dwausmiechy 19.05.08, 22:53 równiutki trzystaosiemdziesięciotysięczny post na tym forumie. jakaś nagroda będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashaq Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 07:12 dwausmiechy napisała: > równiutki trzystaosiemdziesięciotysięczny post na tym forumie. > > jakaś nagroda będzie? > - nagrodą będzie to i owo...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Dawaj dla niej coś konkretnego! 20.05.08, 08:13 ashaq napisał: > nagrodą będzie to i owo...;PPP "To i owo" kojarzy mi się z taką tandetą w sklepach, gdzie wszystko jest po 5 złotych. Ja wyżej cenię naszą koleżankę - myślę, że ucieszył by ją jakiś romantyczny (w końcu to romantica) bukiet kwiatów z miłym bilecikiem od nieznajomengo adoratora. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Dawaj dla niej coś konkretnego! 20.05.08, 20:50 Ech, Gini, menom to wszystko trzeba tak dokładnie tłumaczyć po linijce.. a im tylko to i owo w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Tak to jest :) IP: *.centertel.pl 20.05.08, 07:30 Forumowicze ciezko pracuja, a dwausmiechy spija smietanke :) Gratulacje :) Dlugo Cie tu nie bylo :) Jak zobaczylem znowu Twojego nicka, to poczulem, ze jestem wrecz wyposzczony, mialem wzwod a w nocy polucje :) Moze wreszcie cos sie zacznie dziac na forum, bo dotychczas same nudy :) Mam tez nadzieje, ze razem z Toba przyszly tez oba Twoje usmiechy :) Milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Tak to jest :) 20.05.08, 20:47 Dwa uśmiechy gdzieś łażą beze mnie, latawce takie upilnowac się nie dają. A poza tym nie wiem o co Ci chodzi z tymi WZ-kami na WOD-ociąg, załatw to w Urzędzie Miasta i nie marudź ,że w nocy wstawać musisz za potrzebą bo jak trza to trza i już:)) No to, życzę, żebyś dziś spokojnie spał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n I wzajemnie - dobranoc :) IP: *.centertel.pl 20.05.08, 21:38 Wyslij mi na moj gazetowy email jakies Twoje zdjecia. Moze sie zakocham. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Jeszcze tego trzeba :PPP 20.05.08, 21:54 dopiero byś miał rozdwojenie jaźni Szary :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 18:03 nagroda? Moze jedna darmowa sesja w poradni odwykowej albo w poradni nawiazywania realnych (w odroznieniu od wirtualnych) stosunkow miedzyludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Oświadczam, że zaliczyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:42 :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 20:37 Polam, wydaje mi się, czy Wy w tej Hameryce to dziś macie wybitnie niekorzystny biomet? :)) (czytaj uważnie : 1.zaliczyć trzystaosiemdziesięciotysięczny post na tym forum 2.napisać trzystaosiemdziesiąttysięcy postów na tym forum. bo chyba Ci się coś pomyrdało :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 20:53 Ej,a dobra chociaż? czy chcesz się "sponiewierać"? Nie znoszę whiskacza, ale znajomi z Irlandii przywieźli jakąś, którą dało się przełknąć bez grymasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 20:56 pewnie ze dobra - a dlaczego mialbym pic niedobra. po dobrej zawsze chce sie wiecej.. poza tym swiat po whisky jest o wiele prostszy... No nie martw sie nie jest tak zle.... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Oświadczam, że zaliczyłam 20.05.08, 21:11 No dobra, pomartwie sie tylko troszke, tak na wszelki wypadek. To Twoje zdrówko herbatą z miodem i ide spać bo wczorajsza noc była za krótka. Odpowiedz Link Zgłoś