Dodaj do ulubionych

kto zna rzeźniczkę ??

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.11.03, 14:29
- Piekna Akcja obrońców zwierząt i sfilmowanie okrucieństwa jakie ma miejsce
w rzeźniach na pewno cześć ludzi zmusiła do pomyslenia choc o zwierzęciu jako
odcuwajacej istocie
Obserwuj wątek
    • Gość: brumbak Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: *.crowley.pl 17.11.03, 17:19
      jednak nikt!
      całe szczęście
      że przynajmniej kobiet (oprócz może emki-wawa) nie ciągnie do tego zawodu
      to jest szansa dla świata, że gdy zabraknie meżczyzn rzeźników - świat stanie
      się wegetariański
      • emka_waw Re: kto zna rzeźniczkę ?? 18.11.03, 10:26
        > jednak nikt!
        > całe szczęście
        > że przynajmniej kobiet (oprócz może emki-wawa) nie ciągnie do tego zawodu
        > to jest szansa dla świata, że gdy zabraknie meżczyzn rzeźników - świat stanie
        > się wegetariański

A mężczyzn nie ma, nie było, i nie potrzeba!

Jako forumowy błazen jesteś NIEZASTĄPIONY :))))))))))))))))))))))
        • Gość: brumbak Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.11.03, 18:57
          emka_waw napisała: świat stanie się wegetariański

emka- CZy zgadzasz się z opinia ,że z osób odwiedzających to forum ty
          najbardziej nadajesz się na rzeźniczkę ze względu na swój cynizm i nie
          rozróżnianie miedzy wyrywaniem sałaty a urywaniem łba świni?
          • emka_waw Re: kto zna rzeźniczkę ?? 19.11.03, 08:57
            > emka_waw napisała: świat stanie się wegetariański

To już kłamać zaczynasz? I bez tego jesteś śmieszny.
            >
            >
            > emka- CZy zgadzasz się z opinia ,że z osób odwiedzających to forum ty
            > najbardziej nadajesz się na rzeźniczkę ze względu na swój cynizm i nie
            > rozróżnianie miedzy wyrywaniem sałaty a urywaniem łba świni?

Wiesz, to że ty masz jakiś dziwny kompleks wobec mnie, to nie znaczy, że całe
            forum i świat cały...

Rozśmieszaj mnie dalej! :)))))))))))
            • marchewunia Re: kto zna rzeźniczkę ?? 19.11.03, 15:27
              Zamknij się Brumbak!! Mam dzisiaj bojowy humor, choć bardzo dobry, mówię Ci
              jak się dowiem jaki masz adres to pojadę i Cię utłukę!! Zrobię wege-wyjątek.
              Jesteś taki chamski i pusty...matko...czepiasz się ludzi, je mięso to niech
              je, co Ci przeszkadza? Rodzinę też tak męczysz?
              • Gość: brumbak Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 16:18
                marchewunia napisała:

> Zamknij się Brumbak!! Mam dzisiaj bojowy humor, choć bardzo dobry, mówię Ci
                > jak się dowiem jaki masz adres to pojadę i Cię utłukę!! Zrobię wege-wyjątek.
                > Jesteś taki chamski i pusty...matko...czepiasz się ludzi, je mięso to niech
                > je, co Ci przeszkadza? Rodzinę też tak męczysz?
                Odp: -
                chcesz się pojedynkować ??
                zgoda - ale najpierw pokonaj agaskę ! cytuję:
                " Kurcze im dłużej zaglądam na to forum coraz mniej dziwię się brumbakowi, że
                go tak ponosi."
                Autor: agaska
                Data: 19.11.2003 11:09

Mnie nie ponosi- ja tylko nazywam rzeczy po imieniu.

• marchewunia Re: kto zna rzeźniczkę ?? 19.11.03, 17:14
                  Brumbak zrozum, Ty narzucasz innym sposób myslenia, a ludzie tego nie lubią.
                  To nieprawda że wegetarianizm jest najlepszą dietą świata, nie dla wszystkich,
                  naprawdę.
                  Nie rób z wegetarianizmu religii, nie fanatykuj.
                  Mi chodzi tylko o trochę zrozumienia, jest tu dużo osób, które nie zwracają
                  uwagi na ważne rzeczy któe piszesz tylko dlatego że dla Ciebie jest tylko Wege
                  cool Mięso gnój, a to jest chamskie, takie jest moje zdanie, zmieniaj siebie,
                  a nie cały świat od razu.

Narki
                  • Gość: brumbak Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.11.03, 19:01
                    marchewunia napisała:

> Brumbak zrozum, Ty narzucasz innym sposób myslenia, a ludzie

... marchewunia , pojmij wreszcie że świat niekoniecznie jest taki jaki Ty
                    sobie wyobrażasz, zrozum ,dopuść taka możliwość, że możesz nie mieć 100 racji
                    • Gość: Rycho Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: *.aster.pl / 10.72.2.* 22.11.03, 01:11
                      Weźmy np. takiego brumbaka,on bardzo ceni brumbaka.
                      • marchewunia Re: kto zna rzeźniczkę ?? 22.11.03, 09:58
                        Nie wezmę sobie na wstrzymanie, bo oprócz wielu informacji o wege i
                        przeciwstawianiu się chamstwu to wrzucasz np. na emkę, a czy ona jest chamska?
                        Nie, ma swoje zdanie, Ty tego nie szanujesz, Ty nie reagujesz tylko na
                        chamstwo, wystarczy mieć inne zdanie niż Ty, to powód dla którego się czepiam,
                        ale rób jak chcesz, ja kończę ta dyskusję, narka
                        • Gość: boza krowka chamstwo Emki IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.03, 16:04
                          Naprawde masz, Marchewuniu, watpliwosci, czy Emka -wawa jest chamska? Jesli
                          tak - czy aby czytasz jej posty, moze czytasz wybiorczo? Dlaczego tylko Emka
                          ma prawo do obrazania? Wege nie ma prawa sie zirytowac czyjas brutalnoscia?
                          Musi to znosic w spokoj i dalej jesc swoja trawe? Emka ma prawo miec swoje
                          pogldady, ale nie ma prawa nikogo obrazac. A ze Emka nie potrafi
                          dyskutowac,chociaz nie, ma pare sosob tu na forum, co do ktorych uzywa
                          ludzkiego tonu. Ale agresja Emki to jest jej sprawa. Brumbak ma prawo reagowac
                          tak samo jak ona czyli bez szczypania sie!
                          z wyrazami solidarnosci z Brumbakiem
                          boza krowka
                          ( ktira tez portafi nie przebiera w slowacha, ale tylko jako reakcja na czyjas
                          agresje)
                          • emka_waw kompleksy Krówki :)))) 25.11.03, 16:52
                            :))))))))))))

Ach, ach, znowu nie mogłaś sobie podarować, żeby nie rzucić paru kąśliwych uwag
                            na mój temat, to chyba kompleks jakiś u ciebie, czy co?

Oczywiście, ty też możesz mnie rozśmieszać, na spółkę z Brumbakiem, nie widzę
                            przeciwskazań!

A, i nie musisz próbować naiwnie się tłumaczyć, że niby ty chamska jesteś tylko
                            wtedy jak cię ktoś sprowokuje - i tak nikt w to nie uwierzy...
                            • Gość: boza krowka Emko, Emko! IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 17:16
                              Coz za egoizm, Emko, wyplywa z Ciebie! Ze niby mozesz byc zrodlem mych
                              kompleksow? Otoz kompleksy z zasady leza w osobie nimi obdarzonej, Emko, nie
                              zas w swiecie zwenetrznym czy w, jakze odleglym od tegoz swiata, Internecie.
                              (Oczywiscie pytanie czy mam jakies kompleksy, nie powinny Cie obchodzic. Nie
                              jest to bowiem, Emko moja zacietrzewiona, ani forum kompleksy i jak je zwalczac
                              ani tym bardziej forum kompleksy bozej krowki). Tyle wyjasnien tym razem z
                              dziedziny psychologii (Emko przy okazji gratulacje - co sie odezwiesz,
                              ujawniasz swa, hm, nazwijmy rzecz po imieniu, glupote, co wraz z Twoim
                              wrodzonym (??) chamstwem tworzy niepowtarzalny duet.
                              No to moze z przyslow polskich - uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Mysle ze
                              przyslowia jako forme wyrazania sie ludu, Emko, pojmiesz bez wiekstzych
                              trudnosci.
                              no coz, Emko, a kto i w co i kiedy uwierzy, pozostaw to osobom
                              zainteresowanym, postaraj sie nie narzucac swego zdania, co? moze choc raz sie
                              uda, Emko, trzymam kciuki i wierze!
                              • emka_waw Re: Emko, Emko! 26.11.03, 17:26
                                Góra urodziła mysz...

Postaraj się lepiej mnie bawić, na razie tylko odgrzewasz swoje stare
                                kompleksy, złości, dąsy, tupania nóżkami, humorki i zacietrzewienia. Para idzie
                                w gwizdek... (mam nadzieję, że rozumiesz więcej niż jedno, w kółko powtarzane
                                przez ciebie przysłowie :))
                                • Gość: boza krowka Emko, nie zmienasz sie IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 17:38
                                  Widze, Emko, ze sie nie zmieniasz sie. (Czy to dobrze, czy zle - ocen sama.)Na
                                  kazdy post - obojetnie czy dotyczy wegetarianizmu czy nie - musisz
                                  odpowiedziec. A ze czasem bez sensu? No bo jaki jest sens frazeologizmu na
                                  wstepie - gora urodzila mysz? Czy chodzi o moje wymiary cielesne? Czy o
                                  popisanie sie przez Emke jednym przyslowiem, ktore zna? Sens przytaczania
                                  przyslow nie polega na ich biernym stosowaniu, a na dopasowaniu do
                                  okolicznosci, droga Emko. (Pani od polskiego mozesz wg mnie juz spokojnie
                                  wytoczyc proces. Na podstawie chocby tych postow wygrasz go, bo Cie zaniedbala
                                  jakze okrutnie.) W tym kontekscie pasuje ow zwrot "gora urodzila mysz", Emko
                                  (widze, ze przynajmniej rozumienie przyslow nie sprawia Ci trudnosci, co mnie
                                  niepomiernie cieszy)jak piesc do nosa. Czyli, Emko, aby wyjasnic z gory
                                  ewentualne nieporozumienia- nie pasuje wcale. Niestety. Znowu pudlo, moje ty
                                  biedactwo.
                                  Ale, Emko, mozesz sobie miec ostatnie zdanie, zapewne zaraza mi odpowiesz w
                                  tempie szybkim. Masz bowiem swoje zdanie czysto formalnie, bo do powiedzenia za
                                  wiele juz nie masz (poza obrazaniem tupnieciem nozka iwymachiwaniem piastka.
                                  ALe czy to jest dyskusja? Owszem nie, nawet jesli jest sie Emka Wawa)
                                  • emka_waw Re: Emko, nie zmienasz sie 26.11.03, 17:46
                                    I znowu oceniasz według siebie:

Na
                                    > kazdy post - obojetnie czy dotyczy wegetarianizmu czy nie - musisz
                                    > odpowiedziec.

Kłamiesz.

No bo jaki jest sens frazeologizmu na
                                    > wstepie - gora urodzila mysz?

Nie rozumiesz albo nie chce ci się pomyśleć.

Sens przytaczania
                                    > przyslow nie polega na ich biernym stosowaniu, a na dopasowaniu do
                                    > okolicznosci, droga Emko.

Zarzucasz mi to, co dokładnie w poprzednim poście sama zrobiłaś.

> Ale, Emko, mozesz sobie miec ostatnie zdanie, zapewne zaraza mi odpowiesz w
                                    > tempie szybkim.

j.w.

i inne ple, ple, ple, treści zero, sensu nie wiele więcej, za to kompleksów,
                                    pustosłowia i pieniactwa... CAŁA GÓRA, MOJA MYSZKO.

Zrozumiałaś, czy jak krowie na miedzy mam tłumaczyć? (bez obrazy, to też jest
                                    przysłowie, jeśli nie zauważyłaś...)
                                    • Gość: boza krowka dzieki, Emko IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 17:47
                                      Nie rozczarowalas mnie. Mile z Twojej strony
                                      pozdrawiam jakze serdecznie
                                      • emka_waw Re: dzieki, Emko 26.11.03, 17:53
                                        :))))

Możesz mnie dalej bawić.
                          • Gość: brumbak Re: emstwo Emki IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.11.03, 20:07
                            • emka_waw Re: emstwo Emki 26.11.03, 09:40
                              :)))))))))))

Baw mnie dalej!
                              • marchewunia Re: emstwo Emki 26.11.03, 14:54
                                Zamknij się Brumbak, to moja sprawa co popieram, czy ktoś może dać mi jego
                                adres??
                • agaaska Re: kto zna rzeźniczkę ?? 19.11.03, 17:33
                  No Brumbak z Ciebie to jednak niezłe ziółko. Najpierw napyszczysz na pyszczysz
                  a jak chcą Cię bić to się za plecami słabej kobiety (co ino trawę żre)
                  chowasz ?

Ja się z marchewiunią pojedynkować nie zamierzam bo bardzo ją lubię i cenię.
                  No i to, że się przestaję dziwić nie znaczy, że mam odrazu ochotę pierś za
                  Ciebie nadstawiać ;) bo ciągle mi nie odpowiadają metody jakie stosujesz, ale
                  to już Ci wyłożyła marchewunia.

Pozdrawiam
    • Gość: hopek Re: kto zna rzeźniczkę ?? IP: 213.177.227.* 29.05.04, 16:16
      rzezniczki bueeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka