rycerz.krola.artura 13.07.09, 15:31 Wobec tego, stawiam wszystkim zimne piwko pszeniczne :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 15:42 co prawda nie miałam z Tobą dotąd przyjemności, ale zimne piwko w ciepły letni dzień trzynastego w poniedziałek.... to oferta nie do odrzucenia :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kbsreaktywacja Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.09, 23:49 mow do mnie jeszcze... za taja rozmowa tesknilam lata;)))) --- gdzies mucha lata, mnie nie nalata Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 16:37 rycerz.krola.artura napisał: > Wobec tego, stawiam wszystkim zimne piwko pszeniczne :D nie moge - bo mi mamusia pic piwa nie pozwala skocz dla mnie po szklanke coli i pod stolem dolej mi do niej whisky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: 212.59.248.* 13.07.09, 16:56 a ja poproszę,bo przyznam,że przenicznego nie piłam jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 17:28 przenicznego pewnie nie ma !! a pszenicznego się napiję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 17:36 viviene napisała: > przenicznego pewnie nie ma !! > a pszenicznego się napiję:)) nie pij tyle, bo potem Ci sie wrzystko pszestawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: 212.59.248.* 13.07.09, 18:04 sama ficisz jaki to naług, czasem tak luuupie ,noo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elda32 Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 20:53 No to na poprawę wymowy, do tego pszenicznego, muzyczka:) www.youtube.com/watch?v=8luNWD-dRNw Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 22:17 ...wakacyjnie i bez podtekstow... i pod ZYWCA ; )) www.youtube.com/watch?v=L9L9dXWI6Qc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 13.07.09, 22:55 pijmy! na zdrowie! i za romanticników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna pszeniczna Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.09, 00:48 www.youtube.com/watch?v=cDBwX-G2wrc Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 14.07.09, 21:40 Witaj serdecznie Rycerzu:)Miło Cię tu widzieć. Gdyby nie mój aktualny stan,chętnie napiłabym się pszenicznego w Spiżu:)No ale co się odwlecze...:) Pozdrawiam ciepło E. Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 15.07.09, 00:26 proszę kogo widzę:) WITAJ E.! Do Spiża zapraszam zawsze, i o każdej porze;) Czy to ten stan, który mi przychodzi do głowy?;) ps. a pamiętasz, jak żeśmy tu na forum wódke pili razem?:P + jeszcze z kimś;) Pozdrawiam:) D. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 15.07.09, 10:33 Od pewnego czasu jestem tu tylko"cichym zaglądaczem":) Kusisz tym zaproszeniem:)Oj kusisz!:)Muszę to jakoś zmaterializować w okresie letnim. Chyba wiem co Ci przyszło do głowy z tym stanem,ale to nie to:) Tzn.przynajmniej ja nic nie wiem na ten temat;)Miałam na myśli swój stan zdrowotny,który to ostatnio szczególnie szwankuje. Oj pamiętam tą "imprezę":)I kaca po niej;)A Ty wiesz że to aż 3 lata temu było?Jak ten czas szybko leci...Trzeba by to chyba powtórzyć;) A co u Ciebie?Uczelniane wakacje nadeszły? Pozdrowienia E. Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 16.07.09, 10:10 Ja od pewnego czasu nie byłem tu nawet cichym zaglądaczem;) Kusze! :D 3 lata... Wtedy była okazja... teraz też się znajdzie jakaś do powtórzenia;) Ja walcze na róznych wyprawach rycerskich. Uczelnia już prawie ma wakacje - ale się już z nią nie kochamy tak bardzo - 3 lata zrobiły swoje;) Słowem - życie jest piękne:) A ty wciąż w tej samej branży? "kryzysowej" ? ;P Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 16.07.09, 10:24 Hmm...Skoro kusisz a ja mam teraz więcej czasu to niewykluczone że odwiedzę piękne miasto na małe szlajactwo spacerowe w sierpniu.Zabiorę ze sobą mojego "kierowcę" a wtedy piwko w zasięgu spożycia:) Teraz okazja?Wtedy świętowaliśmy ślub naszego kolegi,czy Ty przepraszam masz mi coś do obwieszczenia??:) Cóż to za fronty na których walczysz?Muszę przyznać że teraz to mnie zaintrygowałeś:) Ja nadal w branży:)O ile planuję zmienić niebawem logo instytucji dla której pracuję,o tyle branża pozostaje ta sama.Bo w sumie nie potrafię robić nic innego jak trenować ten brzydki cyferkowy sektor:) Mam tylko nadzieje że ten mocno przereklamowany kryzys odpuści sobie wreszcie,bo atmosfera jest nieco gęsta a pracuje się dla przyjemności,prawda?:) Równie miłego dnia:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 19.07.09, 23:43 ;) nie - nie chcę nic obwieszczać;) miałem na myśli jakikolwiek pretekst do ponownego... picia:) O frontach jeśli już to przy piwku;) Ten kryzys nie jest przereklamowany - on jest naprawdę - wiem co mówię:) Nie zmienia to faktu że pracuje się dla przyjemności:) ...i dla pieniążków:) ale za nie też ma się przyjemności:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niel Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 16:30 Jak ja wiem kiedy wpaść! :))) I znowu Cię jakieś dobre wiatry przywiały. I sentyment... Pamiętam Twoje początki i cieszę się, że już 'nie musisz' tu bywać. Ale jako czytelniczka żałuję bo świetnie pisałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
meteorystka Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 30.07.09, 08:48 Gość portalu: niel napisał(a): > Jak ja wiem kiedy wpaść! :))) I znowu Cię jakieś dobre wiatry > przywiały. I sentyment... > Pamiętam Twoje początki i cieszę się, że już 'nie musisz' tu bywać. > Ale jako czytelniczka żałuję bo świetnie pisałeś :) Też sie cieszę, że nie musisz tu bywać, ale może kiedys powrócisz gdy zrozumiesz, koniec i poczatek, a twoje serce zrozumie, że jedyny dom jaki mamy zawsze i jest on niezniszczalny mieści się w sercu drugiego człowieka. www.youtube.com/watch?v=KmuA462Cc8E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niel Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:33 meteorystka napisała: > Gość portalu: niel napisał(a): > > > Jak ja wiem kiedy wpaść! :))) I znowu Cię jakieś dobre wiatry > > przywiały. I sentyment... > > Pamiętam Twoje początki i cieszę się, że już 'nie musisz' tu bywać. > > Ale jako czytelniczka żałuję bo świetnie pisałeś :) > > Też sie cieszę, że nie musisz tu bywać, ale może kiedys powrócisz gdy > zrozumiesz, koniec i poczatek, a twoje serce zrozumie, że jedyny dom jaki mamy > zawsze i jest on niezniszczalny mieści się w sercu > drugiego człowieka. Paulo Coelho? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 02.08.09, 11:10 Niewątpliwie z Romanticą sentyment jakiś mnie łączy;) a to za sprawą forumowych ludzików takich jak Ty:) Czytelniczka... Ale jako Pisząca też masz niezgorszy dorobek tutaj, prawda? ;) Już dobrze nie pamiętam co wypisywałem ;D Pozdrawiam tak pięknie jak umiem najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 03.08.09, 13:19 rycerz.krola.artura napisał: > Już dobrze nie pamiętam co wypisywałem ;D Przepraszam, że się wtrącę:) Przypomnieć Tobie??:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! 10.08.09, 11:03 proszę przypomnij:D tylko 'z głowy':P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niel Re: wow! ale mnie tu dawno nie było! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 20:44 Co by tu napisać, żeby nie skłamać i prawdy nie powiedzieć? ;) Jakiś-tam dorobek piśmienniczy mam, nie będę zaprzeczać. Jeśli nie pamiętasz co pisałeś, to mogłabym odświeżyć Ci pamięć, z tego co mi się najbardziej podobało W.... Również pozdrawiam gorąco i przedurlopowo :) Odpowiedz Link Zgłoś