kaktus52 11.11.07, 19:12 Czy jestem z centrali , czy nie to nie jest ważne. Muszą nastąpić zmiany w banku. A widzę, że GonzO zamilkł. Czy nie podoba się perspektywa zmian. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pko_kasiarz Re: Musi przyjść nowe 11.11.07, 22:15 Pisząc o zmianach w banku, chcesz poinformować, że się zwalniasz? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Musi przyjść nowe 12.11.07, 10:30 www.prnews.pl/nl/track.php/MjAwNzExMTIwOS0yLTMyMTY4- Odpowiedz Link
czuk1 Nie może przyjść " nowe" , ma przyjśc "najlepsze 12.11.07, 16:00 Piszesz: "Musi przyjść nowe". Wg mnie. wcale nie musi. Może ktoś z Min.Skarbu uzna RJ za SUPER STAR-a (tak jak to twierdzi wielkie grono tu dyskutujących) ? Wg mnie. "nowe" to mało (by przyszło). Gorsze niech lepiej nie przychodzi.. To nowe powinno być fachowe, mądre, kreatywne, myślące strategicznie, otaczające się fachowcami najlepszymi, dostępnymi w kraju, Takie , które pokaże przekonywający program naprawy banku, jego przebudowy na bank nowoczesny , który uznaje, że nie pracują w nim krasnoludki (nic nie znaczące, bezmyślne, sterowalne, które mogą bawić sie w bank za darmo, których może do parteru sprowadzać każdy nowy Smerf-Szeryf _. Odpowiedz Link