Dodaj do ulubionych

do skutera

06.12.13, 10:38
Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,147963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url]
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 Re: do skutera 06.12.13, 11:41
      exwoker napisał:

> Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,147963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url]

I wtedy nawet przy dużej dawce dobrej woli można było w to uwierzyć ;) Teraz chyba skończyły mu się pomysły. Proste nadużywanie środków wyrazu stało się denerwujące a ta odrobina treści w środku służy tylko jako ochrona przed uznaniem postu za OT :) Benbenek już dawno się odkrył. To jakiś jajcarz :) Czy już przekroczył granicę? To zależy od indywidualnej wytrzymałości czytelników i adminów. Ja mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Nawet Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pomocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to da się czytać Benbenka ;)
      • groch_z.kapusta Benbenek na Admina 06.12.13, 11:46
        barbapapa003 napisał:

> exwoker napisał:
        >
        > > Benbenek przedstawił nam się [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,14
        > 7963239,147963239,moj_punkt_widzenia.html] tutaj [/url]
        >
        > I wtedy nawet przy dużej dawce dobrej woli można było w to uwierzyć ;) Teraz ch
        > yba skończyły mu się pomysły. Proste nadużywanie środków wyrazu stało się dener
        > wujące a ta odrobina treści w środku służy tylko jako ochrona przed uznaniem po
        > stu za OT :) Benbenek już dawno się odkrył. To jakiś jajcarz :) Czy już przekro
        > czył granicę? To zależy od indywidualnej wytrzymałości czytelników i adminów. J
        > a mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Naw
        > et Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pom
        > ocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to
        > da się czytać Benbenka ;)

Mógł/ła Mobbi zrobić Wafla Adminem to może zrobić i Benbenka.
        Benbenek na Admina. Będzie równo i sprawiedliwie :D
      • zocha37 Re: do skutera 06.12.13, 11:58
        barbapapa003 napisał:

> Ja mam dużo tolerancji dla wszelkich odmienności bo sam jestem odmiennością. Naw
        > et Wafla tolerowałem o ile nie atakował innych uniemożliwiając im obronę za pom
        > ocą narzędzi admina. Dało się czytać forum gdzie połowa ;) wpisów była Wafla to
        > da się czytać Benbenka ;)

I tak trzymać ojczulku z projektu Troubla :D
        a tak dla zobrazowania wg mnie najrozsądniejszych reakcji cytacik z netu :

"Niekiedy mam ochotę pot­rząsnąć niektóry­mi oso­bami i wyk­rzyczeć: - Ty idioto, zam­knij się w końcu! - Ale później dochodzę do wnios­ku, że ten łachud­ra tyl­ko na to cze­ka, żeby puściły mi ner­wy, gdy kłapie dziobem i plu­je naokoło. Naj­ważniej­sze to zacho­wać zimną krew, nie dając się wyp­ro­wadzić z równo­wagi. Z pew­nością kre­tynów od te­go nie ubędzie, ale przy­naj­mniej nie będą mieli poczu­cia, że wyg­ra­li, bo da­liśmy się spro­woko­wać." - eyesOFsoul

P.S.
        Uważaj na siebie i trzymaj się swojej laseczki;)
        • skuter44 Re: do skutera 06.12.13, 13:37
          Dziękuję. To było aż za dokładne "przedstawienie się" benbenka. Już nie będę robił porównania
          tego użytkownika forum - z przez miesiąca z dzisiejszym - nie ma sensu. W każdym razie mamy
          teraz dowód, że tamten bebenek z wizytówki, to nie jest dzisiejszy benbenek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka