Dodaj do ulubionych

pomysł na prezent dla ukochanej...

IP: *.aster.pl 24.10.08, 15:49
witam,

moja dziewczyna ma niedługo 21 urodziny, czy możecie podsunąć mi jakiś
ciekawy, niepowtarzalny oryginalny pomysł na prezent bo bardzo chciałbym coś
takiego Jej sprawić jednak im dłużej myśle to mam coraz mniej pomysłów....
perfumy, bizuteria to takie raczej oklepane, zreszą moja Pani nie nosi za duzo
bizuterii.... pomysłem jest romantyczna kolacja ale myśle ze będzie to
dodatkiem do tego wieczoru..a pozatym chciałbym Jej coś ciekawego
kupic...koszt to tak do 200-300zł, proszę o ciekawe pomysły...
Obserwuj wątek
    • khinga Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.10.08, 17:02

Wibrator:)))))
      • kika.99 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 16.04.10, 13:46
        Zrób prezent ukochanej. Zajrzyj na emilosc.pl
    • Gość: Alienek Ja bym to tak zrobil IP: *.centertel.pl 24.10.08, 17:20
      Powiedzialbym, ze idzie mrozna zima i chcialbym jej kupic cieple dobre buty w prezencie i zebysmy razem pochodzili po sklepach i cos wybrali.
      Po "wycieczce" wiedzialbym juz, czy jest cien szansy, zeby byla moja zona :) Wiesz ile o kobiecie mozesz sie dowiedziec, chodzac z nia po sklepach? Jezeli ludzie traktuja znajomosc powaznie, to kobieta patrzy na mezczyzne i go ocenia, ale vice-versa tez.
      Jak Ci odpowie "ocipiales?" - no to jest jakas informacja.
      Jak Ci odpowie "za 300 zl buty? Ochu jales biedaku?" - to tez jest jakas informacja.
      Jak Ci odpowie "dobry pomysl, ale rodzice juz mi dali na to pieniadze, chcialabym dostac cos innego, milego, niekoniecznie drogiego" - to tez jest jakas informacja :)

Powodzenia :)

• Gość: Paweł Re: Ja bym to tak zrobil IP: *.aster.pl 24.10.08, 17:50
        ciekawy pomysł... ja niekoniecznie musze wydawac wszystkie te pieniądze, zalezy
        mi zeby prezent był własnie miły, oryginalny taaaaki no wiecie super... proszę o
        dalsze pomysły...
      • Gość: nielogiczna Re: Ja bym to tak zrobil IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 14:10
        Buty na urodziny? i to nie od wieloletniego męża (to się da "przełknąć" ;-) ) ale najprawdopodobniej od pierwszego chłopaka czy też w pierwszym poważnym związku? - to też jest jakaś informacja...
        Mi by się zapaliła wtedy taka wielka czerwona LAMPA - "on teraz chce kupować buty, co kupi po kilku latach małżeństwa - odkurzacz??"
        A tak zupełnie na poważnie - to źle się dzieje, jeśli zaczyna się znajomości, związki od testowania drugiej osoby. I cieszę się, że mój mężczyzna mnie nie testuje (chociaz jesteśmy ze sobą już kilka lat).

Do Pawełka:
        a właściwie czemu nie biżuteria? jakis fikuśny, oryginalny naszyjnik, wisiorek, może kolczyki... Napisałeś, że Twoja pani prawie nie nosi biżuterii, ręczę że gdyby od Ciebie coś dostała to nosiłaby na pewno :-) Ale pomysł z allegro też dobry.
        • Gość: Alienek Nie liczy sie prezent tylko intencja IP: *.centertel.pl 26.10.08, 19:11
          Co ja moge powiedziec po tych kilku latach malzenstwa? Zakladajac, ze nie nazywam sie Rockefeler czy Hilton i ze jest wspolnota majatkowa? Wiesz o jakim prezencie bedziesz marzyc? CZAS I CIEPLO. Zrozumiesz, ze reszta sie nie liczy.
          A idzie zima, to moze jak nie buty, to czapeczka, szalik i rekawiczki :)
          Dobranoc :)
          • Gość: częstując tortem Re: Nie liczy sie prezent tylko intencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 19:36
            Pomysłowość też jest ważna.
            • Gość: Lubie tiramisu :) Re: Nie liczy sie prezent tylko intencja IP: *.centertel.pl 27.10.08, 12:30
              Oczywiscie, ze pomyslowosc jest wazna, ale to pozostawilbym supermarketom.
              Moze na Swieto Zmarlych bedzie jakas promocja w Realu? ;)
          • Gość: nielogiczna Re: Nie liczy sie prezent tylko intencja IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 21:14
            > Co ja moge powiedziec po tych kilku latach malzenstwa?
            No właśnie, inne prezenty daje się po kilkuletnim związku inne na początku wspólnej drogi (i tu zapewne wiele zon westchnie z żalem "dlaczego...." )

Tak naprawdę liczy się miłość (to a propos czasu). A buty czy też szaliczek mogę sobie sama kupić ;)

Szkoda, że autor wątku już się nie pojawił i nie wiemy co kupił :(
          • bmwracer Re: Nie liczy sie prezent tylko intencja 24.11.09, 19:00
            Zgoda w 100%. Ja dawno dawno temu kiedy zona byla moja dziewczyna a ja biedakiem
            wlasnie w taki sposob kupilem jej raz skorzane rekawiczki a potem skladana
            parasolke, a keidys nawe cieple goralskie papcie... I do tego czasu wsppomina to
            jaka super prezenty pomimo ze kiedys nawet dostala super auto przewiazane
            wstazeczka i malo nie zemdla.. Kobiety wbrew pozorom nie lubia super droginch
            prezentow ale takie gdzie daje sie z nimi odrobine ciepla i serca a na wybranie
            poswieca sie troszke czasu.
    • emilka_x Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.10.08, 21:10
      Wszystko zależy o tego w czym gustuje twoja dziewczyna,możesz jej kupić jakąś
      ekstra bieliznę,np.jakiś seksowny gorset,oboje na tym skorzystacie,a może po
      prostu 21 róż a do tego jakaś dobra książka,poszperaj na allegro w
      dziwactwach,można tam znaleźć nie spotykane rzeczy,ostatnio na urodziny męża
      wygrzebałam tam książkę z miejscem na alkohol,był w niebo wzięty
      • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.11.09, 19:03
        No, takie seksi bielizniane prezenty zona zwykle komentuje "Ten prezent ktory
        wloze na siebie na 5 minut to sobie kupiles a co dla mnie?" :)))
    • luzaczek_2008 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 25.10.08, 14:07
      proponuje zajrzec na http://www.wyjatkowyprezent.pl/ maja naprawde fajne pomysly, na pewno cos Ci sie spodoba...

• Gość: viviene Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: 212.59.248.* 26.10.08, 19:47
        oj, ja tez bym chciała dostac prezent..
        • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.11.09, 19:04
          w wiesz przynajmniej co bys chciala na prezent? (ksiecia na koniu juz nie
          dostaniesz bo wymarli a w chinach jeszcze isch nie produkuja)
    • tojalukash Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 18.05.09, 13:01
      Ja na 30 rocznicę ślubu rodziców, ale myśle, że dla dziewczyny na
      prezent także nada się znakomicie, zakupiłem z bratem ich wspólne
      zdjęcie przerobione na mozaikę. Naprawdę niesamowity efekt.
      Tysiącemalutkich fotek stworzyły ich wspólna fotkę ze ślubu.
      Naprawdę niesamowite, tym bardziej, że pośród tych małych zdjęć były
      ich inne wspólne fotki. Oczywiście oprawione w antyramie wisi nad
      ich łózkiem :)) popłakali się jak dzieci jak im to wręczyliśmy z
      koszem kwiatów :] zamówiliśmy to na stronce www.mozaikowo.com.pl
      zerknijcie- warto, w moim przypadku zdecydowanie zdało egzamin :))
      • Gość: matka Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.aster.pl 26.11.09, 00:07
        Dla mnie to kicz i też popłakałbym się później w zaciszu, że mimo wysiłków
        wychowawczych moje dzieci mają taki kiepski gust, a przynajmniej nie szanują
        mojego:)

Myślę, że rodzice popłakali się raczej ze wzruszenia, że pamiętaliście...bo
        liczą się gesty :)
    • Gość: Zorro Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.gemini.net.pl 19.10.09, 19:37
      Możesz spróbować to tak rozegrać, żeby kupić jej jakiś:
      prezent dla urody z tej strony i tak to
      rozegrać żeby z samego rana 21 urodzin, poszła na ten zabieg kosmetyczno -
      relaksujący. Kobiety, właściwie bez wyjątku, dobrze się czują kiedy jakiś
      profesjonalista zajmuje się ich urodą, więc na pewno Twoja Dziewczyna poczuje
      się niesamowicie przyjemnie jak jej coś takiego sprezentujesz. A później możesz
      ją zabrać na romantyczną kolację i będzie już całkiem w niebo wzięta ;)
      • Gość: macmalwa Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: 62.89.77.* 24.11.09, 10:35
        witam:)

myślę, że fajnym prezentem jest, któryś z ipodów nano, shuffle
        ewentualnie touch z wygrawerowanym zdaniem, wyznaniem:) specjalnie
        od Ciebie!
        A do tego może jakieś etui czy inne akcesoria....

Polacem: www.ipodnaprezent.pl
        • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.11.09, 19:06
          Ryzykowne....hahahaha rozejda sie i bedzi emusiala iPoda wyrzucic aby nastepny
          face sie nie denerwowal
          • Gość: macmalwa Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: 62.89.77.* 02.12.09, 09:59
            Och tam od razu się rozejdą:) - trochę wiary w związki;)
            Zawsze, jakby co można zmienić grawerkę albo iPoda:)

Albo kolejny facet - nie chcąc być gorszym od poprzedniego od razu
            kupi jej nowego iPoda i cos wygraweruje:) - od serca!
    • konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.11.09, 10:55
      Hmm... Piszesz o kobiecie "moja ukochana", zyli powinienes ją znać.
      Prawie jak własną kieszeń:) A nie wiesz, jaki prezent sprawiłby jej
      największą radość?!:D
      • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 24.11.09, 19:09
        E tam.. Ani ja zonie nie wiem co a i one robi rozne podchody bo tez nie wie a
        znamy sie bardzo dlugo..... To co ja wiem ze sprawiloby jej najwieksza raodc
        jest po prostu nierealne - super odkurzacz Mile (cichy nie smorodzi) ktory tylko
        ja i to czesto bym uzywal hahahaha Coz byloby jednak warte zycie bez marzen -
        a tego nikomu nie mozna odbierac. Juz wole sie glowic przez miesiac co kupic...
        • Gość: konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 23:22
          Moze rzeczywiscie nie realizuj tego marzenia:D Proponuje raczej cos,
          co sprawi, ze zycie bedzie mniej przeziemne - na pewno o wiele
          bardziej sie ucieszy:) Poglow sie, poglow:)
          • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 25.11.09, 00:39
            O tak , nastepne w kolejece sa 2 tygodnie w Styczniu czy lutym na Hawajach.
            Podobna kategoria jak wyzej - marzenia.
            Kurde, przeciez ja nie chce McLorena F1 na prezent???
            • Gość: konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:28
              Nie wierze, że nie ma marzeń mniejszego kalibru:) Skup sie i
              zastanow - moze ci umykaja?:) Kazdy marzy o jakichs drobnych, ale
              sprawiajacych przyjemnosc rzeczach.
              • bmwracer Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 25.11.09, 19:19
                Oh na pewno ma tylko skad ja biedak mam sie tego domyslec? Przeciez nam trzeba
                prosto z mostu. Kosmetyki odpadaja - zbyt osobiste preferencje, Bizuteri juz ma
                tyle ze starch kupowac cos wiecej ( a to bylo dobre przez dlugie lata). Sesji w
                gabinecie masazu czy cos temu podbne odpadaja - uwaza ze oni tam nie zawsze
                przestrzegaja higieny i tylko odiedza tych co im wierzy a robi to regularnie.
                Gadgetow nie lubi wrecz nie toleruje.. Ok sprobuje kupic bilety do Opery czy na
                koncert a moze balet - ma super ciuchy a malo okazji na wyjscie.
    • Gość: alieniątko Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.centertel.pl 24.11.09, 19:34
      Buty już ma.
      W tym roku oczywiście TEN telefon z TYM abonamentem że można jutiuby oglądać za free. Widziałem na reklamie :) Nie będziemy już musieli ze sobą rozmawiać. Będziem se wysyłać linki do jutiub :)
      • Gość: konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 23:24
        I tak bedzie trwala wasza za pomoca nutek rozmowa...:)
    • Gość: David 18 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 16:43
      Moim zdaniem nie sam prezent jest ważny, ale również sposób jego wręczania i
      odpowiedni moment aby to zrobić ;)
      Moja Ukochana za kilkanaście dni ma urodziny i mam dla niej specjalny prezent,
      mianowicie jest to opaska, którą otrzymałem zaraz po przyjściu na świat, jest
      najcenniejszą mi rzeczą.. zaraz po mojej Ukochanej ;) .. Włoże ją w eleganckie
      pudełeczko i przewiążę białą wstążką ;) .. Wręczając jej prezent dodam, że
      opaska ta jest skarbnicą mego życia, od tej chwili jest Twoja ;) Kocham Cię ;)
      Myślicie, że będzie mile zaskoczona ?;)
      • Gość: nieromantyczna Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:43
        Urodziłem się po to, aby cie kochać?:) Me zycie w twoje dłonie?:)

Bo chodzi ci o to plastikowe cos zakladane na przegub noworodka?

Oby nie poczuła się przytłoczona, a nie zaskoczona:)
        • Gość: David18 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 20:14
          Ale jakby nie patrząc, pomysł nietypowy prawda ?;>
          • Gość: nieromantyczna Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:48
            Faktycznie, nietypowy:)

Myslę jednak, że byłoby lepiej zostawic ten prezent w swoich rekach -
            nie ze wzgledu na brak zaufania, lecz m.in. dlatego, że dbajac o
            niego właściwie, pełniej daje się go drugiemu czlowiekowi, tak
            sadze:) Czasami bywa to jednak troche trudne:)

A dziewczynie proponuje jednak dac cos innego - est całe mnostwo
            mozliwości!:)
            • Gość: David18 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:26
              Na przykład ?;>
              • gawiedka Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 02.12.09, 16:50
                Gość portalu: David18 napisał(a):

> Na przykład ?;>

serce na dłoni :)))
                • Gość: David18 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 19:53
                  Coś bardziej realnego prosiłbym ;)
                  • konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 03.12.09, 13:18
                    Gość portalu: David18 napisał(a):

> Coś bardziej realnego prosiłbym ;)
                    Ależ to może być taka realna przenośnia - kup serce z piernika i daj
                    je na dłoni:)
                    • Gość: David18 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 22:49
                      Nawet dobre ale to musiałoby być jakiś większe serducho z tego piernika ;p
                      • Gość: konto.na.chwile Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 11:26
                        Są takie:) Wielkości dłoni dorosłego człowieka. Często przyozdobione
                        wzorkami z lukru. Poszukaj:)
                        • marcin.81.pl Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 09.12.09, 14:38
                          Witam wszystkich,
                          mam pytanie czy słyszał ktoś może o grze Sekrety Nocy lub
                          Kochankowie... moja dziewczyna ma nie długo urodziny i chciałbym
                          zaskoczyć ją fajnym prezentem.
    • marcin.81.pl pomysł na prezent 09.12.09, 16:26
      Witam wszystkich,
      mam pytanie czy słyszał ktoś może o grze Sekrety Nocy lub
      Kochankowie... moja dziewczyna ma nie długo urodziny i chciałbym
      zaskoczyć ją fajnym prezentem.
    • shane26 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 30.01.10, 18:56
      Ciekawym i oryginalnym prezentem moze byc wspolny odlew gipsowy Waszych splecionych dłoni. Mozna taki znalezc na www.zatrzymajczas.net lub na allegro.
    • kika.99 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 13.04.10, 14:31
      Zrób prezent ukochanej. Zajrzyj na e-milosc.pl
    • amelkaa20 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 19.04.10, 22:02
      dmuchany facet :P

Może jakas erotyczna bielizna ?:)
      • marry-and-more Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 30.07.10, 12:53
        "pomysłem jest romantyczna kolacja ale myślę ze będzie to
        dodatkiem do tego wieczoru" A może romantyczny podwieczorek? Natknęłam się
        ostatnio na coś takiego jak... zestaw do czekoladowego fondue:)
        myin.pl/naczynie-do-czekoladowego-fondue,790.html Bardzo fajna sprawa, a
        już od razu jest pomysł na wieczór... Najpierw dajesz dziewczynie prezent, a
        potem spędzacie słodki wieczór...;)
        • go4itdegree Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 03.08.10, 17:33
          Może jakiś ekskluzywny krem kolagenowy?
          Kremy kolagenowe 3 helisa
          • panda.23 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 03.08.10, 18:01
            Kup jej garnki, albo jakis gustowny zestaw scieczek do kuchni. Na pewno sie
            ucieszy. ;)))
    • Gość: Alexa Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.internetia.net.pl 27.06.13, 23:21
      Biżuteria nie jest wcale oklepana mój drogi, o ile jest dobrze dobrana! WIadomo, srebrne koła to juz przeżytek. Ale taki awangardowy zegarek pasuje do każdej kobiety - dobry jakościowo, z nutką szaleństwa, ale kobiecy i szykowny - dolinski.pl/zegarki-swatch/swatch-skin-white-classiness-sfk360.html Jak dla mnie bomba :)
    • oloina Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 10.07.13, 23:42
      mnie podobają się ostatnio bardzo obrazki przestrzenne, jak dla mnie to świetny, oryginalny pomysł na prezent. na www.paperworks.pl znajdziesz najlepsze
    • Gość: Kaorlak Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: 78.8.107.* 29.08.14, 12:56
      każda kobieta lubi inne rzeczy więc trudno doradzić coś uniwersalnego.
      jedynie mogę się podzielić tym, że sa kupiłem ostatnio dla swojej statuetkę 3D dokładnie taką www.crystalcity.pl/produkt/roza_3d_na_piekny_prezent
      mojej się podobało, ale ona po prostu lubi takie rzeczy
      • Gość: czeplinecka Re: pomysł na prezent dla ukochanej... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.14, 16:31
        znam te statuetki bo dawaliśmy takie rodzicom na prezent jak mieli swoją 25 rocznicę ślubu. Bardzo im się podobał pomysł! :)
        • monikaa261 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 04.12.14, 14:34
          a może coś ekstremalnego dla kobiety? skok ze spadochronem, paintball laserowy? co wy na to? moim zdaniem rewelacja - koniecznie sprawdźcie www.wyjatkowyprezent.pl
          • krzysiek8225 Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 31.01.16, 23:49
            monika dobrze mówi. sam sobie ostatnio kupiłem wejscie na strzelnice u nich. oplacalna sprawa i zabawa bezcenna :)
    • krzysztof88w Re: pomysł na prezent dla ukochanej... 28.02.18, 19:51
      Ja swojej kobiecie kupiłem to na Walentynki.
      allegro.pl/dzien-kobiet-prezent-wieczna-zlota-roza-i7206098581.html

Była przeszczęśliwa. Powiedziała, że nigdy takiego czegoś, takiej róży nie dostała. Na pewno będzie mieć na lata. Świetna pamiątka. Teraz zbliża się dzień kobiet, to i mamie kupię :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka