Gość: zahedan IP: *.protonet.pl 30.11.03, 14:20 w przypadku "zła"wynik wy nie brac tego zbyt na serio.to tylko fragment badania być www.cpp.medon.pl/htm/beck.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 14:34 Coś takiego. Różnice pomiędzy wczorajszym moim testem, a dzisiejszym są ogromne. Wczoraj "dobiłam" 12 pkt., a dzisiaj - 4 pkt. Wszystko zależy od nastroju chyba. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam raczej :-) niż :-( 30.11.03, 15:30 white... ciekawa zmienność nastroju na przestrzeni tak krótkiego czasu, ale w końcu la donna e mobile :-) ja zdobyłam 4 punkty, a ty zahedan jak stoisz? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: raczej :-) niż :-( 30.11.03, 15:38 Wczoraj poprostu jesienne "smuteczki" mi się przyplątały. A dziś po nich śladu nie ma. Dlatego sądzę, że wiele zależy od nastroju.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: raczej :-) niż :-( IP: *.protonet.pl 30.11.03, 18:44 to badanie musiec okreslac dłuzszy okres czasu 2-4 tygodnia a nie z dnia/dzien byc Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: raczej :-) niż :-( 30.11.03, 18:47 Mnie wyszło 6 punktów, więc może jakoś uda mi się przetrwać jesien i zimę, bo to najgorsza dla mnie pora. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_frezja Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 21:15 2-3 tygodnie temu mialam ok.15 punktów, dzisiaj 9, w jednym i drugim przypadku, rada jaką otrzymałam, to skontaktowanie sie z psychatrą. Ciekawa jestem czy gdybym miała 20 lub więcej punktów tez rada byłaby ta sama.Ciekawe co o tym sądzicie? Zahedan nie powiedziałes ile Ty miałeś punktów?????? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 21:59 Sądzę, że takie testy nie są zbyt miarodajne. Gdybym poddała się chwili smutku, dostałabym pewnie poradę "marsz na kozetkę". Zahedan co prawda przypominał, że odpowiadając trzeba brać pod uwagę dłuższy okres czasu, ale ....jak się jest smutnym, to pamięta się tylko o smutkach. A ogólnie jak sie miewasz, Frezjo? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_frezja Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 22:07 Dziękuję Debi za pozdrownienia. Masz rację moje osobiste sprwy nie "idą" tak szybko jakbym sobie tego zyczyła, problemy jak zwykle są i nie jestem tu wyjątkiem, dlatego dzisiaj "przerobiłam" ponownie ten test.Ciekawa jestem, jak będą wyglądały moje wyniki za 2-3 tygodnie(hihihi). Myślę , że każdy z nas potrzebowałby w dzisiejszych czasach pomocy, a przynajmniej konsultacji specjalisty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 22:16 Frezjo, niby specjalista nigdy nie zawadzi, choćby po to, żeby się dowiedzieć, że nie jest tak źle, jak na to wygląda. Jesień mamy humorzastą, zima zapowiada się podobnie, więcej witamin, ruchu i światła każdemu by sie przydało, a sprawy wreszcie muszą się jakoś ułożyć, tylko że czasem trzeba na to dłużej poczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_frezja Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 22:38 Dziękuję Debi za wsparcie, być może staję się niecierpliwa , ale ponad 6 lat "ciągnącej sie sprawy" to juz jest ponad moje sily.Myslalam , ze do konca roku pozałatwiam , ale niestety w naszym kraju nie mozna nic przyśpieszyć, no chyba "ze jakąś ustawe".Jestem z reguly optymistką i wierzę w to ze 7 lat chudych już miałam, teraz bedą tylko tłuste. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: test dla forumowiczy..... :) :( 30.11.03, 22:59 W 7/7 i ja wierzę, tylko czasami umyka mi moment, od którego powinnam zacząć odliczanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: test dla forumowiczy..... :) :( 01.12.03, 10:03 Wyszlo mi,ze jestem w depresji-to na pewno przesada,ale faktycznie nie jestem ostatnio okazem radosci zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: test dla forumowiczy..... :) :( 01.12.03, 10:38 większość rad kończy sie tym aby skontaktowac sie z psychiatra..czyzby to był rodzaj marketingu psychiatrycznego?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ka *****żyć albo nie żyć***** IP: *.media4.pl / *.media4.pl 01.12.03, 15:06 no jeśli z marketingu to ja jestem najlepsza - 23 punkty. i żyje.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: *****żyć albo nie żyć***** 01.12.03, 15:09 Gość portalu: cal-ka napisał(a): > no jeśli z marketingu to ja jestem najlepsza - 23 punkty. > i żyje.... ;) > Ja uzbieralam 24 i tez sie jakos trzymam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: *****żyć albo nie żyć***** 01.12.03, 15:12 arieska -myslalam ze to ja jestem najlepsza -jak moglas mi tak zepsuc humor....;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: *****żyć albo nie żyć***** 02.12.03, 09:38 cal-ineczka napisała: > arieska -myslalam ze to ja jestem najlepsza > -jak moglas mi tak zepsuc humor....;) Oj,to unizenie przepraszam,ale bardziej chodzilo mi o to,ze mam komu 'grabe' podac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas29needles Re: *****żyć albo nie żyć***** 02.12.03, 13:14 > > no jeśli z marketingu to ja jestem najlepsza - 23 punkty. > > i żyje.... ;) > > Ja uzbieralam 24 i tez sie jakos trzymam:) Ha, jestem lepszy :-) 27 pkt. Wedlug autorow testu jestem zapewne technicznie rzecz biorac martwy. Poki co jeszcze nie sfiksowalem, wiec zapewne jeszcze troche pociagne. Moj kolega ma w takich testach zwykle nieco mniej ode mnie, ale to on korzysta z pomocy PZP a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: *****żyć albo nie żyć***** 02.12.03, 13:28 thomas29needles napisał: > > > no jeśli z marketingu to ja jestem najlepsza - 23 punkty. > > > i żyje.... ;) > > > Ja uzbieralam 24 i tez sie jakos trzymam:) > > Ha, jestem lepszy :-) > 27 pkt. Wedlug autorow testu jestem zapewne technicznie rzecz biorac martwy. > Poki co jeszcze nie sfiksowalem, wiec zapewne jeszcze troche pociagne. Moj > kolega ma w takich testach zwykle nieco mniej ode mnie, ale to on korzysta z > pomocy PZP a nie ja. Pamietam jak nam pan z "psychologii" w szkole przynosil testy psychologiczne - mi i mojej kolezance mial grozic zawal w coagu 2 lat, ewentualnie wylew. Niewiem jak ona bo szkola sie skonczyla (dziewczyna w dzien pracowala, wiecziorem chodzila do szkoly a zaocznie studiowala, ja podobnie zreszta ale fajnie bylo. Jakby kto pytal - oplacalo sie, nawet dla zawalu. Potem poznalam innych ludzi co rownie dobry prowadzili tryb zycia - wystarczy sie trzymac - przeciez zyciwe inaczej byloby za nudne, nie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: *****żyć albo nie żyć***** 02.12.03, 13:45 thomas29needles napisał: > > > no jeśli z marketingu to ja jestem najlepsza - 23 punkty. > > > i żyje.... ;) > > > Ja uzbieralam 24 i tez sie jakos trzymam:) > > Ha, jestem lepszy :-) > 27 pkt. Ooooo,to mamy szalona trojke bez sternika:D:D:) Szare komórki pracują nad sygnaturką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ka Re: *****żyć albo nie żyć***** IP: *.media4.pl / *.media4.pl 02.12.03, 14:28 ich troje, nastroje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: test dla forumowiczy..... :) :( IP: *.protonet.pl 01.12.03, 16:43 to nie byc marketing tylko test stosowany w badaniach psychiatrycznych Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: test dla forumowiczy..... :) :( 01.12.03, 16:43 Witam :) U mnie 5 pkt. A ile mieliście na Michigan Test - Miałem trochę stracha, ale wyszło 2 :) Pozdrawiam von Koza Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 13:50 von-koza napisał: > Witam :) > U mnie 5 pkt. > A ile mieliście na Michigan Test - Miałem trochę stracha, ale wyszło 2 :) > > Pozdrawiam > von Koza Ja sie nawet na alkoholiczke nie kwalifikuje, 0 pkt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 14:01 o dziwo mój wynik to 12. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 14:08 aha w tescie alkoholowym moj wynik to 1 pkt, zgadnijcie ktory zaznaczylam hehe :))) no tak dwa razy dzielnej harriecie urwal sie film :))))))) ale szczesliwie nic glupiego nie zrobila :))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 14:26 harriet_makepeace napisała: > aha w tescie alkoholowym moj wynik to 1 pkt, zgadnijcie ktory zaznaczylam > hehe :))) no tak dwa razy dzielnej harriecie urwal sie film :))))))) ale > szczesliwie nic glupiego nie zrobila :))) Harriet, nie oszukuj :))) Wszyscy wiemy, ze wielokrotnie brałaś udział w bójce po wypiciu alkoholu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 14:28 tak jest wlasnie tak wyladowuje swoja agresje - najpierw sie spijam do nieprzytomnosci a potem ide pod stadion legii i czekam na widzewa. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 15:45 harriet_makepeace napisała: > tak jest wlasnie tak wyladowuje swoja agresje - najpierw sie spijam do > nieprzytomnosci a potem ide pod stadion legii i czekam na widzewa. :))))))) Acha, teraz już rozumiem dlaczego Steve. Ale w przerwach między rozrubami troszczysz się również o los biednych pand, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: test dla forumowiczy..... :) :( 02.12.03, 15:46 moj pies ma na imie panda wiec jak najbardziej sie troszcze o los chociaz jednej pandy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś