Dodaj do ulubionych

Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:)

02.12.03, 18:06
Nie ma odwołania - macie się stawić wszyscy!:) Termin: 13 grudnia b.r.
(sobota) godz. 17-ta w "Cafe Szpulka" (nie pomylić z sąsiadującymi cafe po
prawej i lewej, też na "Sz"), Warszawa, pl. Trzech Krzyży 18. Rezerwacja
dokonana. Mamy - jako "Romantica" - przyznany 25% rabat na wszystkie potrawy
i napoje, znajdujące się w menu lokalu. Salka jest na uboczu, więc trzeba ją
znaleźć, przechodząc przez wnętrze lokalu i skręcając w prawo.:)

Pozdrv.:)
P.S. Ciekawa jestem, kto zapowiada przybycie.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotruś Trójmiasto Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.acn.waw.pl 02.12.03, 19:10
      Ja będę na 100%:)
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 19:23
        Takie Ty Trójmiasto, jak ja baletnica.;D Ale miło będzie.:)

• Gość: Ewa Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:16
      a czy moga zjawic sie osoby ktore nie biora czynnego udzialu w tworzeniu forum
      ale czesto je odwiedzaja ? bardzo chetnie poznalabym stalych bywalcow
      forum :)))
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 19:24
        Oczywiście.:) To jest spotkanie dla wszystkich.:)

• Gość: jaga.. Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: 213.216.82.* 02.12.03, 19:53
      ..zazdroszczę WAM - do wa-wy tak daleko !! :(
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 20:14
        Zamiast zazdrościć - przyjedź. W razie potrzeby służę namiarami niedrogich, ale
        porządnych hoteli w Wa-wie.:)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:54
          Albo ktoś z miłych forumowiczów lub forumowiczek zapiekuje się kulturalnie
          przyjezdną forumowiczką ?:)
          • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 21:04
            Ty byś się nadał zapewne.;) Będziesz? :)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:58
              Nie zaprzeczam, nie potwierdzam :)
              • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 22:24
                Podobno to kobiety zmienne są... ;)

• schizo69 R 02.12.03, 22:37
                  nie będę
                  • white.falcon Re: R 02.12.03, 22:40
                    Szkoda.:((( A może jednak? :)

• schizo69 Re: R 02.12.03, 22:42
                      jeszcze bym przyjechał i ...byś po nocach nie mogła spać!!!
                      • white.falcon Re: R 02.12.03, 22:50
                        Toż nie do mnie przyjechałbyś, tylko na spotkanie. A nastraszyć mnie dość
                        trudno. Obiecuję, w razie czego, nie przyglądać się natarczywie, skoro taki z
                        Ciebie Quasimodo. ;)

• schizo69 Re: R 02.12.03, 23:13
                          no to tym bardziej nie przyjadę,
                          cytrynki też ani widu ani słychu
                          • white.falcon Re: R 02.12.03, 23:16
                            O Cytrynkę się nie martw.:) Namawiać nie będę, ale poproszę grzecznie, byś,
                            gdyby w czasie trwania spotkania, na forum pojawiła się Jmx (chyba, że zapowie
                            przyjazd), zaznaczył, że nie umiem rozerwać się i nie istnieję pod postacia
                            dwóch nicków w jednym. No chyba że stawi się na spotkaniu i Jmx i niedowiarek
                            Zucinski. Wtedy sam zobaczy, że nas jest dwie, a nie jedna.:)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:17
                  Dziwna interpretacja - chyba kobieca :)

white.falcon napisała:

> Podobno to kobiety zmienne są... ;)
                  >
                  > Pozdrv.:)
                  • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:19
                    No a czyja miała być, jak nie kobieca? OK - będziesz, to będziesz - nie - to
                    Twoja strata. :)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:21
                      Tak się tylko zapytałem, dla pewności, - domyślałem się, że babska :)
                      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:23
                        No to jakimś dziwnym trafem zgadłeś. Oby tak częściej.;)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:26
                          skromny jestem - resztę przemilczę :)
                          • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:33
                            Kolejna zaleta. W.g. mojego liczenia - piąta chyba. ;)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:36
                              Cały czas tylko jedna, ale za to ..:)ntx
                              • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:38
                                ... w wielu przejawach.:)

• ja_nek Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:50
                                  Wpadnę prawdopodobnie:)
                                  • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 02.12.03, 23:51
                                    Lepiej nie wpadaj. ;) Tylko normalnie przyjdź.:)

• apf Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 09:34
                                    hehehe, zajdę świadomie, znowu usiądę obok Ani :)
                                    • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 18:31
                                      Przynajmniej ktoś uświadomiony i świadomy.;) Fajnie.:)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 21:45
                                  może objawieniach ?:)

white.falcon napisała:

> ... w wielu przejawach.:)
                                  >
                                  • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 21:48
                                    Słówko "objawienia" mi nieodparcie kojarzy się z lekturami o charakterze
                                    religijnym. Czyżbys coś sugerował, Facet? ;)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 22:33
                                      Co niby miałbym sugerować ?:)
                                      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 22:41
                                        No jakieś tajemnicze "objawienia", a cóżby innego, świadczące o Twojej
                                        religijności teraz lub w zamierzchłej przeszłości. ;)

• Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 22:55
                                          No tak, zapomniałem o tej twojej doskonałej, baskiej intuicji :)
                                          • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 22:57
                                            Cóż za komplement - ogromne dzięki. Chyba wydrukuję i powieszę na ścianie. Jak
                                            jesienne "smuteczki" będą mnie dopadać, to spojrzę i uśmiechnę się. ;)

P.S. Zdradziłeś się z kolejną zaletą: umiesz prawić komplementy, podszyte
                                            ironią. :)
                                            • Gość: facet Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 20:40
                                              jest takie powiedzenie staropolskie o starym wróblu .. :)
                                              • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 07.12.03, 14:44
                                                Też znam różne powiedzonka n.p. "Darowanemu koniu w zęby się nie zagląda". ;)

• white.falcon Panowie i Panie.:) 02.12.03, 23:53
      panowie deklarują ewentualne przybycie, ale wachają się tak, jakby byli
      Paniami. Mam nadzieję, że Damska część Forum jest bardziej zdecydowana.;)

• harriet_makepeace Re: Panowie i Panie.:) 03.12.03, 08:46
        ja b. chetnie :))))))))))) jestrem tu nowa ale mam nadzieje juz sie wam dalam
        poznac z nienajgorszej strony :D do zobaczenia
        • white.falcon Re: Panowie i Panie.:) 03.12.03, 18:34
          Wspaniale.:) Mam nadzieję, że towarzystwo też Ci się spodoba.:)

• koaa Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 09:22
      Ja na 20 % ale jak wpadłaby Debi to na 60%:)
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 18:37
        To, że ktoś nie "ujawnia się" z chęcią przybycia, nie oznacza, że nie
        przybędzie. Może zdecydować się w ostatniej chwili i przyjść
        jako "niespodzianka". Wszystko jest możliwe. Jak nie przyjdziesz, to możesz
        pluć sobie w brodę, że Ciebie nie było. Wybór należy do Ciebie.:)

• white.falcon Do Koaa w temacie interesującym go. ;) 03.12.03, 23:47
          Koaa, na innym wątku Debi poinformowała, że zastanawia się nad przybyciem
          do "Szpulki"... Może męski czar i dar przekonywania byłyby przydatne? ;)

• von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 09:41
      Możecie na mnie liczyć :)

Pozdrawiam
      von Koza
    • arieska Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 10:08
      Nie moge :(( Krotko jestem na FR,ale tez chetnie bym wpadla,a tu guzik:(( Mam
      nadzieje,ze doczekam sie sprawozdania ze spotkania.
      • von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 13:38
        arieska napisała:

> Nie moge :(( Krotko jestem na FR,ale tez chetnie bym wpadla,a tu guzik:(( Mam
        > nadzieje,ze doczekam sie sprawozdania ze spotkania.

Przyjdź, nie marudź. Szykuje się niezła bójka po alkoholu :)
        Masz szansę zdobyć choć jeden punkt na podanym przez Zahedana teście, no moze
        nawet dwa - jak nas potem zwiną do paki :)

Pozdrawiam
        von Koza
        • arieska Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 13:42
          von-koza napisał:

> arieska napisała:
          >
          > > Nie moge :(( Krotko jestem na FR,ale tez chetnie bym wpadla,a tu guzik:((
          > Mam
          > > nadzieje,ze doczekam sie sprawozdania ze spotkania.
          >
          > Przyjdź, nie marudź. Szykuje się niezła bójka po alkoholu :)
          > Masz szansę zdobyć choć jeden punkt na podanym przez Zahedana teście, no moze
          > nawet dwa - jak nas potem zwiną do paki :)
          >
          > Pozdrawiam
          > von Koza
          Niestety umowiony weekend mam z glowy i nie moge tego zmienic.I nie ujrze
          koziej brodki. A Ciebie nie zwina, tylko zapedza w kozi rog;)))
          • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 18:38
            Szkoda, Ariesko. Trudno - pozostanie Ci więc lektura pospotkaniowego
            sprawozdania.:(

• white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 18:40
          Fajnie, Von-Kozo, że przybędziesz. Z kim zamierzasz się pobić? Z Jankiem? A
          macie jakiś powód? ;D

• amaretta Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 03.12.03, 20:21
            O ile w ostatniej chwili proza życia nie zweryfikuje moich planów, to dofrunę
            do "Cafe Szpulki" :)))
            • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!: 03.12.03, 20:47
              Bardzo się cieszę.:) Wspaniale.:)

• zucinski Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!: 03.12.03, 23:16
                proponuje by jmx i white.falcon zjawily sie razem na spotkaniu
                W przeciwnym razie jestem nadal pewien na 100% ze to jedna osoba :-))
                • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!: 03.12.03, 23:22
                  Proponuję, by Zucinski się zjawił na spotkaniu. Jak na własne oczy nie
                  zobaczysz, to będziesz twierdził, że wszyscy Ciebie nabierają i co nam z Jmx z
                  tego przyjdzie? Znowu wylądujemy w punkcie wyjścia. Do tego, by "ukręcić łba"
                  Twojemu twierdzeniu potrzebna jest obecność trzech osób.:)

• jmx Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!: 04.12.03, 01:19

Zucinski nie przyjdzie bo nie istnieje... Ciebie chociaż parę osób widziało, a
                    jego? Nikt...

PS. Niestety, nie bedę mogła przybyć ale nie tracę nadziei, że kiedyś
                    spotkanie będzie organizowane w bliższych terytorialnie okolicach :-).
                    • zucinski moje kochane dziewuszki klamczuszki 04.12.03, 01:24
                      ja niestety nie moge sie zjawic z powodu biznesu. Ale... jak 3 osoby, ktore Was
                      widzialy tutaj przysiegna, ze taka jest owa prawda, ja tez uwierze

• white.falcon Niedowiarek Zucinski.:) 04.12.03, 07:41
                        Dlaczego akurat trzy, a nie dajmy na to pięć? :)

• zucinski Re: Niedowiarek Zucinski.:) 04.12.03, 07:59
                          white.falcon napisała:

> Dlaczego akurat trzy, a nie dajmy na to pięć? :)
                          >

3 z litosc dla Ceibie. Ale to maja byc 3 stalych bywalcow:
                          np janek
                          messja
                          von-koza
                          mandarynka
                          itd

• white.falcon Re: Niedowiarek Zucinski.:) 04.12.03, 17:35
                            Może zawczasu opublikuj listę nicków, którym wierzysz, a to potem będziesz
                            wybrzydzać. ;)

• von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 10:53
            white.falcon napisała:

> Fajnie, Von-Kozo, że przybędziesz. Z kim zamierzasz się pobić? Z Jankiem? A
            > macie jakiś powód? ;D
            >

Czemu akurat z Jankiem? O, kurcze wydało się... chcemy się pobić o Ciebie :)

Pozdrawiam
            • brytan Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:13
              von-koza napisał:

> white.falcon napisała:
              >
              >
              > Czemu akurat z Jankiem? O, kurcze wydało się... chcemy się pobić o Ciebie :)

e tam, co sie tam bedzieta bic? white.falcon lata za quickly po wszystkich
              watkach, nawet zmienia temat watku, zeby quicklego zwrocic na siebie uwage.
              • harriet_makepeace Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:16
                a gramatykę polską znasz że się tak dopytam?
                "zeby quicklego zwrocic na siebie uwage."
                moze powinno byc zeby zwrocic na siebie uwage quicklego, co? wiesz szyk zdania
                w jezyku polskim tez jest istotny wbrew pozorom.
                • samowolny Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:22
                  harriet_makepeace napisała:

> wiesz szyk zdania
                  > w jezyku polskim tez jest istotny wbrew pozorom.

ale Polska język trudne ...to nie dziwota że nie każda opanuje to istota:))))
                  • harriet_makepeace Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:23
                    ale zdecydowanie najlepszy jest mój szef - hiszpan, jak on czasem cos zasunie
                    po polsku to mozna skonac ze smiechu :)))))) - ale ogolnie dobrze mowi po polsku
                  • brytan Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:24
                    samowolny napisał:

> harriet_makepeace napisała:
                    >
                    > > wiesz szyk zdania
                    > > w jezyku polskim tez jest istotny wbrew pozorom.
                    >
                    > ale Polska język trudne ...to nie dziwota że nie każda opanuje to istota:))))

dobre samowolny hehehe :-))
                    • harriet_makepeace Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 11:26
                      a ty widzę ciągle jeszcze nie zdecydowany/-a co do plci...
              • white.falcon Do Brytanki :) 04.12.03, 17:43
                brytan napisała:

> e tam, co sie tam bedzieta bic? white.falcon lata za quickly po wszystkich
                > watkach, nawet zmienia temat watku, zeby quicklego zwrocic na siebie uwage.

Brytanko, ja wiele za kim latam - z reguły za tym, z kim lubię pogawędzić sobie
                na różne interesujące mnie tematy. I jakoś mało mnie obchodzi, kto za kim po
                forum lata - jego sprawa. Skoro lubisz tworzyć sensacje, budować domysły, to
                przyjdź na spotkanie - z reguły z niego wszyscy ich żądni wynoszą ciekawe
                sensacyjne domysły, a reszta z przyjemnością poznaje swoich netowych
                adwersarzy. :)

Pozdrv.:).
            • white.falcon Plany Von-Kozy ;) 04.12.03, 17:39
              von-koza napisał:
              > Czemu akurat z Jankiem? O, kurcze wydało się... chcemy się pobić o Ciebie :)
              >
              > Pozdrawiam

W zasadzie każdy powód jest dobry, choć moglibyście wybrać wdzięczniejszy. Tam
              jest tak wewnętrzne podwórko i z salki tam prowadzą odrębne drzwi. Nadaje się
              plac bitwy, tyle, że tam światło dociera tylko z okolicznych okien, więc wizję
              na wydarzenie będziemy mieli ograniczoną. A jaką broń wybieracie? Parasolki,
              czy pożyczycie od sprzątaczek mopy? ;D

P.S. Szykuje się dodatkowa atrakcja wieczoru. ;D
    • brytan Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 12:14
      white.falcon napisała:

ᡑ% rabat na wszystkie potrawy
      > i napoje, znajdujące się w menu lokalu. Salka jest na uboczu, więc trzeba ją
      > znaleźć, przechodząc przez wnętrze lokalu i skręcając w prawo.:)
      >
      > P.S. Ciekawa jestem, kto zapowiada przybycie.:)

ciekawe ile obieca a ile sie zjawi?
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 04.12.03, 17:45
        Biorąc pod uwagę relacje z poprzednich spotkań, mozna liczyć na stałych
        bywalców i co odważniejszych nowych. Tak 50% na 50%.:)

• Gość: facet Re: a koleżanka M. będzie ???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 20:39
      Po tygodniu czasu będziemy wszyscy na forum wiedzieli, co się działo na
      spotkaniu :)
      • white.falcon Re: a koleżanka M. będzie ???:) 04.12.03, 20:57
        Nie wiem, czy Pani M. się wybiera. Jeżeli jest w Polsce, to dlaczego miałaby
        nie przyjść? Chyba, że ma inne - ciekawsze zajęcia i nie ma czasu.

Omówienie spotkania napewno nie odbędzie się za tydzień, tylko za tydzień z
        kawałkiem. Spotkanie jest wyznaczone na sobotę - 13-go o 17.00.:).

P.S. Chociaż zobaczyć na własne oczy to, co się będzie działo, jest ciekawsze,
        niż czytać o tym w relacjach, komentarzach, domysłach i sprostowaniach. Można
        stworzyć wypaczony obraz. ;)
        • ja_nek Re: a koleżanka M. będzie ???:) 04.12.03, 22:26
          No nawet dla Falcon nie pobiję Von Kozy:)
          • white.falcon Re: a koleżanka M. będzie ???:) 04.12.03, 22:34
            Przecież Von-Koza potwierdził, ze macie się bić. Niekoniecznie w związku z moją
            osobą - możecie o coś innego. Widocznie Von-Koza chce zapewnić rozrywkę na
            wieczór dla reszty. ;)

• jmx Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:31

Przyprowadź na spotkanie jakąś fajną dziewczynę, powiedz jej, żeby
      powiedziała, ze jest mną przedstaw ją reszcie jako mnie i wtedy i Zucinski
      będzie syty i dżem cały... ;-)))))))
      • koaa Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:35
        najlepiej Debi:)
        • white.falcon Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:39
          To ją namów!!! Mi powiedziała, że nie jest pewna i namyśla się. Nie rozerwę się
          na kawałki - niech mi ktoś pomoże z agitacją przybycia. W końcu zresztą, od
          czego są Panowie? Od namawiania Pań. Falconetta jest płci damskiej i ma marne
          szanse przekonania Pań. ;)

• koaa Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:43
            Ja się staram ale raz już kosza dostałem:)
            • jmx Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:45
              koaa napisał:

> Ja się staram ale raz już kosza dostałem:)

To był taki profilaktyczny, żeby sprawdzić, czy się szybko zniechęcasz ;-)
              • koaa Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:47
                HaHa taka profilaktyka to mi na zdrowie nie wyuchodzi:)
                • white.falcon Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:49
                  Jak siedzieć cicho w kątku, to można porosnąć pajęczynką smutku i beznadziei.
                  Moja Babcia mawia: "Kto nie ryzykuje, ten nie pija szampana." ;)

• koaa Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 04.12.03, 23:52
                    Vabcie to zawsze tak mówią a wcześniej jakbym z nią chciał iść na randke to
                    pewnie by się boczyła:))))
                    • white.falcon Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 05.12.03, 00:00
                      Z moją Babcią? Ona ma 86 lat, ale jak chcesz, to się spytam. ;DDD

P.S. Zapewne się ucieszy, bo jest podobna z charakteru do mnie i nie podobna do
                      nobliwych i statecznych Babć.:)
                      • koaa Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 05.12.03, 00:03
                        A co to do kina bym się z nią umówił -szczególnie jak stawia bilety:)
                        • white.falcon Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 05.12.03, 00:06
                          Co moja Babcia stawia - nie zdradzę (napewno nie oczy w słup, to raczej inni -
                          po jej poznaniu). Poprostu jest bardzo żywotną i upiornie aktywną życiowo i
                          towarzysko Panią. Nie była na ostatnim "Matrixie", bo jakoś jej nie wyszło. :)

• koaa Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 05.12.03, 00:09
                            spoko ja też to wpadniemy do imaxa:)
                            • white.falcon Re: Apel do Koaa i innych Panów :) 05.12.03, 00:12
                              Ale najpierw przyjdź na spotkanie. Nie będę wiedzieć kogo powierzam pod
                              skrzydełka Babci Falconetty.;)

P.S. Nie daj się prosić - im więcej osób przyjdzie tym lepiej będziemy się
                              bawić. A nikt nikogo nie gryzie.:)
      • white.falcon Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:37
        Zdradzę Ci, Jmx, że na spotkanie stawi się... kilka tajemniczych dziewczyn z
        czytającego nasze (za moją sprawką zresztą) forum. Pochodzą z pewnego forum
        literackiego, więc dziewczyny są bardzo romantyczne, choć niesmiałe, by tak ni
        z "gruszki ni z pietruszki" pisać. Może spotkanie je ośmieli? Jednego się
        obawiam, że z nieśmiałości uciekną, bo są bardzo sympatyczne. Zapewne którąś
        namówię i Zucinski będzie miał nielada problem, w co wierzyć. ;D

• koaa Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:39
          a które to spotkanie romantyki?
          • white.falcon Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:47
            Któreś tam z kolei. Napewno nie ostatnie, ale w razie czego, to warto być.
            Wróżka nie jestem i nie wiem, co dalej będzie się działo.:)

• jmx Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:40

To super! Już się nie mogę doczekać sprawozdania ;-DDDDDDDD
          • white.falcon Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:44
            Sprawozdanie napisze Janek - inni swoje pięć groszy dołożą. Nie będę przecież
            łamać wszystkich utartych tradycji. Zresztą, mu to najlepiej wychodzi. Powstaje
            pole do domyśłów i wyrażania swoich punktów widzenia, zależnych od miejsca
            siedzenia i widzenia. :)

P.S. Kawa mam nadzieję dobra dalej? ;)
            • koaa Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:49
              A zawsze spotykacie się w tym samym miejscu?
              • white.falcon Re: Apel do White.falcon! ;-D 04.12.03, 23:58
                Nie. W "Szpulce" po raz pierwszy.:)

• quickly dla white.falcon... 04.12.03, 23:52
              Znalazlem w ksiazce co to jest "pinia", jak wyglada i jak sie to je... :)))
              Ale, ze dzisiaj jestem b. zajety wpracy, wiec napisze nieco pozniej...
              • white.falcon Re: dla white.falcon... 04.12.03, 23:57
                No to już wiesz, jak wygląda. Sympatyczny iglaczek, prawda? I bardzo żywotny,
                po wyjściu z wieku "pieluszkowego". Lubi suche gleby, wiatrom i słońcu się nie
                kłania. :)

Zatem dobrej pracy życzę i mam nadzieję na podzielenie się ciekawymi
                spostrzeżeniami.:)

• white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 05.12.03, 23:03
      Podciągam wątek, bo ktoś w ostatniej chwili może zainteresować się spotkaniem.:)

• Gość: Obiekt Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 01:27
        Jak to w ostatniej chwili? Przecież to dopiero za tydzień.
        • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 08.12.03, 18:34
          Już nie za tydzień. Za mniej.:)

• white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 06.12.03, 23:30
      Czy ktoś jeszcze się namyślił? :)

• schizo69 Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 06.12.03, 23:59
        tak namyśliłem się ,mój Ty orle
        • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 07.12.03, 00:20
          Dobrze, że namysliłeś się.:) Przynajmniej dowiem się, komu my we trójkę (Jmx,
          Cytrynka i ja) wyrażałyśmy bezgraniczne uczucia w necie (nie licz, że to jest
          przenośne na real). Poza tym, dopuszczasz się dwóch istotnych błędów:
          jaki "Twój" i jaki "orzeł"? Ja sobie jestem sokołek - Falconetta inaczej jeżeli
          już - Sokolica.:)

P.S. Dzieki, że choć płci mi nie zmieniłeś.
          • schizo69 Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 07.12.03, 00:34
            jak trójka,chyba mówisz o Trójcy Św. w jednym ciele???
            • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 07.12.03, 00:37
              Ja nią nie jestem. Mam przynieść jakiś kwitek, by to zaświadczał? I tak
              Zucinski będzie wiedział swoje i przy tym się upierał, bo listy swoich
              zaufanych nicków nie podał.

• kwasna_cytryna Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 08.12.03, 22:35
              schizo69 napisał:

> jak trójka,chyba mówisz o Trójcy Św. w jednym ciele???

Wypraszam sobie takie insynuacje , ja jestem jedna jedyna :))))
              • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 08.12.03, 23:22
                Zaraza, zasiana przez profesora Zucinskiego, rozprzestrzenia się. "Chowajmy się
                w łopianach," - jak mawia przysłowie białoruskie. ;)

• white.falcon Przypominam :) 10.12.03, 14:00
      Do soboty zostało niespełna cztery dni. :)

• draconessa Re: Przypominam :) 10.12.03, 16:10
        Ale rozrabiacie. OK, Sokoliku, to ja tez przyjde i jeszcze jedna babe
        przyciagne. A co tam!!!! Najwieksze Forum Prywatne musi miec spora
        reprezentacje, no nie?
    • white.falcon A w sobotę o tej porze???! 10.12.03, 23:58
      A w sobotę o tej porze... Co będzie?:)
      • draconessa Re: A w sobotę o tej porze???! 11.12.03, 16:38
        na dwie minuty przed polnoca wszystko sie zdarzyc moze;)))
        • amaretta Sobotnia "Szpulka" 12.12.03, 21:05
          Wszystkim tym, którzy zjawią się jutro w "Szpulce" życzę bardzo przyjemnie
          płynącego czasu. Wspominałam już, że jeśli proza życia nie zmodyfikuje moich
          planów to dofrunę. Jednak czeka mnie lot w zupełnie inną stronę... Przyjemnego
          sobotniego-szpulkowego wieczoru :)))
          • hetacus Re: Sobotnia "Szpulka" 12.12.03, 22:24
            Ja nie dofrunę (za daleko) ale życzę wszystkim owocnych obrad ;-)
            A o nieobecnych proszę mówić wyłącznie dobrze :-)
    • Gość: Obiekt Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 22:33
      Mnie nie będzie.
      • kasia-s Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 12.12.03, 23:07
        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Mnie nie będzie.

Czemu??? ;))
        • white.falcon ZBLIŻA SIĘ GODZINA "V" :))) 12.12.03, 23:53
          To już jutro. Zatem "Szpulka" czeka na wszystkich od godz. 17-ej.:) Wchodźcie
          śmiało, salka mieści się za barem na parterze - na prawo. A kto nie może być -
          niech żałuje. Liczę na przybycie wszystkich tych, co zechcą być i mają ku temu
          odwagę, by poznać swoich oponentów forumowych w realnym świecie.:)

Falconetta
        • Gość: Obiekt Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 00:32
          Czy to nie jest zbyt daleko posunięta ciekawość, kasiu-s? Moja ciekawość też
          jest daleko posunięta - ciekawe czy mi odpowiesz, dlaczego właściwie mnie i
          tylko mnie o to pytasz.
          • kasia-s Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 12:49
            Dlatego, że Twój wpis był na końcu, bez żadnych dodatkowych podtekstów (a może
            jeszcze dlatego, że Cię lubię)
            Pozdrawiam :)
    • von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 12.12.03, 23:50
      Cześć :)
      Co to wszyscy śpicie?
      A może dziewczęta szykują kreacje, a chłopaki z tych nerwów poszli na piwo? :)

Pozdrawiam
      • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 12.12.03, 23:55
        Tak sądzę. Ja przychodzę w towarzystwie trzech przemiłych Pań przynależnych do
        naszego FR, a onieśmielonych przybyciem samym. Niech Panowie żałują - Ci,
        którzy nie zobaczą, jakie to piękne, powabne i inteligentne Damy. :)
        • von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 00:02
          white.falcon napisała:

> Tak sądzę. Ja przychodzę w towarzystwie trzech przemiłych Pań przynależnych
          do
          > naszego FR, a onieśmielonych przybyciem samym. Niech Panowie żałują - Ci,
          > którzy nie zobaczą, jakie to piękne, powabne i inteligentne Damy. :)

Właśnie, właśnie - ja wcale nie mam zamiaru żałować :)

Pozdrawiam

P.S. Ha, właśnie skończyłem okropną robótkę i z czystym sumieniem zrobię sobie
          Białego Ruska :) Na zdrowie :)

• ja_nek Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 00:14
            A tak byłem ciekaw Obiekt.....
            • von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 00:19
              ja_nek napisał:

> A tak byłem ciekaw Obiekt.....

Pozdrawiam Janek :)
              Nie narzekaj. Może to jedna z tych Falconowych tajemniczych person :)

P.S. Rzecz jasna będziesz? :)

• von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 00:14
          white.falcon napisała:

> Tak sądzę. Ja przychodzę w towarzystwie trzech przemiłych Pań przynależnych
          do
          > naszego FR, a onieśmielonych przybyciem samym.

Falcon, strasznie tajemnicza jesteś :)
          • white.falcon Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 00:40
            Smacznego drinka.:) Abo jestem. Co mam zdradzać - sami zobaczycie, a kto nie
            zobaczy - ten będzie żałować.;)

• von-koza Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 01:04
              white.falcon napisała:

> Smacznego drinka.:) Abo jestem. Co mam zdradzać - sami zobaczycie, a kto nie
              > zobaczy - ten będzie żałować.;)
              >

Kuszenie III-go stopnia :)

Pozdrawiam i miłych snów
          • ja_nek Re: Ustalony termin i miejsce spotkania! Uwaga!:) 13.12.03, 01:03
            Koza - ja nie wiem, czy będę.
            Może.

Pozdrawiam. miło było Cię przeczytać
            janek
    • jmx "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 21:08

Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawią i nikt się z nikim nie bije ;-)))))
      • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 21:37
        A może wszyscy oddają się rozpuście gastronomicznej korzystając z obiecanego
        upustu cenowego ? W tej sytuacji pewnie nie ma mowy o żadnej kontruktywnej
        dyskusji ;-)
        Pozdrawiam
        ;-)
        • kwasna_cytryna Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 22:07
          No mozna podyskutowac o menu :)))
          • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:15
            Może było tak:
            1. Ziemniaki z mlekiem, kwaśnym oczywiście ;-)
            2. Kaszanka po śląsku
            3. Nóżki w galarecie
            4. Do picia: napój winny marki "Balet" ;-)
            Zresztą, może będą jakieś realcje czy sprawozdania...

Dobraaaaaanoc ;-)
            • mandaryn_ka cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:16
              Lulusiać mi tu zaraz, bo Wam się babajaga przyśni! ;-)
              • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:22
                już idę ubrać piżamkę i umyć ząbki ;-)
                dobranoc Mandarynko !
                • mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:25
                  Oj, tam daj spokój! Po co się będziesz mył!
                  Zrób sobie dzień dziecka!;-)
                  Częste mycie skraca życie ! ;-)
                  • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:27
                    "Mycie nóg to twój wróg" ;-)
                    A ja myślałem, że w weekendy chodzisz spać o 20.00 ;-)
                    • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:36
                      Ha, ha...
                      Ale dziś jest wyjątek!
                      Wiesz, taki mniej więcej jakie bywają w ortografii;-)
                      Obejrzałam fajny film na Pr. 1 TV i jestem pod wrażeniem mistrzowskiego
                      odegrania roli przez Roberta De Niro i Jeana Ruso.
                      To moi idooooooole:-)
                      No i chorobcia nie mogę zasnąć;-)
                      • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:41
                        Przestałaś mi świecić na zielono ;-)
                        A ja sobie czytałem wieczorkiem cudną książkę
                        Andrzeja Bobkowskiego "Szkice piórkiem".
                        Cudności ;-)
                        Jeszcze chyba przed snem połknę parę kartek !
                        • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:45
                          Bo mnie system wyrzucił i już się nie zalogowałam.
                          O czym ta książka ?
                          Ja czytam teraz "Opowiadania" Hłaski, takie lekkie, do podusi może być.
                          • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:49
                            "szkice piórkiem" to jest pamiętnik z lat wojny we Francji
                            1940 - 44. Uwielbiam szczególnie fragmenty jak opisuje swoją podróż
                            rowerem przez południową Francję. Noclegi w stodołach, na farmach,
                            opisuje rozmowy z prostymi ludźmi, snuje rozważania o kulturze, cywilizacji.
                            Ale świetnie się czyta.
                            Hłaski najbardziej lubię chyba "Cmentarze" :-)
                            • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:56
                              Spróbuję zdobyć " szkice piórkiem ", chętnie przeczytam, skoro polecasz
                              • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:58
                                chętnie Ci zaprezentuję kilka moich ulubionych fragmentów z tej książki.
                                Może jutro :-)
                                • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:02
                                  Ok...
              • kwasna_cytryna Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:22
                Mandaryn-ko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie ???? :)))))
                • mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:28
                  Ty Cytryno!:-)
                  Ale za górami, za lasami mieszka (....cholera wie kto ;-) ), ale co tam ! Ona
                  i tak nie jest w połowie tak piękna jak Ty ?:-)
                  • kwasna_cytryna Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:32
                    Ty mnie tu pod włos nie bierz (kurcze, muszą mnie genetycznie zmienić, żebym te
                    wlosy miała za mojej ślicznej żółciutkiej skórce) :PPP
                    • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:39
                      Ha, ha ;-)
                      Pod włos, powiodos ? ;-)
                      Ech tam, wierz lub nie, ale w/g mnie cytryny to najfajniejsze pod słońcem
                      dziewczyny !
                      • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:42
                        a hetakusaki to fajne chłopaki ;-)
                        • Gość: mandaryn_ka Re: cześć nieśpiochy !! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:53
                          No masz! A przy tym, jakie skromne !! ;-)
                          • hetacus Re: cześć nieśpiochy !! 13.12.03, 23:56
                            raczej - wyzbyte fałszywej skromności ;-)
            • kwasna_cytryna Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:23
              Na ziemniaki z kwaśnym mlekiem nie sezon :PPP Reszta oki ;)))
              • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:32
                Nie wiem kiedy jest sezon nakwaśnie mleko !
                Nigdy nie byłem w stanie tego przełknąć. A mój
                wujek kiedys bardzo chciał mnie nauczyc pić to paskudztwo. Nie zniechęcał się
                niepowodzeniami, nawet tymi spektakularnymi ;-)
                • kwasna_cytryna Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:35
                  Sezon na kwaśne mleko jest wtedy, jak jest sezon na młode ziemniaki z
                  koperkiem :)) I proszę mi tu nie mówić, że to paskudztwo, bo to jest pyszne!!!
                  Tyle, że z tego mleka z kartonika tego nie zrobisz ...
                  • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:38
                    wolę zjeść kotlet z pokrzyw i zagryźć owsem ;-)
                    • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:42
                      Ale nie jesteś kuzynem Renaty Beger ?;-)
                      • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:44
                        ha, ha, ha ! Zapomniałem na śmierć o cioci ;-)
                        • white.falcon Kwestia sprawozdania.:) 13.12.03, 23:46
                          Domagajcie się od Janka. :) Było fajnie, ale Janek niech opowie.;D

• Gość: mandaryn_ka Re: Kwestia sprawozdania.:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:50
                            Oj Falkoniku, bo my tu czekamy jak na zbawienie, na jakiś znak od
                            imprezowiczów. :-)A trzeźwi jesteście ? ;-)
                            • hetacus Re: Kwestia sprawozdania.:) 13.12.03, 23:54
                              Czekamy, czekamy i nawet do snu się nie układamy, chociaż już jesteśmy w
                              piżamkach (przynajmniej ja) ;-)
                              • Gość: mandaryn_ka Re: Kwestia sprawozdania.:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:01
                                A ja jestem w zbroi rycerskiej i jakoś tak się sztywno czuję ...;-)
                                Zastanawiam się czy mam w niej spać , czy nie...
                                • hetacus Re: Kwestia sprawozdania.:) 14.12.03, 00:04
                                  zdejmij przynajmniej szyszak ;-)
                                  • Gość: mandaryn_ka Re: Kwestia sprawozdania.:) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:11
                                    No...mooooże im zdjęęęęęła...
                                    jakbym nieboga wiedziała , co to jest ten szyszak ??;-)
                                    • hetacus Re: Kwestia sprawozdania.:) 14.12.03, 00:16
                                      to taki bardzo szczelny hełm ;-)
                                      • Gość: mandaryn_ka Dobranoc wszystkim życzę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:20
                                        Ooooj, to pewnikiem go zdejmę, dyć ktoś moze mi zazucić, ze mom " zakuty
                                        łeb" ;-)

Idę spać, bo już dłużej nie dam rady...
                                        Wszak to już parę minut po 20.00 ;-)
                                        Dobranoc :-)
                                        • hetacus Re: Dobranoc wszystkim życzę 14.12.03, 00:21
                                          pa, pa Mandarynko, Twoja pora już rzeczywiście dawno minęła :-)
                        • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:48
                          Ooooj! Drogi chłopcze! Popraw się popraw, bo za karę na gwiazdkę Ciocia
                          podaruje Ci biało-czerwony krawat z przykazaniem, żebyś go wkładał na każdą
                          rodzinną uroczystość ;-)
                          • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 13.12.03, 23:52
                            Takiego krawata jeszcze nie mam, a może szkoda ;-)
                            Ciekawe jaka byłaby reakcja moich kolegów w pracy gdybym w takim
                            przyszedł...
                            • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.03, 23:58
                              Uuuu...marny Twój los :-(
                              Lepiej nie eksperymentuj !!
                              Bo Ci będą dokuczać i nie wpuszczą Cię już do swojej piaskownicy ;-)
                              • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:01
                                Najgorzej byłoby gdyby mnie nie dopuścili do komputera z
                                którego często - gęsto klikam sobie na FR ;-) Ale bez walki nie poddałbym się i
                                tak. Dał nam przykład Andrzej Lepper jak zwyciężać mamy !
                                • white.falcon Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:05
                                  Trzeźwi jesteśmy, brzuszki od śmiechu nas bolą tylko.:) Żałujcie, że Was nie
                                  było, ale o sprawozdanie molestujcie nie Falconika, tylko Janka. Zaraz powinien
                                  wrócić, gdyż usłużnie po różnych zakatkach swoim pięknym autem rozwozi resztę
                                  imprezowiczów. Ja byłam najbliżej, więc mówię, że było sympatycznie, ale nie
                                  zabieram mu słowa.:)
                                  • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:07
                                    No cóż, wypada uzbroić się w cierpliwość !
                                    Czekamy zatem :-)
                                  • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:09
                                    Dziękujemy Falkoniku!
                                    Czekamy zatem cierpliwie na sprawozdanie Janka :-)
                                  • snow.white White.Falcon... :) 14.12.03, 00:11
                                    ...moje pozdrowienia podobno dotarly? ;)
                                    na nastepne spotkanie moze postaram sie przyjechac,yyy... znaczy przyleciec na
                                    mojej miotle do Was ;))) tylko ciut daleko mi...
                                    • white.falcon Re: White.Falcon... :) 14.12.03, 00:18
                                      Tak, dotarły, za co dziękujemy, ale nie powiem, kto, oprócz mnie.;)

Śnieżynko, zawsze możesz zanocować u mnie. Miejsc do spania - kulturalnego -
                                      jest dla jeszcze dwóch osób (chodzi o odrębne pokoje i kanapę z "ościeleniem"
                                      jej w powleczkę na poduszkę i p.t., bo łazienka jest jedna, jak to w bloku).
                                      Kuchnia też jedna i lodówka też, a zawartość tejże może być spożyta przez moich
                                      gości - nie mam nic przeciwko temu. U mnie nikt z domu nie wychodzi głodny, no
                                      chyba że lubi homary, bo ich nie miewam.:)
                                      • snow.white Re: White.Falcon... :) 14.12.03, 00:32

hihi,ale ja wiem,kogo pozdrawialam ;))) dobrze,ze swojego wyslannika na
                                        spotkaniu mialam ;))

homarow nie jadam,a spanie to przeciez tylko kulturalne :D
                                        dzieki bardzo :) gdyby moje bliskie osoby w wawie w czasie nastepnego spotkania
                                        zajete byly akurat,to sie na pewno do Ciebie zglosze :D

a teraz ide spac-dobranoc:)
                                • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:06
                                  Zapaliła mi się czerwona lapka z napisem " Przed wejściem do studia zachowaj
                                  ciszę - nagranie ";-)
                                  • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:12
                                    A u mnie z płyty leci cudna piosenka.
                                    Zaczyna się tak:
                                    "Nie narzekaj na świat
                                    To nie pomoże mu i tak
                                    Na spacer zabierz psa,
                                    uśmiechnij się, jak, ja
                                    do chwili która mija już..."
                                    • Gość: mandaryn_ka Re: "w trakcie" ;-))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 00:16
                                      A u mnie ...
                                      "Cicho wszędzie, głucho wszędzie...Co to będzie ? Co to będzie ?";-)
                                      • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:19
                                        coś chrobocze w drugim pokoju ?
                                        Coś stuka w szybę ?

A u mnie dalej:

"nie przeklinaj na los
                                        a jeżeli musisz ścisz głos.
                                        Tam, w górze dobry Bóg
                                        już zrobił to co mógł,
                                        i ma pretensji wiecznych dość"
                                        • white.falcon Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:22
                                          Atakujcie Janka, bo ja z ust pary nie puszczę, bo obiecałam.:)
                                          • hetacus Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:24
                                            Prawdziwe kobiety ponoć nie dotrzymują danych słów ;-)
                                            • white.falcon Re: "w trakcie" ;-))) 14.12.03, 00:44
                                              Nie podpuszczaj. Ja jestem Sokół, a o ptactwie nic nie było mówione.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka