pajak_j 22.01.02, 08:03 Jeśli masz dość szukania kochanka przyjaciela w tym forum to napisz maila do mnie mój adres internetowy to pajak_j@gazeta.pl. Jestem zainteresowany dłuższą znajomościa niż jednorazowe spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 22.01.02, 09:29 No to ja rozumie. Zdrowe, jasne podejscie do sprawy. Pajak ptrzebuje "kochanka przyjaciela". Pajak, ale czy twoja zona wie o tym co wypisujesz po interze? (dobrze wiesz ze z hanyskami zartow nie ma!) Odpowiedz Link Zgłoś
pajak_j Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 22.01.02, 09:32 Kochankę a nie kochanka. Kochanka to szuka żona Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 22.01.02, 09:45 pajak_j napisał: "Kochankę a nie kochanka. Kochanka to szuka żona" Czyja zona szuka kochanka? Twoja? A ty szukasz kochanki? To znaczy kochanka jest zony kolegi? Ale maz kochanki nie jest kochankiem twojej zony (jeszcze)? Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
vitas Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 23.01.02, 04:12 quickly napisał(a): > pajak_j napisał: > "Kochankę a nie kochanka. Kochanka to szuka żona" > > Czyja zona szuka kochanka? Twoja? > A ty szukasz kochanki? > To znaczy kochanka jest zony kolegi? > Ale maz kochanki nie jest kochankiem twojej zony (jeszcze)? > Czy tak? > He He Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 22.01.02, 10:42 dlaczego z okolic Katowic? szkoda czasu na dojazdy? widze, ze kolega pajak leniwy jakis... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajak_j Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 23.01.02, 08:45 saqqara napisał(a): > dlaczego z okolic Katowic? szkoda czasu na dojazdy? > widze, ze kolega pajak leniwy jakis... ;)) No bo spotkania raz w roku na molo w Sopocie to żadna frajda. A jeśli mieszka się w pobliżu to można spotykać się choćby i dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 23.01.02, 09:56 istotna jest ilosc, a nie jakosc? moze byc tak ze ten jeden raz bedziesz pamietal.... i czul do konca zycia. pomysl...molo w Sopocie noca, nikogo nie ma, tylko ona, Ty....oraz twarde deski molo plus tupiace mewy nad ranem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 23.01.02, 11:49 "...istotna jest ilosc, a nie jakosc? moze byc tak ze ten jeden raz bedziesz pamietal.... i czul do konca zycia..." tak, tak pajak bedziesz czul prawie do konca zycia, tak mniej wiecej, co miesiac... placac alimenty! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tylko dla Pań z okolic Katowic 23.01.02, 12:07 quickly napisał(a): > tak, tak pajak bedziesz czul prawie do konca zycia, tak mniej wiecej, co > miesiac... placac alimenty! autopsja? Odpowiedz Link Zgłoś