Gość: che IP: *.murator.com.pl 04.11.03, 16:13 czy mozecie polecic jaka s dobra ksiazke o weganizmie, nalepiej polskiego autora/-ki, najlepiej z przepisami? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weganka Re: ksiazki weganskie IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 04.11.03, 17:39 polecam ksiazke 700 przepisow kuchni weganskiej, autorstwa agnieszki biernat, mozna ja zamowic u romana rupowskiego wydawnictwo wega pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hair Re: ksiazki weganskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.03, 17:56 z tego co mi wiadomo na polskim rynku nie ma innej ksiazki o weganizmie niz wyzej wskazana. ale bardzo ja polecam, sa tam swietne przepisy. ponadto widzialam ja w kilku ksiegarnich i wcale nie potrzeba jej zamiawiac wysylkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alispo Re: ksiazki weganskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.03, 13:09 tak.ta jest swietna,ja mam jeszcze jedna,"kuchnia weganska"tam jest 300 przepisow,calkiem fajna.mozna zamowic w "Weget.swiecie" Odpowiedz Link Zgłoś