sereni 07.01.06, 19:30 Hedonisto, szykujesz się już na dzisiejszy wieczór ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 07.01.06, 20:34 sereni napisała: > Hedonisto, szykujesz się już na dzisiejszy wieczór ?:))) owszem,się niedługo zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 00:50 sereni napisała: > No i ? nie było tańców niestety, za mało czasu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Tańce :) 08.01.06, 00:51 Będa następnym razem:) Ważne, że w ogóle coś było :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 00:52 sereni napisała: > Będa następnym razem:) Ważne, że w ogóle coś było :) i to już nie pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 00:54 sereni napisała: > I dobrze ;) mam nadzieję, że z czasem się ekipa zrobi, bo większość to woli net od reala (na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 00:56 sereni napisała: > I tego właśnie nie rozumiem bo to jednak w większości kobiety, facetów jest mniej, tak czy owak nie zamierzam przestać szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Tańce :) 08.01.06, 00:58 Uda się,w Warszawie łatwiej znaleźć ekipę,lub kilku fajnych ludzi na wypady nocne :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 01:00 sereni napisała: > Uda się,w Warszawie łatwiej znaleźć ekipę,lub kilku fajnych ludzi na wypady > nocne :) liczę na to bardzo. Ludzi, którzy się spotykają, żeby się pobawić. Takich pozytywnych ludzi, którzy będą umieć się cieszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_to_ja Re: Tańce :) 08.01.06, 10:31 Ooooo ... Jak zobaczyłam Twój wpis o tak wczesnej porze, pomyślałam sobie, pewnie "wodzirej - DJ" był kiepski i rozłożył znakomitą imprezę, bo dobry DJ potrafi wyciągnąć ludzi z najciemniejszych zakamarków, inaczej to mało możliwe ... przecież taniec to Twoja kochanka ;)) No chyba, że i Ed się rozchorował ... a tu proszę ... Na co było za mało czasu ?? Wigoru zabrakło ??? ... a mnie w domu ponosiło ;(( ps A sms-a dostaliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Tańce :) 08.01.06, 12:23 Oliwko, niestety nie otrzymałem Twego sms-a i wielka szkoda, żeś do nas nie dołączyła. A co do czasu to rano o 9:30 musiałem do pracy przyjechać skąd piszę ;). Ale nie czuję się skrzywdzony, świadomy wybór? Pogadaliśmy przy piwku, pośmialiśmy się. ukłony :) HO Odpowiedz Link Zgłoś