Gość: pyszczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 14:53 Jest gorzej, będzie lepiej. Znam sto sposobów na chandrę, ale widocznie jednego mi zabrakło, bo nie chce przejść. Jaki jest ten sto pierwszy? Kto go zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alieneczek Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.centertel.pl 31.05.09, 15:09 Wymień najpierw te 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacer? Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:20 Po deszczu jest słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:46 Wiem i czekam aż przejdzie ten deszcz:) Tylko nim przejdzie, to jest gorzej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już po deszczu Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:52 W zdrowym ciele, zdrowy duch, a więc spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzieniegdzie Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 18:00 nie tylko deszcz ale i burze straszliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:44 Myślisz, że mam na to siłę? Ty nie rozumiesz kobiet, Alienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.centertel.pl 31.05.09, 19:40 Do szczęścia ludzkości wystarczy, żeby kobiety rozumiały same siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 09:21 Do szczęścia ludzkości wystarczy, żeby kobiety rozumiały same siebie?! Gdyby tak było, to nastałaby nuda , a ziemia zrobiłaby się płaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Jest gorzej, a będzie drożej :) 01.06.09, 13:27 Gość portalu: pyszczek napisał(a): > Do szczęścia ludzkości wystarczy, żeby kobiety rozumiały same > siebie?! > Gdyby tak było, to nastałaby nuda , a ziemia zrobiłaby się płaska:) Nie komplikuj, tylko uprosc - jak przystalo na dziecię i przedstaw sobie, ze Ziemia JEST plaska (chociaz okragla - jako i to łoże) i mozna robic na niej wiele ciekawych rzeczy jako i na nim :) s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7405/wizytowki/5621/produkty/38715 _5621_10.jpg :) искренние поздравления к дню рождения Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio korekta : 01.06.09, 13:37 s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/7405/wizytowki/5621/produkty/38715_5621_10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.chello.pl 31.05.09, 18:11 Dieta czekoladowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jest gorzej, będzie lepiej 31.05.09, 20:12 Dieta czekoladowa, owszem działa przez chwilę, ale to bomba z opóźnionym zapłonem ;) Jak człowiek po takiej terapii wejdzie na wagę, a co gorsza nie wejdzie w spodnie, to jest dopiero depresja gangstera :P ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.chello.pl 31.05.09, 20:54 Ale taka dieta ma niezłe działanie doraźne. A że z czasem może doprowadzić do zatłuszczenia, to już inna kwestia :D Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Jest gorzej, będzie lepiej 31.05.09, 21:06 Lubisz tanczyc? ...to nie masz problemu, Moon! ; )) Czekoladke? www.youtube.com/watch?v=J9b3ZZywQvg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.chello.pl 31.05.09, 21:28 Znany jest mi tylko rytualny taniec pogo :D Ale ja nie mam doła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Jest gorzej, będzie lepiej 31.05.09, 21:36 ...ani ja! : )) Ja znam ten taniec rytualny, nawet go widzialam na wlasne oczy ; ) Zatanczysz? www.youtube.com/watch?v=c-lrE2JcO44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.chello.pl 31.05.09, 22:08 Z takim tańcem mogę sobie poradzić. W sumie tupać umiem, robić miny umiem, krzyczeć umiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jest gorzej, będzie lepiej 31.05.09, 21:27 Właśnie obyłam terapię, tak profilaktycznie ;) bo przecież lepiej zapobiegać, niż leczyć, czyż nie? ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon Re: Jest gorzej, będzie lepiej IP: *.chello.pl 31.05.09, 21:30 Tak! Najważniejsza jest profilaktyka. Trzeba minimalizować straty ;) Odpowiedz Link Zgłoś