apf 27.11.03, 07:43 Moja wróżba Andrzejkowa dla was wszystkich jest taka: !!!! NIE PRZEŻYJESZ MILIONA GODZIN !!!! Oburzenie i bunt nic nie pomoże, wystarczy prosty rachunek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taka_tam Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 14:19 dziękuję za wróżbę. czuję się wzbogacona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 16:23 Długowieczni przezyją :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 16:49 kwasna_cytryna napisała: > Długowieczni przezyją :))) Mi wystarczy dożyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 17:13 A ja niekoniecznie muszę dożyć, jeżeli miałabym żyć nieciekawym nudnym zyciem. Wybieram: "Żyj ciekawie i szybko, kochaj prawdziwie i mocno, a umrzyj szybko i bezboleśnie". Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 21:19 Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 21:59 Ale życzyć sobie można.:) Jak dotąd moje pudełko czekoladek było pełne różnorodnych niespodzianek. Mam nadzieję, że i dalej takie będzie.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 22:19 To z "Forrest Gump". Jeden z niewielu filmów, jakie zrobiły na mnie wrażenie. Drugim takim filmem jest dla mnie "American Beauty". Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wróżba Andrzejkowa 27.11.03, 22:51 Tam jeszcze kilka takich celnych powiedzonek jest ;))) Mnie natomiast "American Beauty" nie podobało się. Oglądałam prawie jednocześnie z "Czekoladą" i ta zrobiła na mnie większe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś