Gość: this is the end IP: *.chello.pl 15.07.09, 17:32 daje jej wszystko, nie musi pracowac, co chce to kupuje, gdzie chce pojechac tam jedziemy, dbam o nia i kocham ja... a ciagle jakies awantury wszczyna... powoli mam juz dosc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa.pl Re: mam powoli dosc... 15.07.09, 18:42 Gość portalu: this is the end napisał(a): > daje jej wszystko, nie musi pracowac A moze ona chce pracowac? Nie wszystkie kobiety lubia dreptac w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: this is the end Re: mam powoli dosc... IP: *.chello.pl 15.07.09, 20:49 a kto jej broni? sama wybrala taki styl zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
marypopins Re: mam powoli dosc... 15.07.09, 20:52 Wywal za drzwi i po kłopocie, widocznie niegodna twej miłości, nie zasługuje na nią i tyle. W dodatku jak to awanturnica, to sobie odpuść.... Odpowiedz Link Zgłoś
elda32 Re: mam powoli dosc... 15.07.09, 21:03 powiedz jej " idz i nie wracaj więcej ", na pewno zasługujesz na więcej niż ona ci daje, jeżeli tak się starasz, a ona tego nie docenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konnal Re: mam powoli dosc... 15.07.09, 21:05 i ci się nie dziwię, z babami na dłuższą metę nie sposób wytrzymać, też tak mam, jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf Re: mam powoli dosc... IP: *.chello.pl 15.07.09, 21:11 może ona nie chce cielątka które jedzie tam gdzie ona powie zeby jechał, pieniadze daje, nic nie wymaga i wydaje mu się że ona MUSI być szczęsliwa z takim jak on ideałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: this is the end Re: mam powoli dosc... IP: *.chello.pl 15.07.09, 21:23 to cielatko pracuje, zarabia na jej studia i w miare dostatnie zycie, wymagajac troche szacunku i milosci... jesli chodzi o wyjazdy mamy podobny gust wiec mi nie przeszkadza to ze ona sugeruje miejsca wyjazdow... Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa.pl Re: mam powoli dosc... 15.07.09, 21:56 Jestes jej mezem czy sponsorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf Re: mam powoli dosc... IP: *.chello.pl 15.07.09, 21:58 to cielątko myśli , ze jak da pieniążki a dostanie szacunek i miłość... i że "wymagania" w tym zakresie za pieniądze może mieć. to cielątko jeszcze wiele o życiu się musi nauczyć... a jak chce mieć w związku partnerkę to niech cielątko nie wyszukuje sobie utrzymanek i nie traktuje ich jak płatnych panienek które musza być miłe bo pan zapłacił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: this is the end Re: mam powoli dosc... IP: 212.160.240.* 20.07.09, 09:21 to cielatko jest jej mezem i ja kocha, dba o nia i nie oczekuje za pieniadze szacunku jesli jeszcze tego nie wiesz to szacunku nie da sie kupic... ale widac troche sie jeszcze musisz nauczyc :P poza tym sprawa wyjasniona i jest wszystko w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: mam powoli dosc... 16.07.09, 10:13 1. Bo to wcale nie jest miłość o czym piszesz. 2. Są Kobiety i kobietki. Może to tylko kobietka;) Odpowiedz Link Zgłoś
konnal Re: mam powoli dosc... 18.07.09, 16:00 moze to nawet nie kobietka, tylko kokietka:) Odpowiedz Link Zgłoś