ola787 24.12.05, 21:33 czy ktos rowniez, tak jak ja, zjadl za duzo w wigilie?u mnie szale przewazyly kluski z makiem, jedzone zaraz po kapuscie z grochem...a Wy??co jedliscie najchetniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: przejadlam sie... 25.12.05, 09:31 ja sie nie przejadłam, choć na stole było chyba więcej niż 12 potraw :-) Mało tego, kole północy wzięłam dokładkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: zyjecie ppo swietach? 26.12.05, 18:43 żyjemy :-) bylismy rozsądni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ola787 Re: przejadlam sie... 26.12.05, 20:25 ja tez bylam rozsadna. Tylko w wigilie pomieszalam. U mnie nie ma tzw. biesiad przy stole, poza tym swieta to byl normalny weekend. A w koncuj czlowieka zoladek to nie worek. Ja w wigilie pomieszalam,ale dzis bylam na dlugim spacerze, podobnie wczoraj i wszystko OK> Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: przejadlam sie... 27.12.05, 08:22 u mnie były trzy dni biesiady :-) Tylko dania, lokale i ludzie się zmieniali :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: przejadlam sie... 28.12.05, 18:08 u mnie tez 3 dni przy stole... oczywiscie najbardziej obiadłam sie bigosikiem( bezmiesnym rzecz jasna) no i ciastami :) Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: przejadlam sie... 01.01.06, 21:40 U mnie tez 3 dni biesiady i juz czuje ze przytyłam,bo jak zaczne biesiadowac,to pozniej znowu po swiętach czekoladka,ciacho i tak machina sie nakręca... Odpowiedz Link Zgłoś