Dodaj do ulubionych

Tak mi sie dziś przypomniało :))

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 23:49
Myślisz że spędzisz życie w samotności
W ciemności, w odosobnieniu
Taak, wiem. Byłaś tam
Próbowałaś zjednoczyć się z tymi zwierzętami
Ale to pozostawiło w tobie zamęt i poniżenie
Więc chwiejnym krokiem wracasz do domu
Aby czekać na nicość
Lecz samotne wyrafinowanie twojego pokoju
Wypluwa cię z powrotem na ulicę
Zdesperowana i w potrzebie ludzkiego kontaktu
Spotykasz mnie i cały świat ulega zmianie
Bo wszystko to co mówię jest wszystkim tym co zawsze chciałeś usłyszeć

Więc odrzucasz całą swoją obronność
Odrzucasz wszystkie swoje lęki
I ufasz mi całkowicie
Jestem idealny w każdym sensie
Bo sprawiam że czujesz się taka mocna i silna od środka
Jesteś taka szczęśliwa
Lecz twoje ego wypacza rzeczywistość
Nigdy nie ciekawiło cię
Dlaczego wszystko idzie tak gładko

Chcesz wiedzieć dlaczego?
Bo jestem kłamcą
Taak, Ja jestem kłamcą
Rozedrę twój umysł
Spalę twoją duszę
Przerobię cię na swoją nutę
Bo jestem kłamcą
Kłamcą

Ukrywam się za uśmiechem i spojrzeniem pełnym zrozumienia
A to co mówię już dawno znasz
Tak abyś mógła powiedzieć 'Naprawdę identyfikuję się z tobą'
A czas kiedy minie potrzebujesz
To poprostu czas kiedy ja upuszczam ci krew
Jeszcze tego nie kumasz
Przychodzę do ciebie jak schorzenie
Ale opuszczę cie jako uzależnienie
Nigdy mnie nie zapomnisz
Chcesz wiedzieć dlaczego

Bo jestem kłamcą
Taa, Jestem kłamcą
Rozedrę twój umysł
Spalę twoją duszę
Przerobię cię na swoją nutę
Bo jestem kłamcą
Jestem kłamcą
Obserwuj wątek
    • zahedan Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 18.09.03, 23:51
      dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie to być.dobra pamięc ty mieć :-)
      • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 23:53
        I nie tylko dłuuuugą pamięć... :))
    • taka_tam liar 19.09.03, 09:01
      całkiem ładnie wyszło ci to tłumaczenie henry'ego...
      • ka_27 liar 19.09.03, 09:04
        Taka_tam,

dzień jest ładny i do tego weekend się zaczyna :-)
        I Twoje tajemnicze tajemnice ... :-)))))
        • taka_tam Re: liar 19.09.03, 09:08
          nie ma tu żadnej tajemnicy... pisałam o tekście, który przytoczył oberon :-)
          a dzień piękny, to prawda... mmmmmm.... :-)
          • ka_27 liar 19.09.03, 09:09
            Taka_tam :-)

ja miałem na mysli Ciebei i Twą tajemnicę :-))))
            A weekend moze byc całkiem miły i ciepły :-))))
            • taka_tam Re: liar 19.09.03, 09:14
              a co, ka, chciałbyś poodkrywać moje tajemnice? ;-)
              • ka_27 liar 19.09.03, 09:21

Twe tajemnice godne są li tylko Wielkiego Odkrywcy ... :-))))))
                • taka_tam Re: liar 19.09.03, 09:29
                  łeeee tam... po pierwsze: nie interesują mnie "wielcy odkrywcy", a po drugie:
                  moje tajemnice są tylko i wyłącznie moje.
                  • ka_27 liar 19.09.03, 09:30

racja! Nie Wielcy Odkrywcy, lecz ten jeden Wileki Odkrywca :-))
                    Racja! Twoje tajemnice są Twoimi tajemnicami, ale nie wszytskie tak do
                    końca ... :-)))))))
                    Na co dziś zapraszasz?
                    • taka_tam Re: liar 19.09.03, 11:37
                      ka... temetu tajemnic już nie ciągnę, bo najwyraźniej mamy inne zdanie i do
                      konsensusu nie dojdziemy ;-)
                      a co do papu, to dzisiaj nie ja gotuję... mogę więc najwyżej zaprosić na łyk
                      wirtualnej kawy po meksykańsku. właśnie sobie robię :-)
                      • ka_27 liar 19.09.03, 12:18

zaraz zobaczymy, co mi zaserwujesz ... :-))))
                        • taka_tam Re: liar 19.09.03, 12:27
                          a kawa po meksykańsku ci nie smakuje? ja bardzo lubię. świetnie stawia na nogi!
                          na wątku obok serwują również ciasto ze śliwkami, możesz im trochę
                          podciągnąć... ;-)
                          • ka_27 liar 19.09.03, 12:32
                            Taka_tam,

a ja myślałem, że rozmawiam nie z innymi, lecz z Tobą ...
                            • taka_tam Re: liar 19.09.03, 12:37
                              no popatrz, ja też tak myślałam :-)) niemniej jednak ciasta do kawy nie mam, a
                              wiem, że tam upiekli dobre. czuję ten zapach... :-)
                              • ka_27 liar 19.09.03, 12:39

a gdzie Twoje eksperymenty kulinarne? :-)
                                • taka_tam Re: liar 19.09.03, 12:44
                                  czasem nawet maszynka do eksperymentów musi odpocząć :-)
                                  • ka_27 liar 19.09.03, 12:52
                                    Taka_tam,

zobaczysz, co będzie ... :-)))))
                                    • taka_tam Re: liar 19.09.03, 12:56
                                      już się zaczynam bać, a chyba nie powinnam? ;-)
                                      • ka_27 liar 19.09.03, 13:08
                                        Taka_tam,

nie, nie powinnaś bać się tego, co piękne w Twoim życiu ...
    • semmi Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 11:00
      Gość portalu: Oberon napisał(a):

> Myślisz że spędzisz życie w samotności
      > W ciemności, w odosobnieniu
      > Taak, wiem. Byłaś tam
      > Próbowałaś zjednoczyć się z tymi zwierzętami
      > Ale to pozostawiło w tobie zamęt i poniżenie
      > Więc chwiejnym krokiem wracasz do domu
      > Aby czekać na nicość
      > Lecz samotne wyrafinowanie twojego pokoju
      > Wypluwa cię z powrotem na ulicę
      > Zdesperowana i w potrzebie ludzkiego kontaktu
      > Spotykasz mnie i cały świat ulega zmianie
      > Bo wszystko to co mówię jest wszystkim tym co zawsze chciałeś usłyszeć
      >
      > Więc odrzucasz całą swoją obronność
      > Odrzucasz wszystkie swoje lęki
      > I ufasz mi całkowicie
      > Jestem idealny w każdym sensie
      > Bo sprawiam że czujesz się taka mocna i silna od środka
      > Jesteś taka szczęśliwa
      > Lecz twoje ego wypacza rzeczywistość
      > Nigdy nie ciekawiło cię
      > Dlaczego wszystko idzie tak gładko
      >
      > Chcesz wiedzieć dlaczego?
      > Bo jestem kłamcą
      > Taak, Ja jestem kłamcą
      > Rozedrę twój umysł
      > Spalę twoją duszę
      > Przerobię cię na swoją nutę
      > Bo jestem kłamcą
      > Kłamcą
      >
      > Ukrywam się za uśmiechem i spojrzeniem pełnym zrozumienia
      > A to co mówię już dawno znasz
      > Tak abyś mógła powiedzieć 'Naprawdę identyfikuję się z tobą'
      > A czas kiedy minie potrzebujesz
      > To poprostu czas kiedy ja upuszczam ci krew
      > Jeszcze tego nie kumasz
      > Przychodzę do ciebie jak schorzenie
      > Ale opuszczę cie jako uzależnienie
      > Nigdy mnie nie zapomnisz
      > Chcesz wiedzieć dlaczego
      >
      > Bo jestem kłamcą
      > Taa, Jestem kłamcą
      > Rozedrę twój umysł
      > Spalę twoją duszę
      > Przerobię cię na swoją nutę
      > Bo jestem kłamcą
      > Jestem kłamcą

Według mnie są to myśli człowieka chorego i ciesz się z tych twoich głupich
      myśli
      • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 11:05

> Według mnie są to myśli człowieka chorego i ciesz się z tych twoich głupich
        > myśli

Chyba "swoich myśli"?
        • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 11:41
          semmi... ten tekst to myśli cenionego muzyka, poety, wydawcy, sporadycznie
          aktora i promotora młodych talentów muzycznych... nie oberona... :-)
          • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 11:46
            taka_tam napisała:

> semmi... ten tekst to myśli cenionego muzyka, poety, wydawcy, sporadycznie
            > aktora i promotora młodych talentów muzycznych... nie oberona... :-)

...i mięśniak, łapę ma tak grubą jak noga nosorożca... :)))
            • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 11:59
              jego wypracowane ciało jest jedynie fajnym (nie powiem :-)) dopełnieniem
              niezwykle ciekawej osobowości...
              • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:01
                taka_tam napisała:

> jego wypracowane ciało jest jedynie fajnym (nie powiem :-)) dopełnieniem
                > niezwykle ciekawej osobowości...

Idę się dopełnić... Zrobię parę pompek i przysiadów :)))
                • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 12:05
                  idź, idź :-) sport jeszcze nikomu nie zaszkodził :-)
                  • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:06
                    taka_tam napisała:

> idź, idź :-) sport jeszcze nikomu nie zaszkodził :-)

Tiaaa... to przesąd... :))
                    • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 12:11
                      gwarantuję, że te parę pompek i przysiadów wyjdzie ci tylko na zdrowie :-))
                      • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:13
                        taka_tam napisała:

> gwarantuję, że te parę pompek i przysiadów wyjdzie ci tylko na zdrowie :-))

...wyjdą mi też hemoroidy... ależ ja mam ciężki dowcip dziś hihi :)))
                        • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 12:23
                          :-))) dźwigania sztangi wobec tego nie polecam :-)

Gość portalu: Oberon napisał(a):

> ...wyjdą mi też hemoroidy... ależ ja mam ciężki dowcip dziś hihi :)))
                          • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:29
                            taka_tam napisała:

> :-))) dźwigania sztangi wobec tego nie polecam :-)
                            >
                            > Gość portalu: Oberon napisał(a):
                            >
                            > > ...wyjdą mi też hemoroidy... ależ ja mam ciężki dowcip dziś hihi :)))

...i tak dźwigam. Nic mnie nie powstrzyma. Niepowstrzyma sie
                            Niepowstrzymanego :)))
                            • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 12:39
                              wciąż "twardziel"? :-)
                              • Gość: Oberon Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:44
                                taka_tam napisała:

> wciąż "twardziel"? :-)

Nie wiem co to znaczy...? Twardziel to ten co nie płaczę nad losem małych,
                                bezdomnych kotków? :))
                                • taka_tam Re: Tak mi sie dziś przypomniało :)) 19.09.03, 12:49
                                  to raczej ktoś, kto nie boi się nawet hemoroidów ;-))
                    • quickly A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:15
                      Biegasz?
                      Jaki masz czas na 5km?

Przysiady same w sobie nic nie daja. Strata czasu. Ze sztanga to co innego.
                      Sztanga 10kg + dwa krazki po 25kg na kazdym koncu. Glebokie, pewne przysiady.
                      Na poczatek 12, poznie 6 i do ostatnich 3 przysiadow dokladasz 10kg na kazdy
                      koniec sztangi. Jezeli tego nie robiles wczesniej bedziesz mial nastepnego
                      dnia problemy z chodzeniem. Ale warto...
                      • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:20
                        quickly napisał:

> Biegasz?
                        > Jaki masz czas na 5km?
                        >
                        > Przysiady same w sobie nic nie daja. Strata czasu. Ze sztanga to co innego.
                        > Sztanga 10kg + dwa krazki po 25kg na kazdym koncu. Glebokie, pewne
                        przysiady.
                        > Na poczatek 12, poznie 6 i do ostatnich 3 przysiadow dokladasz 10kg na kazdy
                        > koniec sztangi. Jezeli tego nie robiles wczesniej bedziesz mial nastepnego
                        > dnia problemy z chodzeniem. Ale warto...

Ja biegam tylko jak gram. Gram sporo. Na nogi nie muszę... jakbym zaczął je
                        ćwiczyć to miałbym udo jak słoń. Jeden wielki mięsień... To od grania tak mi
                        się porobiło.
                        • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:25
                          W co grasz Oberonie ? W gumę, czy skaczesz na skakance ??:-)
                          • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:28
                            mandaryn_ka napisała:

> W co grasz Oberonie ? W gumę, czy skaczesz na skakance ??:-)

Nie. Mam zespół i gramy w akademickiej lidze szóstek. Zayebisty zespół. Ludzie
                            git. :)
                            • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:32
                              No tak, a co granie na gitarze ma wspólnego z treningiem nóg ??
                              • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:36
                                mandaryn_ka napisała:

> No tak, a co granie na gitarze ma wspólnego z treningiem nóg ??

No wiesz tam są takie specjalne pedały. Na przykład wha-wha, albo flanger.
                                Naciskając na nie nogą wyrobiłem sobie to i owo. :))
                                • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:38
                                  WIEM...(ze zrozumieniem kiwam głową), wyrobiłes sobie charakter;-)
                                  • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:43
                                    mandaryn_ka napisała:

> WIEM...(ze zrozumieniem kiwam głową), wyrobiłes sobie charakter;-)

Charakter rzecz nabyta. Można go stracić ;))
                                    • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:49
                                      Uuuuu, błędny tok rozumowania drogi Panie.
                                      Z charakterem człowiek się rodzi, a później go kształuje....
                                      "człowiek z natury jest dobry", jak powiedział pewien pragmatyk, natomiast jego
                                      funkcjonowanie w określonej rzeczywistości, środowisku ma wpływ na
                                      utrzymanie "owego dobra", bądź na zmianę dobra w zło :-)
                                      • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:55
                                        Człowiek nie jest z natury dobry. To niepotrzebne uogólnienie. Genetyka ma
                                        tutaj wielkie znaczenie. Olbrzymie. Człowiek może urodzić się zły. Będzie zły z
                                        natury. Przeceniamy środowisko w jakim żyjemy. Wychowanie.
                                        • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:06
                                          och! Ty życiowa przekoro...:-)
                        • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:29
                          eeee, wiem, Ty garsz w dwa ognie :-)
                          • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:30
                            mandaryn_ka napisała:

> eeee, wiem, Ty garsz w dwa ognie :-)

Ja w to nie garsz... :)))
                            • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:33
                              ha, ha, ha......:-)
                              ZŁOŚLIWIEC !! ZŁOŚLIWIEC !!
                              • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:35
                                mandaryn_ka napisała:

> ha, ha, ha......:-)
                                > ZŁOŚLIWIEC !! ZŁOŚLIWIEC !!

Czyli wszystko w normie... :))
                                • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:37
                                  CO W NORMIE ??
                                  • Gość: Oberon Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: 195.92.39.* 19.09.03, 12:38
                                    mandaryn_ka napisała:

> CO W NORMIE ??

Ja w normie. Stan mój w normie. Normie przez małe n :))))
                                    • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:40
                                      No taaaaaaak, w normie przez małe "f" ;-)
                                      • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 12:55
                                        Witaj Mandaryn_ko :-))))
                                        • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:02
                                          Cześć ka_27 :-)
                                          • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:09
                                            I jak humorek przedweekendowy? :-)))
                                            • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:17
                                              A taki sobie, nieszczególny...:-)
                                              • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:20
                                                Dlaczego?
                                                W końcu weekend już za pasem :-))))))
                                                • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:22
                                                  Oj tam...
                                                  Nawet nie mam siły cieszyć się nim...;-(
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:23
                                                    Mandaryn_ko :-)

co się stało?
                                                    Przecież jesta taka ładna pogoda,
                                                    nic, tylko się radować :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:25
                                                    No tak...żeby nasze zycie zależało tylko od pogody...To było by bardzo dobrze;-(
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:31
                                                    Co się zatem stało Mandaryn_ko?
                                                  • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:42
                                                    :-( tutaj nie mozna rozprawiać o takich sprawach...;-(
                                                    Podobno Porucznik Jaszczuk podgląda...:-(
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:44
                                                    Mandaryn_ko :-)

tak, fakt, tu nie można, bo Porucznik Jaszczuk trzyma łapę w pogotowiu :-P
                                                    Ale masz się pozbyć tych szarych myśli i to już !! :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:46
                                                    To nie są tylko myśli, to realia ;-(, ;-(
                                                    Pozdrawiam Porucznika Jaszczuka ...
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:50
                                                    Mandaryn_ko !

wiem, ze to sa realia, ale czas je zmienic na lepsze ... :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 13:53
                                                    Podziwiam Twój optymizm...
                                                    Jest godny uznania...
                                                    Przydałby mi się :-(
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 15:06
                                                    tO NIC TRUDNEGO,
                                                    MUSISZ TYLKO MOCNO CHCIEĆ :-)))
                                                  • Gość: mandaryn_ka Re: A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? IP: *.powiatradomski.pl 19.09.03, 15:29
                                                    No jasne...To łatwo tak powiedzieć:-(
                                                    Miłego weekendu Ci życzę Ka_ku_siu_27-siódemiusiu :-)
                                                  • ka_27 A ile tych pompekOberon potrafisz zrobic? 19.09.03, 15:47
                                                    Miłego weekendu, takiego mandarynkowego i uśmiechniętego :-)))
                                    • Gość: HR Henio ROLLINS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:55
                                      HENIO ROLLINS PO POLSKU, ha ha ha
                                      • taka_tam Re: Henio ROLLINS 19.09.03, 13:01
                                        co w tym śmiesznego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka