kobieta_na_pasach 27.12.06, 17:57 w tym roku dostalismy z mezem dwie wagi lazienkowe. obie szklane. przy podziale majatku przynajmniej z tym nie bedzie problemu. a jak u was z prezentami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: zdublowane prezenty 27.12.06, 18:01 1. Płyn do kąpieli o zapachu szampana (od kogoś ważnego - dawno temu doszliśmy do zgodnego wniosku, ż ekobietę najlepiej kąpać w szampanie) 2. Zestaw włoskich wędlin, ciasto panettone i wiśnie w likierze (od kogoś, kt pamiętał, co lubię) 3. 2 paczki kawy w zestawie z firmowym kubkiem (zapas na 2 lata co najmniej, bo kawy nie lubię) 4. Czekoladki z 70% kakao (uwielbiam) 5. Sweter (przez pomyłkę) Odpowiedz Link
krambambulia Re: zdublowane prezenty 27.12.06, 18:17 w porównaniu z dziećmi u znajomych, które dostały po ogromnej górze przezentów (były kłopoty z przewiezieniem ich do domu - prezentów, nie dzieci) to mało Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zdublowane prezenty 27.12.06, 18:03 dziewice napisał: > ja kubek i duzo czekolad > czyli zatwardzenie caly rok murowane))) Odpowiedz Link
dziewice Re: zdublowane prezenty 27.12.06, 18:13 ok, przeslij mi na mail adres to Ci wysle Odpowiedz Link
maretina a moje dziecko dostalo 27.12.06, 18:19 PSA NA BIEGUNACH nawet nie wiedzialam, ze takie cuda istnieja Odpowiedz Link
krambambulia Re: a moje dziecko dostalo 27.12.06, 18:21 DDDDDD dobrze że nie kaczkę na sprężynie ))) Odpowiedz Link
raduch Re: a moje dziecko dostalo 27.12.06, 18:23 Psychoza na tle ministra G. zatacza coraz szersze kręgi? Odpowiedz Link
lajton Re: zdublowane prezenty 27.12.06, 18:22 a ja w tym roku zadowolniona jestem ze wszystkich prezentow czeka na mnie jeszcze jeden od b.bliskiej krewnej, ale zawsze daje nietrafione, wiec sie nie liczy Odpowiedz Link
baba_krk no to i ja się pochwalę :DDD 27.12.06, 18:24 myślałam, że wyczerpałam już limit prezentów 6 grudnia, a tu niespodzianka i udało mi się jeszcze załapać na gwiazdkowe prezenty )) no więc dostałam: 1)wyciskarkę do soku + ogromną skrzynkę pomarańczy, żebym mogła od razu przetestować sprzęt 2)kilka par ciepłych skarpet - bo rodzina pamiętała, że mi stopy marzną )) 3)w aptece pani mi dała krem + mleczko (komplet ten był gratis ponieważ wydałam sporo na leki) 4)pieniądze na wyjazd w lutym 5)czekoladki w kształcie biedronek ) Odpowiedz Link
dziewice bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:28 dostalem ksiazke do nauki niemieckiego Ihr Rucken sieht schlimmer aus als es ist. Was ist passiert? Odpowiedz Link
dziewice Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:36 skoro mam to z nudow troche poczytam Odpowiedz Link
baba_krk Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:39 z nudów to możesz sobie krzyżówki porozwiązywać P do języka trza z sercem podejść )))) Odpowiedz Link
dziewice Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:42 bede trzymal ksiazke blisko serca bede czytal na plecach Odpowiedz Link
baba_krk Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:45 no chyba że tak )) wtedy nauka ma jakiś sens Odpowiedz Link
dziewice Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:48 juz sie nie moge doczekac jakiejs akcji z wykorzystaniem mojej poteznej wiedzy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:50 dziewice napisał: > juz sie nie moge doczekac jakiejs akcji z wykorzystaniem mojej poteznej wiedzy > > masz nadzieje na nowa wojne z niemcami? Odpowiedz Link
dziewice Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:52 przeciez nie bede europoslem Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 18:53 dziewice napisał: > przeciez nie bede europoslem > a eurooslem? Odpowiedz Link
dziewice Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 19:05 poranny trening: iyyyaaaaaaaaaaaaa iyyyaaaaaa Odpowiedz Link
aguszak Re: na serio planujesz się uczyć??? 28.12.06, 14:13 kobieta_na_pasach napisał: > a eurooslem? Ta funkcja już zarezerwowana dla min. spr. zagr. niejakiej pani F. oraz jej popleczników - braci bliźniaków Odpowiedz Link
baba_krk Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 19:16 hehe powodzenia )) widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza Odpowiedz Link
baba_krk Re: na serio planujesz się uczyć??? 27.12.06, 19:30 to ja lepiej zintegruję się z orzechowym ciastem )) Odpowiedz Link
alpepe Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:33 kurdę, nieźle, na pierwszy ogień zabawa w doktorka?! Odpowiedz Link
dziewice Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:35 Ich bin im Wasser gesturzt Im Wasser Haben Sie getrunken? Nein, um Gottes Willen. Sehe ich so aus? a teraz najlepsze!!! Na ja, eigentlich schon. Ihre Augen sind glasig. )) Odpowiedz Link
alpepe Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:44 dziwne,upadł sobie w wodzie, zamiast wpaść w wodę. Odpowiedz Link
dziewice Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:46 ciekawiej jest gdy to czytam po niemiecu Odpowiedz Link
alpepe Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:52 Ich kann an dich immer auf Deutsch schreiben . Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ja znam tylko po niemiecki 27.12.06, 18:57 dziewice napisał: > gut aussehend fangen > komm nach hause , kinder machen Odpowiedz Link
dziewice Alpepe rzadzi! 27.12.06, 19:04 Alpepe miala racje , no a ja przeciez nie bede czytal ksiazki do nauki od pierwszej strony tylko od 100 hehehe to jest jakas lekcja Ein Spanisches Krankenhaus i chodzi o to, ze sie nabijaja ze hiszpanie nie znaja niemieckiego i takie tam Odpowiedz Link
baba_krk Re: Alpepe rzadzi! 27.12.06, 19:18 niech się z siebie lepiej ponabijają!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:36 dziewice napisał: > dostalem ksiazke do nauki niemieckiego > > Ihr Rucken sieht schlimmer aus als es ist. Was ist passiert? > od kogo? Odpowiedz Link
dziewice Re: bym zapomnial! :) 27.12.06, 18:41 od brata a calosc to l: Pani plecy wygladaja na gorsze niz sa. Co sie stalo? p: Upadlam w wodzie l: W dodzie? Pila pani? p: Nie, na Boda, nie! Tak wygladam? l: Tak, wlasciwie tak. Swieca sie pani oczy. Odpowiedz Link
maretina moze zdublowani sie wymienia:) 27.12.06, 18:32 oddadza cos co maja podwojnie, ktos inny cos im podaruje Odpowiedz Link
krambambulia Re: moze zdublowani sie wymienia:) 27.12.06, 18:34 ja mam kawę do oddania Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wszystko przede mna :) 27.12.06, 18:48 dziewice napisał: > tez tak myslalam, kiedy bylam w twoim wieku Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: moze zdublowani sie wymienia:) 28.12.06, 20:44 chętnie przyjmę Odpowiedz Link
marta.uparta mój Ty Boże, czego ja nie dostałam... 28.12.06, 13:57 gogle czerwone (bede musiała wymienic kurtkę, bo mam niebiesko pomarańczową i teraz czerwone gogle się gryzą) mały termoforek idealny w kolejce do wyciagu bieliznę sportową (białe kalesony i biały podkoszulek, mąż dostał taką samą tylko wiekszy rozmiar) piekny srebrny wisior na srebrnym łańcuchu, tabletki musujące do kąpieli kredkę i tusz do oczu odżywkę do włosów krem do twarz (maksymalnie odprężający!) kalendarzyk mały do torebki i tradycyjne skarpetki ..iiiii kopertkę od tatusia ( ten prezent zawsze lubię najbardziej jestem zadowolona Odpowiedz Link