nie wnosząca do sprawy.
                        • apf Re: do obiekty 10.09.03, 16:35
                          to_ja_obiekt napisała:

> Ależ wiem, że to była żartobliwa wypowiedź. Ale cóż, wcale nie śmieszna bo
                          > monotematyczna i niestety nic nie wnosząca do sprawy.

Mam nadzieję, że w sobotę, będziemy mieli okazję dokończyć ta pasjonująca
                          dyskusja i pozwolisz mi ocenić swoje obiektywne piękno i wykształcenie.

Pub jak pub, miejsce jak miejsce, to ludzie stworzą albo i nie atmosferę
                          spotkania.
                          • to_ja_obiekt Re: do obiekty 10.09.03, 16:40
                            Nie wiem co ma do rzeczy piękno, wykształcenie i ... sobota.
                            • messja Re: do obiekty 10.09.03, 18:43
                              to_ja_obiekt napisała:

> Nie wiem co ma do rzeczy piękno, wykształcenie i ... sobota.

:)))
        • Gość: gość Re do nijak_płciowego "to_ja_obiekt": IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:00
          poczytaj sobie pierdółko porady seksuologów dla pań w omawianym temacie - tez
          to doradzają czasami.

A ty nic nie radzisz - tylko krytykowac potrafisz ???

to_ja_obiekt napisała:

> Bez urazy, ale mam wrażenie, że autorka nie oczekiwała takich kretyńskich
          > odpowiedzi. Robicie wszystko, by zniechęcić ją do tego nieszczęsnego forum.
          Już
          >
          > i tak jest dostatecznie skompromitowane.
          • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 15:45
            Już poradziłam (patrz wyżej) aby autorka dała sobie spokój z tym facetem. Być
            może z mojej rady skorzysta, z Twojej na pewno nie. Czasem lepiej nic nie
            napisać, niż pisać bzdury.
            • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:49
              a dleczego zakładasz, że twoje rady to nie bzdury ?

to_ja_obiekt napisała:

> Już poradziłam (patrz wyżej) aby autorka dała sobie spokój z tym facetem. Być
              > może z mojej rady skorzysta, z Twojej na pewno nie. Czasem lepiej nic nie
              > napisać, niż pisać bzdury.
              • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 15:51
                Dlatego, że to nie bzdury. To obiektywna ocena sytuacji.
                • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:00
                  he, he, skąd ja to znam - ten twój obiektywizm pachnie trochę subiektywnym,
                  babskim przemądrzaniem się :)

p.s.: na drugi te swoje "obiektywne" rady pisz drukowanymi literami, żeby
                  wiadomo było o co chodzi.

to_ja_obiekt napisała:

> Dlatego, że to nie bzdury. To obiektywna ocena sytuacji.
                  • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:02
                    Dobra, ale Ty wcale nie pisz.
                    • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:05
                      A czemu mam nie pisać - mam tylko czytać twoje wzniosłe, obiektywne rady ?:)
                      • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:11
                        Nie musisz czytać, przecież Tobie rad nie udzialałam.
                        • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:13
                          Ale takie życiowe rady może przekażę chociaz komuś, komu się z pewnością
                          przydadzą :)
                          • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:16
                            Będzie mi miło, jeśli komuś pomogą.
                            • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:18
                              To juz notuję, bo jeszcze zapomnę..:)
                              • to_ja_obiekt Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:21
                                Proszę bardzo. I nie musi być na czerwono.
                                • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:26
                                  czerwone mi sie źle kojarzy ..:))

Niech bedzie wężykiem - masz jeszcze więcej ?:)
              • jmx Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 15:54
                Gość portalu: gość napisał(a):

> a dleczego zakładasz, że twoje rady to nie bzdury ?

A dla Ciebie rada "zgwałć go" jest mądra?
                Obiekt napisała zgodnie ze swoja wiedzą i oceną sytuacji co myśli o takim
                postępowaniu... a zresztą niech sama napisze, nie muszę za nią odpowiadać.
                • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:02
                  A ty napiszesz cos od siebie, czy jak zwykle będziesz cytowała innych ?:)

• jmx Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:05
                    Nie chcę się powtarzać - co można było na ten temat powiedzieć napisali już
                    inni.
                    • Gość: gość Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:08
                      uff, chociaż raz :)
                      • jmx Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:09
                        Nie wiedziałam, że mam tak zagorzałego czytelnika... To miłe ;-)
                        • Gość: gość Re: do Jmx: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:16
                          a widzisz, czasami pozory mylą - my jak wy też czasami potrafimy być mili :)

jmx napisała:

> Nie wiedziałam, że mam tak zagorzałego czytelnika... To miłe ;-)
                          >
                          • jmx Re: do Jmx: 10.09.03, 16:19
                            Ależ nigdy nie twierdziłam, że jest inaczej ;-)
                            • Gość: gość Re: do Jmx: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:28
                              muszę sie uszczypnąć - naprawdę ?:)
                              • jmx Re: do Gościa: 10.09.03, 16:32
                                To Ty mnie chyba niedokładnie czytasz.... zaleję się łzami..... (to wszystko
                                przez tę huśtawkę nastrojów ;-)))))

Pa :-)
                                • Gość: gość Re: do Jmx: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:34
                                  Będziesz ryczeć z radości, czy ze smiechu jak ja teraz ?:)
                                  • jmx Re: do Gościa: 10.09.03, 17:37
                                    :-))))
                      • apf Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:13

> uff, chociaż raz :)

Zobacz, jakie te baby agresywne,
                        nie wierzę w to że wszystkie na raz mają dzisiaj okres:)
                        • Gość: gość Re: do Apfa: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:15
                          No co ty, nie strasz - toż by Ziemię albo FR krew zalała :))

p.s.: ty je znasz lepiej, normalnie sa bardziej spokojne ?:)

apf napisał:

> Gość portalu: gość napisał(a):
                          >
                          > > uff, chociaż raz :)
                          >
                          > Zobacz, jakie te baby agresywne,
                          > nie wierzę w to że wszystkie na raz mają dzisiaj okres:)
                          • apf Re: do Apfa: 10.09.03, 16:18
                            Zawsze potulne i grzeczne są, a dzisiaj drą japy, może to z powodu pełni
                            księzyca, albo podniecenie przed sobotnim spotkaniem:)
                            • Gość: gość Re: do Apfa: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:20
                              Wszystkie są takie potulne, nawet ta twoja uwielbiona..?:)

p.s.: a co obiecaliście im zrobić w sobote, że takie podniecone ?:)
                              • apf Re: do Apfa: 10.09.03, 16:27

> Wszystkie są takie potulne, nawet ta twoja uwielbiona..?:)
                                >
                                > p.s.: a co obiecaliście im zrobić w sobote, że takie podniecone ?:)

Janek zrobi krótki wykład na temat poszukiwania i odnajdowania punktu G,
                                poza tym jeszcze nie wiadomo, która bedzie lodziarką w zabawie towarzyskiej
                                "Kamienne twarze", hehehehe:)
                                • Gość: gość Re: do Apfa: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:33
                                  He, he, he - powinniście zrobić konkurs ofert :)

apf napisał:

> Gość portalu: gość napisał(a):
                                  >
                                  > > Wszystkie są takie potulne, nawet ta twoja uwielbiona..?:)
                                  > >
                                  > > p.s.: a co obiecaliście im zrobić w sobote, że takie podniecone ?:)
                                  >
                                  > Janek zrobi krótki wykład na temat poszukiwania i odnajdowania punktu G,
                                  > poza tym jeszcze nie wiadomo, która bedzie lodziarką w zabawie towarzyskiej
                                  > "Kamienne twarze", hehehehe:)
                        • taka_tam Re: Re do nijak_płciowego 'to_ja_obiekt': 10.09.03, 16:19
                          apf, co ty wiesz o okresie? ;-P

apf napisał:
                          >
                          > Zobacz, jakie te baby agresywne,
                          > nie wierzę w to że wszystkie na raz mają dzisiaj okres:)
                          • messja do taka_tam 10.09.03, 16:25
                            taka_tam napisała:

> apf, co ty wiesz o okresie? ;-P

to byla mistrzowska riposta:) gratuluje:)

>
                            > apf napisał:
                            > >
                            > > Zobacz, jakie te baby agresywne,
                            > > nie wierzę w to że wszystkie na raz mają dzisiaj okres:)
                            • taka_tam Re: do messji 10.09.03, 16:57
                              merci bien :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka