xaga 13.11.13, 10:42 Witam, mam pytanie do pracowników. Czy możecie korzystać z internetu, jakie strony macie poblokowane, czy na gmail można wejść? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obb.serwator Re: net 13.11.13, 12:07 xaga napisała: > Witam, mam pytanie do pracowników. Czy możecie korzystać z internetu, jakie str > ony macie poblokowane, czy na gmail można wejść? Państwo Admini! Ten wpis wygląda na prowokację. Jest niepotrzebny. Skreślić! Odpowiedz Link
pr0w0k4cj4 Re: net 13.11.13, 12:54 obb.serwator napisał: > Państwo Admini! Ten wpis wygląda na prowokację. Jest niepotrzebny. Skreślić Jakby to byla prowokacja to juz dawno by skreslili. Nie gwalc malutkiej futerkowej inteligencji :) Co do pytania to te zakazy mozna ominac ;) -- niosacy swiatlo ;) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: net 13.11.13, 13:24 Dlaczego jest niepotrzebny? Na prowokacje Nie trzeba odpowiadać. :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: net 13.11.13, 13:23 xaga: Kazdy moze sprawdzic, jakie ma strony poblokowane. Wystarczy sprobowac na nie wejść. Jesli jest zablokowana, to nie wejdziesz. Wszyscy pracownicy maja te same strony zablokowane :) Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: net 13.11.13, 16:48 xaga napisała: > Witam, mam pytanie do pracowników. Czy możecie korzystać z internetu, jakie str > ony macie poblokowane, czy na gmail można wejść? A dlaczego chcesz wchodzić na gmaila? Z prywatnej poczty należy korzystać poza pracą. Nasz pracodawca nie płaci za wysyłanie maili do przyjaciół ale za sprzedaż naszych doskonałych produktów :) Odpowiedz Link