exwoker 06.12.13, 10:38 Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,147963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbapapa003 Re: do skutera 06.12.13, 11:41 exwoker napisał: > Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,147963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url] I wtedy nawet przy dużej dawce dobrej woli można było w to uwierzyć ;) Teraz chyba skończyły mu się pomysły. Proste nadużywanie środków wyrazu stało się denerwujące a ta odrobina treści w środku służy tylko jako ochrona przed uznaniem postu za OT :) Benbenek już dawno się odkrył. To jakiś jajcarz :) Czy już przekroczył granicę? To zależy od indywidualnej wytrzymałości czytelników i adminów. Ja mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Nawet Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pomocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to da się czytać Benbenka ;) Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Benbenek na Admina 06.12.13, 11:46 barbapapa003 napisał: > exwoker napisał: > > > Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,14 > 7963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url] > > I wtedy nawet przy dużej dawce dobrej woli można było w to uwierzyć ;) Teraz ch > yba skończyły mu się pomysły. Proste nadużywanie środków wyrazu stało się dener > wujące a ta odrobina treści w środku służy tylko jako ochrona przed uznaniem po > stu za OT :) Benbenek już dawno się odkrył. To jakiś jajcarz :) Czy już przekro > czył granicę? To zależy od indywidualnej wytrzymałości czytelników i adminów. J > a mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Naw > et Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pom > ocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to > da się czytać Benbenka ;) Mógł/ła Mobbi zrobić Wafla Adminem to może zrobić i Benbenka. Benbenek na Admina. Będzie równo i sprawiedliwie :D Odpowiedz Link
zocha37 Re: do skutera 06.12.13, 11:58 barbapapa003 napisał: > Ja mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Naw > et Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pom > ocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to > da się czytać Benbenka ;) I tak trzymać ojczulku z projektu Troubla :D a tak dla zobrazowania wg mnie najrozsądniejszych reakcji cytacik z netu : "Niekiedy mam ochotę potrząsnąć niektórymi osobami i wykrzyczeć: - Ty idioto, zamknij się w końcu! - Ale później dochodzę do wniosku, że ten łachudra tylko na to czeka, żeby puściły mi nerwy, gdy kłapie dziobem i pluje naokoło. Najważniejsze to zachować zimną krew, nie dając się wyprowadzić z równowagi. Z pewnością kretynów od tego nie ubędzie, ale przynajmniej nie będą mieli poczucia, że wygrali, bo daliśmy się sprowokować." - eyesOFsoul P.S. Uważaj na siebie i trzymaj się swojej laseczki;) Odpowiedz Link
skuter44 Re: do skutera 06.12.13, 13:37 Dziękuję. To było aż za dokładne "przedstawienie się" benbenka. Już nie będę robił porównania tego użytkownika forum - z przez miesiąca z dzisiejszym - nie ma sensu. W każdym razie mamy teraz dowód, że tamten bebenek z wizytówki, to nie jest dzisiejszy benbenek. Odpowiedz Link