lykka1 30.10.11, 22:46 (wlasnie kupilismy i rozkminiam.) czy gotujecie cos wegetarianskiego w szybkowarze? jesli tak, to co i jak? moze ktos wie, gdzie znalezc przepisy na dania wegetarianskie przygotowywane w szybkowarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuka66 Re: szybkowar? 31.10.11, 22:50 Ja wiem, że moje koleżanki hinduski gotuje dahl i inne fasolowe potrawy w szybkowarze i twierdzą, że życia sobie bez niego nie wyobrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
pod.sufitka Re: szybkowar? 03.11.13, 21:53 podbijam watek, zastanawiam sie nad sensem kupna szybkowaru i o ile rozumiem ze dla miesozercow to ma sens bo znaczenie skraca czas gotowanie miesa, to co z daniami wegetarianskimi? mozna znaczni szybciej gotowac straczkowe ale co jeszcze, poszukalam troche w internecie ale nie znalazlam wielu ciekawych przepisow, ktos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: szybkowar? 25.11.13, 07:59 Ja gotuje wszystkie zupy w szybkowarze . Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: szybkowar? 26.11.13, 00:40 No chyba krótsze obróbka termiczna pozwala na zachowanie większej ilości witamin itp? Odpowiedz Link Zgłoś
vensiss Re: szybkowar? 31.12.13, 12:20 Gotuję warzywka, ryże kasze makarony... :) www.relishmeals.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: szybkowar? 31.12.13, 13:21 no to kompletnie, ale to naprawde kompletnie nie masz zielonego pojecia o gotowaniu. vensiss napisał(a): > Gotuję warzywka, ryże kasze makarony... :) > > www.relishmeals.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś