stary_nudziarz 17.12.03, 12:41 Nie po to w 1980. roku spałem na styropianie, abyście teraz pisali o d... Maryny. Proponuję dyskusję na temat "Wpływ romantycznych uniesień na wydajność pracy hutnika obsługującego piec martenowski." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet_makepeace Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:43 ziew, zieeeeeew zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew, zzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz chrrrrrrrap zzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz chrrrrrrrrrrrap zzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
stary_nudziarz Aha 05.01.04, 11:29 harriet_makepeace napisała: > ziew, zieeeeeew zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew, zzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz > chrrrrrrrap zzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz chrrrrrrrrrrrap zzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzz To była harriet_makepeace w szczycie miłosnego uniesienia. Proszę Państwa! Co-za-tempe-rament! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Aha 05.01.04, 12:49 nie przypominam sobie zebys byl wtedy obecny, no chyba ze ty lubisz tylko patrzec z ukrycia :P Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:49 Wiemy, wiemy - gdbyby nie twój styropianowy nocleg 23 lata temu Polska nie wyglądałaby tak jak dzisiaj. Tylko nie wiadomo - dziekować ci czy obrzucać brzydkimi słowami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:51 Dziendoberek Hetacusie) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:55 Witaj Arieska Niebieska ;-) Spóźniłaś się biedactwo z urlopem ;-( Łączę się w bólu bo ja też będę harował :-( Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:56 hetacus napisał: > Witaj Arieska Niebieska ;-) > Spóźniłaś się biedactwo z urlopem ;-( > Łączę się w bólu bo ja też będę harował :-( No i znow jestes towarzyszem niedoli-zawsze razniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:59 ciekaw jestem czy w Sylwestra ktoś mi tu potowarzyszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 13:00 hetacus napisał: > ciekaw jestem czy w Sylwestra ktoś mi tu potowarzyszy ... Molziwe,ze ja.Nigdzie nie ide,nie chce mi sie tylka ruszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 13:11 ha, może będzie zatem forumowy Sylwester ? Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 13:59 hetacus napisał: > ha, może będzie zatem forumowy Sylwester ? Jak przylgne do monitora to mozliwe,ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 14:07 ha, ha nie musisz przylegać, wystarczy jak w skupieniu będziesz pisać sympatyczne posty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 12:49 stary_nudziarz napisał: > Nie po to w 1980. roku spałem na styropianie, abyście teraz pisali o d... > Maryny. Proponuję dyskusję na temat "Wpływ romantycznych uniesień na > wydajność pracy hutnika obsługującego piec martenowski." A ja proponuje temat: wplyw krokow defiladowych na rozmnazanie sie komarow na terenach bagiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 16:11 A może taki: "Wpływ kwadratowych zajęcy na stopień nasilenia romantyzmu zajęcy trójkątnych?" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 16:56 trzeba było spać na żonie/dziewczynie, a nie na styropianie. może teraz byś tak nie przynudzał ;-))) stary_nudziarz napisał: > Nie po to w 1980. roku spałem na styropianie, abyście teraz pisali o d... > Maryny. Proponuję dyskusję na temat "Wpływ romantycznych uniesień na > wydajność pracy hutnika obsługującego piec martenowski." Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 17:02 taka_tam napisała: > trzeba było spać na żonie/dziewczynie, a nie na styropianie. może teraz byś > tak nie przynudzał ;-))) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 17:14 Nieważne, kto jak i z kim śpi, by się wyspał. Z wpisu Autora wątku wnioskuję, że styropian do spania niewygodny, wręcz niewskazany. Autor ponad 20 lat nie wyspał się i teraz to go dręczy dotąd. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 21:17 white.falcon napisała: > Nieważne, kto jak i z kim śpi, by się wyspał. Z wpisu Autora wątku wnioskuję, > że styropian do spania niewygodny, wręcz niewskazany. Autor ponad 20 lat nie > wyspał się i teraz to go dręczy dotąd. ;) No i z tej niewygody zasnąć zdaje się nie mógł. Strasznie się wtedy nudził no i mu zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 17.12.03, 21:18 Tylko czemu my mamy za to odpowiadać. Sam chyba chciał. A może go do styropianu przywiązali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 18.12.03, 00:40 stary_nudziarz napisał: > Nie po to w 1980. roku spałem na styropianie, abyście teraz pisali o d... > Maryny. A ja właśnie po to nosiłam prowiant stoczniowcom, by móc pisać dzisiaj o d...panny Maryny:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 12:36 ojciec bog wie gdzie martenowski stawil piec Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 23.12.03, 12:39 na wschód zwróć oczy młodzieży Polska bo tam płoną piece Madnitogorska...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 23.12.03, 12:44 Tam ciągle hartuje się stal ???? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Zaraz - coś jest nie tak z tym forum 05.01.04, 20:36 samowolny napisał: > na wschód zwróć oczy młodzieży Polska bo tam płoną piece Madnitogorska...:)) albo może na wschodzik ? :) Poza tym wszystkim muszę przyznać, że znam jednego hutnika- to mąż mojej siostry . z:) Odpowiedz Link Zgłoś