Gość: lilka Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:41 choc Janku podejrzewam,tzn moja kula mowi mi :P ze to do mnie nie wiem, gdzie mam sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:49 ach...zeby nie bylo, nie tylko kula, Ty sam mi trop zapodales :)) albo figlarz paziem zwany nic to, widac tak byc musi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejonas Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 21:13 Hej gosciu! Niezły cienias musi być z Ciebie, nocy sie boisz, i swoje sprawy z laskami załatwiasz na forum.No chyba, że Ty do tego kola 'Obrotowego' naginasz to cuś innego....tym bardziej bym Ci w d***e dał, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrotowy piekne :) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.09, 21:39 a ogolnie jak z Miloscia? jest - czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejonas Re: piekne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 21:50 a ogolnie jak z Miloscia? > > jest - czy nie ma? Odpowiedż jest prosta, kolo- jest ale nie dla cieniasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrotowy znany schemat IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.09, 21:56 Zyjemy w 21.szym wieku i w tkzw. "Zachodniej Cywilizacji" Wez Ty sie k... przyloz i zdeklaruj w koncu Twoje zainteresowanie w sposob jasny. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:29 joejonas Ty zwyczajnie zazdrosny jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejonas Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:12 Te Zuza! Zaraz jeszcze wmówisz mi, że marzę o gruppensexie z dwoma kurna romantykami,takimi jak ci tutaj.Oh shit! To gruby nietakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: joejonas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:57 Nie śmiem nawet przypuszczac o czym marzysz ;) A kobiety lubią romantyczne dusze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejonas Re: joejonas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:50 Zuza, hehe, nie przypuszczaj, to się może dla Ciebie źle skończyć,heheehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 21:46 sprawdzilam dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrotowy Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.09, 21:58 mam tez nieprzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewidziane wydarzenia. bedzie JUTRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 00:25 u mnie w skrzynce nic ,nawet pozdrowień od Wacętego nie ma .. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie :) 06.06.09, 21:36 jane-k-kos napisał: > O cholera. Ale czy to w Polsce dozwolone? Nie. Wezmiemy jednak slub na Bahamas, dobrze? Obiecalem, ze dzis odpisze, lecz nie da rady. Przepraszam. Jutro zasiadam w komisji (Euro)-wyborczej Lecz na pewno napisze (obiecane) jutro wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: nie :) 06.06.09, 21:40 Wszędzie schody! Zanim się pobierzemy, to czy możemy ustalić kto w naszym związku będzie kobietą?? Bo jeśli to miałbym być ja, to się zaraz fochnę. Jak to, do kurzej nędzy, miałeś odpisać i nie odpisałeś?? Poryczę się zaraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrotowy no juz pisze :) IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.09, 21:36 wygralismy wybory :) @ - bedzie lada chwila. PS. Co za roznica z ta plcia? przecie piszesz, ze jest to forma/formacja zanikajaca i liczy sie co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no juz pisze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:06 WYGRALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!! ALLELUJA i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no juz pisze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:07 24 mandaty !! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no juz pisze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:12 Mina prezesa w założeniu miała byc beztroska :) Nie wyszło ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: no juz pisze :) 07.06.09, 23:13 Ooo, a teraz na TVN24, sci-fi, czyli teleportowanie Igi Rosińskiej :D Czy to "Gwiezdne wrota"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no juz pisze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:17 Nie oglądam już dziś TV Wyniki mnie uspokoiły :) Słucham sobie Piaska.. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: no juz pisze :) 07.06.09, 23:01 Mówisz, że nie ma różnicy? No wiesz, jak spojrzę na Zuze i na siebie, to jakąś widzę, ale OK, mogę sobie wmówić, że nie dostrzegam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: no juz pisze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:13 bez anatomicznych szczegółów proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 08.06.09, 17:20 kos lepiej zamij się zoną i dziećmi! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 08.06.09, 18:26 A ty się zajmij higieną jamy ustnej. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 08.06.09, 22:29 chyba jednak żonka dowie sie o twoich kobietkach, zwłaszcza o jednej;) ciekawe czy bedzie uradowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:34 romantyk nr.3 czego ostatnio używałeś ? Odstaw to bo wyraźnie ci szkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 08.06.09, 22:38 w przeciwieństwie do ciebie nic nie musze brać;) wyleczylas sie już? wiem wiem pytanie retoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Kolego miły 08.06.09, 22:47 powiem grzecznie acz dosadnie: odwal się łaskawie. Myślałem, że zrozumiałeś aluzję, byś umył ząbki. Wiesz, jest takie powiedzenie: "gdyby nie te ząbki, to by była d***ka z gąbki". Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos A w jakim to jest języku? 08.06.09, 23:11 Poza ubytkami próchnicowymi są także niepróchnicowe, np. we wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: Kolego miły 08.06.09, 23:14 jane-k-kos napisał: > powiem grzecznie acz dosadnie: odwal się łaskawie. Myślałem, że zrozumiałeś > aluzję, byś umył ząbki. Wiesz, jest takie powiedzenie: "gdyby nie te ząbki, to > by była d***ka z gąbki". widzę, ze mało ci problemów rodzinnych... tłusciochu niemyty daj spokój z aluzjami jak nie wiesz co to aluzja. możesz tylko pogorszyć swoja sytuację to lepiej napij sie wina;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dziewczeta 08.06.09, 23:19 pogodzcie sie ze soba i dozywajac w spokoju i lagodnym niepokoju lask wszelakich udajcie sie tam, gdzie Wasze miejsce czyli u boku Pana. A ja sluze skromnie materacem, sokiem pomaranczowym i kominkiem Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: dziewczeta 08.06.09, 23:22 obrotowy napisał: > pogodzcie sie ze soba > i dozywajac w spokoju i lagodnym niepokoju lask wszelakich > udajcie sie tam, gdzie Wasze miejsce > czyli u boku Pana. > > A ja sluze skromnie materacem, sokiem pomaranczowym i kominkiem > > Buenas Noches. hmmm tylko, że kos, obrotowy, piotr123,... to jeden i ten sam prostak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dziewczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:28 To ja lecę na sok z pomarańczy ! Materac i kominek wezmę swój :) co to za złośliwce się przyplątały ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: dziewczeta 08.06.09, 23:43 Cześć, Zuza :) Wzięłaś ze sobą kominek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dziewczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:48 Noooo :) Na razie tylko zapachowy ;) Ten drugi jest strasznie ciężki :) Proszę otworzyc mi drzwi ,bo nie mam wolnej reki,by zapukac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dziewczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:53 rany! materac mi się w drzwiach zaklinował ! i gdzie ten sok ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: dziewczeta 08.06.09, 23:58 Nie dziwię się, że tak się stało. Materac zawsze się zaklinuje w drzwiach, jeśli obok przechodzą tacy romantycy, jak ten trzeci ;) Sok jest świeżo wyciśnięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dziewczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:00 czekaj,wypuszczę trochę powietrza to się zmieści ;) Bez lodu proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: dziewczeta 09.06.09, 00:06 Grunt to dobry pomysł :) Bez lodu, z wyselekcjonowanych owoców żurawin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: dziewczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 08:05 nawet moj kominek mi zabrano! ze wszystkiego mnie ogolocono! zadam wyjasnien! stanowczo! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy eeehhh to zlodziejstwo... 09.06.09, 18:27 jane-k-kos napisał: > I co? Nie znalazł się? no jak mial sie znalezc? tyle ostatnio wszystkiego kradna... - a to dobre imie - poglady - wizerunek - czy uczucia ze kto by sobie zawracal glowe szukaniem jakiegos kominka? ja tam juz wole zwykla "koze"... bezpieczniej: www.kominki2005.pl/gfx/images/piecyki/koza-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Nie zwykłem rozmawiać z osobami, 08.06.09, 23:24 które nie potrafią sklecić poprawnie prostego zdania w języku polskim. Taka skaza :) EOT :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: Nie zwykłem rozmawiać z osobami, 08.06.09, 23:27 jane-k-kos napisał: > które nie potrafią sklecić poprawnie prostego zdania w języku polskim. Taka ska > za :) > > EOT :) ups! Odezwał sie ten co świetnie zna ortografię... pisząc wierzysz? mi przez ż;) Bujaj sie prostaku r Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: :D :D :D 08.06.09, 23:46 jane-k-kos napisał: > Spadaj, buraku. Tak piszą właśnie prostaki!!! Brawo. Tylko potwierdzasz swój bardzo mizerny poziom... Żona spi a ty masz nadzieję, że może znów uda ci się skręcić naiwną laskę;) Oj oj Będzie miała co słuchać (oglądać)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: :D :D :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:50 romantyk( ??? ) a o co ci właściwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: :D :D :D 08.06.09, 23:53 Gość portalu: zuza napisał(a): > romantyk( ??? ) a o co ci właściwie chodzi? zuza jak nie jestes w temacie to i tak nie zrozumiesz. Przepraszam za wczesniejsze...! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: :D :D :D 08.06.09, 23:55 A to ciekawe. Bo ja też nie jestem w temacie. Jedno wiem, przychodzi jakiś nawiedzeniec i mnie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: :D :D :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:58 no nie jestem :) Nie jestem też forumowym zwierzęciem i zaraz sobie idę :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: :D :D :D 09.06.09, 00:01 :)to pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 nawiasem mówiąc 08.06.09, 23:34 musi być z ciebie bardzo zły człowiek. samo zło i nienawiść przemawia przez ciebie! wyluzuj trochę, nabierz pokory, postaraj sie byc lepszym... Nie dziwie się,że żona ci nie daje i szukasz... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: nawiasem mówiąc 08.06.09, 23:52 Romantyk, Ty najpierw naucz się czym jest zło. Nienawiści nie musisz się uczyć, bo masz jej w sobie aż nadto. Przychodzisz, zaczepiasz, snujesz domniemania o moim życiu - potrzebne Ci to do szczęścia? Jeśli tak, to radzę wybrać się do specjalisty. eot, eot, eot. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 08.06.09, 23:59 I tu się mulisz bardzo! Nie chodzi tu o mnie lecz o ciebie. Dlaczego wpie...sz sie w cudze życie? A ja jestem z natury spoko kolo, przyjaźnie nastawiony do ludzi (ale dobrych ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: nawiasem mówiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:03 Dobranoc kolegom :) materac mi przelazł przez drzwi ,idę spac :) Pa! Sok był pyszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:04 Widać, że net zbyt mocno Cię pochłonął, bo nie tylko straciłeś kontakt z rzeczywistością, ale i pomyliły Ci się osoby. Na domiar złego, nie znasz języka polskiego. Pobiadoliłbym trochę nad Tobą, ale idę już spać. A Ty udowodnij mi, że jestem złym człowiekiem i trzymaj się ode mnie bardzo daleko :) Dobranoc, życzliwy i dobry człowieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:11 współczuję twym bliskim! polonisto z zawodówką od siedmiu boleści!;) Kolejny twój dzień bez seksu... Rozumię ale to nie jest usprawiedliwienie! Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:13 Jasiu - nie bądż wielbłądem i strzepnij to g^^^o ze swoich butów w postaci bezczelnego i nachalnego romantyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:15 Cześć, Maurela :) Zrobię jak mi radzisz ;) Dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:21 napisał sam do siebie i odpowiedział prostak! Myslisz, że kazdy jest glupi jak ty? To potrafisz najlepiej! Pisać bzdury pod różnymi nikami:) Udanego gadania z samym sobą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:22 Masz coś z deklem pajacu??? idż już w pierza, bo drażnisz mnie prostaku! Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:23 maurela napisała: > Masz coś z deklem pajacu??? idż już w pierza, bo drażnisz mnie > prostaku! i o to chodzi dupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:27 Co za niereformowalny, zawistny bufon!! Widać za mało szczekasz po forach, bo wiedziałbyś, że Janek i ja, to dwie różne osoby!...szkoda na ciebie klawiatury!idz się prześpij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:36 romantyk3 napisał: > frajer z ciebie! Twój łeb jest jednak pusty, jak pudełko po zapałkach! Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:26 w c-ie juz wszyscy śpią i tobie też już radzę iść spać. Wybywałes juz kilka razy a jakos ciągle odpisujesz. Jednak masz cos na sumieniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:30 Wybywałaś..jeśli już!!! Ciągle mam nadzieję, że zrozumiesz swój błąd! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:32 Maurela, please :) Chodź, idziemy stąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:33 ;)...tylko trzepnę go jeszcze ze dwa razy:) Nie znoszę czepialstwa Janku, ot co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:34 Widzę, że nic nie rozumiesz!!! twoja strata! Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:38 Dostarczasz mi rozrywki twierdząc uparcie, że Janek to ja, ale nie będę się trudzić by cię przekonać - twój mózg nie potarfi nic więcej już wykrzesać! Odpowiedz Link Zgłoś
maurela Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:47 W sercu:D i o to mi chodziło:D:D lekcja pierwsza zakończona;) będę cię mieć na oku - dobrze się przygotuj do starcia nr 2:D:D dobrej nocy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: nawiasem mówiąc 09.06.09, 00:55 pochlebiasz sobie! Ale to już nie mój problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 08:28 No sprawdziłam i ... NIC :P :) :) :) ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: próchno Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 09.06.09, 09:12 Paskudo moja ulubiona,kiedyś cię wytargam z tamtąd na siłę jak nie dasz rady na nogach to w wózku.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 18:17 Gdje w tankie nachoditsja szuflada z papeterią? Oj, sorry. Przecież tank zardzewiał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 18:44 jane-k-kos napisał: > Gdje w tankie nachoditsja szuflada z papeterią? > Oj, sorry. Przecież tank zardzewiał ;) Po co papeteria? Może być: :Dziś na ścianie wydrapałem..." :P ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 19:20 Ale wówczas każdy by to odczytał. Mimo, że jestem byłym dowódcą, pewne nawyki typu tajne/poufne zawsze zostają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 22:11 No to szeptem do mnie mów, mów szeptem... ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Jeśli tu zajrzysz, to sprawdź @ :) 09.06.09, 22:20 Przecież wiesz, że mnie szept nie jest znany. Za to krzyczeć potrafię :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Zaryzykuję... 09.06.09, 22:57 Jak się nie da inaczej, to krzycz. Może też być fajnie ;) dam radę, w końcu jestem stara i głucha co nieco :P ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Zaryzykuję... 10.06.09, 21:26 Obawiam się, że komunikacja ze mną (o ile taka jest możliwa) musi przebiegać na wyższych decybelach. To przez te odgłosy wojny: pociski, ostrzeliwania, detonacje, popiskiwania wroga ... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Zaryzykuję... - nie radze, ale skoro... 10.06.09, 21:34 jane-k-kos napisał: To przez te odgłosy wojny: pociski, ostrzeliwania, detonacje, popiskiwania wroga ... c´ est la vie :) To jednak nie moja beczka (prochu) pytanie mam inne - skad czerpiesz amunicje? moze mi sie to przydac. gdyby co, wal z tym smialo na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Zaryzykuję... - nie radze, ale skoro... 10.06.09, 21:54 Pytasz skąd czerpię amunicję. Z zapasów wewnętrznych. A te uzupełnialiśmy, zaopatrując się w Pionkach. Może Ruda więcej wie na ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Zaryzykuję... - nie radze, ale skoro... 10.06.09, 22:00 o hollera, bylam w Pionkach w zeszlym roku. jednak balam sie zblizyc do zrodla. widze, ze jak zwykle, cos przeoczylam. spasiba za wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Zaryzykuję... - nie radze, ale skoro... 10.06.09, 22:05 Żałka, że nie dotarłaś do źródła. Moje wytłumaczenie na pewno nie jest kompletne, bo to Ginger była od amunicji. Jak na ironię, straszliwie pudłowała ; Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Zaryzykuję... w ktores lato... 11.06.09, 14:10 jane-k-kos napisał: > Żałka, że nie dotarłaś do źródła. Jestiestwienno Żałka, ale mam kompas na nie nastawiony, sprawdzilam - dziala. Gdy jakies lato nie bedzie gorace i nie bede musiala chodzic w sanadalach bez skarpet, tylko w czulenkach (coby sobie nozek nie otrzec), to zaloze do nich ostrogi i wybiore sie tam pieszkom z pielgrzymka. Po skrzynke granatow, abym sie miala potem czym rozerwac. o1.ksiegarnia.wysylkowa.pl/o/d2/7/749227.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Zaryzykuję... w ktores lato... 13.06.09, 23:35 Ale musisz uważać. To teren zagrodzony i warują przy nich groźne psy. Chyba, że masz legalny oddział i legalne pieniądze, wówczas nie ma żadnego problemu ;) Ta skrzynka granatów pochodzi z magazynów Akademii Marynarki Wojennej. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Zaryzykuję... w ktores lato... 14.06.09, 15:22 jane-k-kos napisał: > Ale musisz uważać. To teren zagrodzony i warują przy nich groźne psy. - wezme tabake i zmyle im trop. > Chyba, że masz legalny oddział i legalne pieniądze, wówczas nie ma żadnego problemu ;) - o hollera, jedno co mam legalne, to kopia aktu urodzenia, a potem wszystko bylo juz naciagane, ale nic to, sprobuje z karta kredytowa, moze ktos sie skusi wysokimi odsetkami? Ta skrzynka granatów pochodzi z magazynów Akademii Marynarki Wojennej. - to oni rozrywaja sie nimi tak na morzu, czy na redzie? a nie jest to szkodliwe dla okretow? Aha i sakramentalne: - to plyn po morzach i oceanach swiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy izwini :) 09.06.09, 19:19 izwini (wybacz) jane-k-kos napisał: > Gdje w tankie nachoditsja szuflada z papeterią? a prawilna dolshno byt´: "Gdie w tankie nahoditsa JASZCZIK s papetri" ? a ze kocham to slowo - to poprawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Izwini i paceluj :) 09.06.09, 20:11 jane-k-kos napisał: > Nie mozet byt. Jaszczik? Mozet byt´:) Polskie slowo - to: schowek Szuflada (die Schublade) - jest zapozyczeniem z niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Izwini i paceluj :) 09.06.09, 22:19 Pozazdrościłem :) Nie znam ani niemieckiego, ani rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiecznosc eh... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.09, 18:33 ginger napisala: > Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon A mnie q..va potrzeba bylo ponad 2000 lat, by dojsc do tego samego eh... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: eh... 09.06.09, 18:41 Gość portalu: Wiecznosc napisał(a): > ginger napisala: > > Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna > i konieczność. > Platon > A mnie q..va potrzeba bylo ponad 2000 lat, by dojsc do tego samego > eh... Jak mawiają: lepiej późno, niż wcale :) Wszystko we właściwym miejscu i o właściwej porze... ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abigail Re: eh... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 10.06.09, 23:29 Należy systematycznie badać przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś