saszka77 Re: Dawno nie widzianym :) 25.04.09, 13:36 Igra lubvi: www.youtube.com/watch?v=s8vAieQm_tc :):) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Dawno nie widzianym :) 25.04.09, 17:41 www.youtube.com/watch?v=DvxJ65xU8zE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 27.04.09, 10:36 www.youtube.com/watch?v=AfBlkXCLiEQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała głupia ...... Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 09.06.09, 06:19 www.youtube.com/watch?v=xb0BvF0EtE8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja muza Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 09.06.09, 09:48 www.youtube.com/watch?v=Rfysyex_DAk "Rób co chcesz robić" "Tu i teraz" "Ważne są autentyczne przeżycia a nie zamiary" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kichot Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 09.06.09, 09:56 www.youtube.com/watch?v=Zd_oIFy1mxM Oni wszyscy chcą mnie ulepić jak plastelinę,oczekując wdzięczności za to.Ja nie poddaję się,po prostu chcę sam tworzyć siebie i swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 09.06.09, 10:10 www.youtube.com/watch?v=jBBY7B3gerk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~ Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 15:36 Piękny wiersz....na to zawsze możesz liczyć,a i ja mam nadzieję liczyć na to samo.Przyjaźń....to wszystko co mogę dać(to się nigdy nie zmieni).Pozdrawiam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 10.06.09, 12:12 www.youtube.com/watch?v=6gyIlRpf09M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale polka Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 12:20 www.youtube.com/watch?v=BiFw_XchfOs Odpowiedz Link Zgłoś
saszka77 Re: Dawno nie widzianym :) 11.06.09, 13:01 W stanach zwiększonego czucia :D, lubię to: www.youtube.com/watch?v=aiXcUTTLud4 Z czasem… Z czasem, wszystko zniknie Zapomnimy twarz i zapomnimy głos Serce, gdy jeszcze bije, nie jest cierpieniem Szukać dalej, trzeba się na to zgodzić i tak jest dobrze Z czasem Z czasem wszystko zniknie Ktoś inny, kogo uwielbialiśmy, kogo szukaliśmy pod deszczem Ktoś inny, kogo odgadywaliśmy po jednym spojrzeniu Między słowami, między wierszami i pod maską Malowanego zaklęcia, które zniknie w ciemności Z czasem wszystko się rozproszy Z czasem Z czasem wszystko zniknie Tak samo najwspanialsze pamiątki, w czeluści... W tunelu, szperam w promieniach śmierci W sobotę wieczorem, gdy czułość zniknie całkiem sama Z czasem Z czasem, wszystko zniknie Ktoś inny, kogo uważaliśmy za kichnięcie, za nic Ktoś inny, komu daliśmy wiatr i klejnoty Dla kogo sprzedalibyśmy duszę za kilka groszy Przed kim czołgaliśmy się tak, jak czołgają się psy Z czasem wszystko będzie dobrze Z czasem Z czasem, wszystko zniknie Zapomnimy namiętność i zapomnimy głosy Które ci mówiły cicho słowa biednych ludzi Nie wracaj zbyt późno, przede wszystkim nie zazięb się Z czasem Z czasem, wszystko zniknie I czujemy się wybieleni jak ochwacony koń I czujemy się zamrożeni w lit przypadku I czujemy się być może całkiem sami, lecz spokojni I czujemy się oszukiwani przez zgubione lata Więc naprawdę Z czasem nie będziemy już kochać. Szkoda, że nie znam francuskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---------- Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 13:22 Przestać kochać? Przestanę! Kiedy umrę kochanie. A wtedy ty brzozowy krzyż Na grobie postaw mi Niech w szczerym polu stanie I nie chcę więcej nic To we mnie pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noemi Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 16:33 www.youtube.com/watch?v=mkZgHbySojM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 20:29 www.youtube.com/watch?v=xy4AB4t2gh4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybil Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 12:36 www.youtube.com/watch?v=9ybUuqsF0zQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 20.06.09, 15:32 www.youtube.com/watch?v=jju-MXy_U9M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 20.06.09, 16:39 www.youtube.com/watch?v=SeW9XiHN2TU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 20.06.09, 17:34 www.youtube.com/watch?v=SCvdZzNsO9I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwz Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 23.06.09, 10:35 www.youtube.com/watch?v=FJrfrqhpbyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.09, 09:06 Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porządku....Cieszę się,że znowu grasz...szkoda,że nie na moim ulubionym forum:( www.youtube.com/watch?v=hTZ_3ZnGv5g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++++++++++++++ Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 26.06.09, 10:47 Jesteś pewien że powrót do prapoczątku to właśnie to? www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000000000000000000 Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 01.07.09, 19:25 www.youtube.com/watch?v=renBfLt7yn8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.09, 18:49 www.youtube.com/watch?v=oHbGP01Xnws uśmiechnij się jutro będzie lepiej:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lura35 Re: Dawno nie widzianym :) 02.07.09, 23:46 www.youtube.com/watch?v=9TORqvxHGlw Lepiej już było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.09, 09:54 E tam było...będzie,tak myśl;) Trzymaj pion,jak mnie tu nie będzie...będę przez jakiś(bliżej nieokreślony) czas wyautowana z normalnego życia.To konsekwencje ostatnich stresów(trzeba podreperować to i owo).Miłych wakacji!Daj sobie szansę by poznać kogoś,nie zamykaj się w sobie(wyjdź wreszcie z tej skorupy)pozwól by ludzie zobaczyli jaki jesteś naprawdę....Jak wrócę(jeśli wrócę,ale pesymistka ze mnie...;))opowiesz mi jak było:) Trzymaj kciuki za mnie! www.youtube.com/watch?v=7J1onG8Ika0 A ten nick lurowaty....wymyśliłbyś lepszy...może bardziej optymistyczny;)).Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kap kap plyna Lzy Re: Dawno nie widzianym :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 05.07.09, 21:01 www.youtube.com/watch?v=I7j8NhBtnpw Odpowiedz Link Zgłoś
landart Re: Dawno nie widzianym :) 14.07.09, 16:24 www.youtube.com/watch?v=4OgxjwgvKG8 Odpowiedz Link Zgłoś
elda32 Re: Dawno nie widzianym :) 17.07.09, 22:40 www.youtube.com/watch?v=qpg1ySQI18s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- jedenaste,nie zadawaj bólu.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.09, 09:19 Czeka mnie dziś bardzo trudny dzień....nadszedł czas bym powiedziała dzieciom o chorobie i rokowaniach.Tak bardzo nie chcę zepsuć im wakacji...ale nie mogę ich dłużej oszukiwać.Ja wcale się nie poddaje jeszcze sobie powalcze i pewnie dam radę:) Martwię się też o Ciebie...proszę,obiecaj mi,że weźmiesz się w garść...nie goń za mirażem i ułudą.One niczego dobrego Ci nie przyniosą...ten wyimaginowany świat najczęściej bywa zawodny i daleki od ideału i oczekiwań,które w nim pokładasz...Ja nie będę nigdy mogła spełnić Twoich oczekiwań....nie będę nigdy nikim więcej niż tylko znajomą(przyjacielem).Nie patrz na mnie pzez różowe okulary nie idealizuj....bo orginał bardzo odbiega od Twoich wyobrażeń.Jestem tylko zmęczoną życiem zwyczajną,szarą myszką na dodatek rozchwianą emocjonalnie....Jedyne czego teraz potrzebuję to spokoju,by zebrać siły i jeszcze powalczyć.Proszę nie marnuj czasu na bezsensowne mrzonki,wystarczy,że ja w tak głupi sposób zmarnowałam ostatni rok użalając się nad sobą....teraz chciałabym go mieć,niestety czasu nie da się cofnąć. Proszę nie przedkładaj wirtualnego świata nad real....żyj,korzystaj z każdego dnia...poznaj kogoś,kto da Ci to czego pragniesz...kto będzie dla Ciebie pełnowartościowym partnerem.To nie jestem ja,NAPRAWDĘ,ale z całego serca życzę Ci byś w te wakacje poznał kogoś o podobnej(Twojej)sile, wrażliwości i inteligencji,UWIERZ W SIEBIE i obiecaj,że nie zapomnisz o :)))))))) Jutro jeszcze będę tu ok.7 rano jakbyś chciał pogadać...przez jakąś godzinkę.Trzymaj się...czego by Ci życzyć...wiatru w żagle?;)bo z tego co przeczytałam będziesz żeglował w te wakacje:) Do napisania! www.youtube.com/watch?v=KqwhGyIne3I www.youtube.com/watch?v=SESSqK_xdvA&feature=related www.youtube.com/watch?v=px9IIElNKRI Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: jedenaste,nie zadawaj bólu.... 19.07.09, 13:17 Przyjacielu mój Jeden jakiego miałam Wiesz, kto zadał mi ból I wiesz, kogo kochałam Wyróżniłam Cię Jak spośród stada - wilczę Ty słyszysz, kiedy milczę Czas byś jechał już Egzamin zdać u Muz Niech tam Twój Anioł Stróż Też siedzi przy pulpicie Nie oszczędzę Ci W ostatnich dniach goryczy Łatwiej będzie, gdy ja Już się nie będę liczyć Bowiem mój świat jest tu Jak ta - historią małą To zamiast łez po tych Których się kochało A Ty masz czas pójść tam Gdzie każdy koncert galą Którzy tu zostają Przyjacielu mój Jeden jakiego miałam Bo w mężczyznach - jak wiesz Najwyżej się kochałam Wyróżniłeś mnie Więc to mi też wybaczysz Inni widzą mój śmiech Ty widzisz, kiedy płaczę Nie zostawię Ci Kartki wetkniętej w drzwi Bo chociaż ja i Ty To nigdy nie my Bo uciekłam by Nie było już goręcej Jesteś jak mój syn Masz lat niewiele więcej Cały Twój świat jest tam Gdzie każdy koncert galą Pokochaj tam, wśród tych Co jak my - kochają Gdzie słyszysz śpiew - tam idź Tam ludzie serca mają Wierz mi ci drudzy Nigdy nie śpiewają www.youtube.com/watch?v=1vJB6IovJEk Ze wszystkich smutków mi znanych Tych, które tak wiele znaczą Największym smutkiem napawa Kiedy kobieta płacze Niezwykłej to obraz rozpaczy Nie rodem z teatru czy kina Bowiem kobieta płacze Inaczej niż młoda dziewczyna To nie jest ucieczka Kobieta już w płacz nie ucieka To nie jest tęsknota Kobieta potrafi już czekać Lecz kiedy nie boli już nic I nie ma powodu by być To nie ma nawet nadziei By chcieć do człowieka Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej: łka więc jest Nim powiesz o niej: łka więc żyje Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej: łka więc jest To łka kobieta, nie dziewczyna Ty mówisz, że znasz ją najlepiej I wszystko tak pięknie tłumaczysz Nie mów, że płacz nie oślepia Nie ironizuj rozpaczy Możesz się skryć za piosenką Skoro nie umiesz inaczej Ale bądź, bądź choć pod ręką Kiedy kobieta płacze Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej: łka więc jest Nim powiesz o niej: łka więc żyje Dorośnij najpierw do tych łez Nim powiesz o niej: łka więc jest To łka kobieta, nie dziewczyna www.youtube.com/watch?v=YlXMZQj9DB8 Gdzież jest ów jęk, przykuty, spętany Gdzie Prometeusz, skały podpora i pomoc I gdzie sęp żółtooki i niespodziewany Nalot spode łba spadających szponów To się nie zdarzy, to się nie zdarzy Tkwię w pajęczynie, świetlistych promieni Czarnych kędziorów, jasnych loków Ludziom potrzebne, światło i błękit w przestrzeni Śnieg Elbrusa, biel obłoków To się nie zdarzy, to się nie zdarzy Ale tych walk napierająca fala Ten napór walk prowadzi do Samego sedna, Ajschylosa tragarza Sofoklesa drwala To się nie zdarzy to się nie zdarzy Ale tych walk napierająca fala Ten napór walk prowadzi do Samego sedna, Ajschylosa tragarza Sofoklesa drwala. To echo, echo powitanie To milowy kamień nie lemiesz Teatr dziejów kamienno powietrzny Powstał z miejsc Wszyscy, wszystkich chcą objąć oczami Narodzonych, skazanych To się nie zdarzy, to się nie zdarzy. Ale tych walk napierająca fala Ten napór walk prowadzi do Samego sedna, Ajschylosa tragarza Sofoklesa drwala To echo, echo powitanie To milowy kamień nie lemiesz Teatr dziejów kamienno powietrzny Powstał z miejsc Wszyscy, wszystkich chcą objąć oczami Narodzonych, skazanych Mających żyć wiecznie. www.youtube.com/watch?v=7AdBVC1moSI www.youtube.com/watch?v=8MyVTsKMBWk Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy ucisz serce 19.07.09, 13:30 Kto przysłonił te księżyce nad dachami mądrą głowę miał Chciał by żony całowały się z mężami nie wpadały mój kochany w szał Po co biegniesz za księżycem w dal na łowy, gdy masz w domu kwiat Wiernym ludziom serca błyszczą jak podkowy a złym ludziom czarno kwitnie sad Uplotę Ci złoty kołacz z moich złocistych promieni Już Ty się człowieku nie kołacz niech Ci się na dobre odmieni Ja Twoje bóle utulę otworzę Ci niebo snów Ja swoje żale oddalę wróćże tu Pora już siadać do stołu czas już do Boga biec I nasze serca uciszyć w blasku świec Ucisz serce ucisz serce w białym świetle szabasowych świec Ucisz serce ucisz serce jedno z tylu jedno z tylu serc Wielki Panie winorośli Stworzycielu gwiazd Proszą dzieci i dorośli nie zapomnij nie zapomnij nas Ty, co gładzisz oceany i prowadzisz w dal bezpieczną Spojrzyj też na nasze rany na kołyskę i miasteczko Rozesłano już kobierce w białym świetle szabasowych świec Ucisz serce ucisz serce jedno z wielu serc Ty, co złocisz łany zboża mielisz mąki pył Od pożaru i od noża chroń nas z całych sił Daj nam rodzić się w pokoju i umierać w noc serdeczną Wodą z królewskiego zdroju pobłogosław to miasteczko Ucisz serce ucisz serce w białym świetle szabasowych świec Ucisz serce ucisz serce jedno z tylu jedno z tylu serc www.youtube.com/watch?v=6rIG4Ry_MxY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: ucisz serce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 07:08 Dziękuję Ci.....piękne to! Wczoraj było nieciekawie,noc też bezsenna...mam nadzieję,że ten tydzień będzie lepszy. www.youtube.com/watch?v=JkuJagSLkBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------- Re: ucisz serce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 07:16 www.youtube.com/watch?v=cmYrYFcqIHI Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: ucisz serce 22.07.09, 01:24 z pozdrowieniami na dobranoc www.youtube.com/watch?v=EA5crJd18HY i na dzień dobry www.youtube.com/watch?v=TlMc7db_Vmw i szczególnie..... www.youtube.com/watch?v=myxkmYsfw3k Odpowiedz Link Zgłoś