kaya_ja 07.05.08, 15:21 ... no właśnie ?? mam na myśli przyjaźń... albo zawistne albo zapatrzone w siebie i najbardziej niezrozumiałe dla mnie nie potrafią słuchać... i zdradzą każdą tajemnicę a może ja takie spotykam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansii a kto Ci powiedzial, dziecie? 07.05.08, 17:14 ze kobietom mozna powierzac tajemnice? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: a kto Ci powiedzial, dziecie? 09.05.08, 09:40 hansii napisał: > ze kobietom mozna powierzac tajemnice? no właśnie nikt mi nie powiedział, że nie można... a może tylko ja spotykam takie kobitki... Odpowiedz Link Zgłoś
fiufiubeau Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 07.05.08, 17:25 nie powierzam tajemnic kobietom taka mam zasade :) za to mnie kobiety powierzaja tajemnice ja slucham nie opowiadam swoich Odpowiedz Link Zgłoś
hansii fakt 30.05.09, 18:55 fiufiubeau napisała: > nie opowiadam swoich fakt. jednak tez klepiesz innym (realnym) to - czego nie powinnas. Odpowiedz Link Zgłoś
fiufiubeau Re: fakt 30.05.09, 20:31 fakt. > jednak tez klepiesz innym (realnym) to - czego nie powinnas chociaz nie podoba mi sie bardzo ton, ktorego uzywasz bo nie lubie despotow to przyznam Ci wyjatkowo racje :P juz nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
hansii fiu bzdziu :) 04.06.09, 20:25 fiufiubeau napisała: > chociaz nie podoba mi sie bardzo ton, ktorego uzywasz > bo nie lubie despotow > to przyznam Ci wyjatkowo racje juz nie bede o (rzekomym mym) despozyzmie i calej reszcie, Mi Fiu Bzdziu bedzie dzis, lub jutro tu: @ Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 07.05.08, 18:37 Różne są kobiety tak samo jak różni są mężczyźni. Mam to szczęście, że udało mi się trafić na przyjaźń z kobietami. To trwa już wiele lat. Ale dla porównania, znam też fałszywą przyjaźń. Niedawno to odkryłam. I nie umiem jeszcze tego "przetrawić". Jak można być takim człowiekiem. Takim potworem. Jestem naiwna. Wierzę w to co widzę i słyszę. A to bywa fikcja. C'est la vie. Uczę się wciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 14.08.09, 21:02 > Różne są kobiety tak samo jak różni są mężczyźni. Prawda, ale szczerze mówiąc, kobiety bardziej, dużo boleśniej potrafią zranić i zawieść w przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratk Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:02 Dzielimy ludzi na wrednych, fałszywych oraz na ludzi normalnych czyli uczciwych. Jednym ufamy, innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 12.05.08, 17:41 Chciałyście matriarchatu to go macie Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 10:48 niestety.. kobieta kobiecie zrobi każde świństwo, szczególnie gdy o faceta chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 06.04.09, 13:16 A z drugiej strony mówią, że kruk krukowi oka nie wydziobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 07.04.09, 08:38 Gość portalu: iza napisał(a): > niestety.. kobieta kobiecie zrobi każde świństwo, szczególnie gdy o faceta chod > zi Zgadzam sie sie z Toba! "Piekna" manipulacja w imie przyjazni,rowniez jest godna uwagi.Pocieszyc sie mozna istnieniem...kobiet tych prawdziwych ,i uczciwych(sporo takich jest). Odpowiedz Link Zgłoś
julianne73 Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie 27.05.09, 22:34 Moja przyjaciółka wdała się w romans z moim mężem.I trwało to kilka lat.A tyle wina i kawy razem wypiłyśmy...tyle godzin przegadałyśmy.Ja jej się zwierzałam z problemów,(tych łóżkowych też),a ona to wykorzystała.My teraz chodzimy na terapie małżeńską a ona płacze i żałuje ! A ja wiem: KOBIETO nie ufaj KOBIECIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: dlaczego tak trudno zaufać innej kobiecie IP: *.chello.pl 04.06.09, 20:56 Bo kobiety takie są:>? Odpowiedz Link Zgłoś