kroff 07.03.09, 20:53 hej :) szukam vege misiów :D ktoś wie czy dostnę je w krakowie gdzieś jeszcze oprócz Almy ? :) pozdr kroff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evergreen.pl Re: vege żelki 12.03.09, 13:24 w netowych sklepach dostaniesz na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: vege żelki 26.08.09, 14:41 A mozecie napisac jak smakuja takie zelki ? Ja powiem szczerze ze szukam czegos podobnego ala zelki z nadzieniem akuku.Ale takich w wersji vege raczej nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
poppycock Re: vege żelki 16.09.09, 20:30 np. w biowege. Sklep jest internetowy ale mozna odbierac kupiony towar w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: vege żelki 18.02.10, 15:22 pewnie an alegro jest mnóstwo. można tam spokojnie kupować żywność, mam doświadczenie nawet z pysznymi marynowanymi grzybami Odpowiedz Link Zgłoś
prerafaelitka Re: vege żelki 25.05.10, 22:41 Wynalazłam w Tesco wegetariańskie żelki! Marka własna. Jest kilka smaków - wegetariańskie są tylko te jabłkowe - mają pektynę zamiast żelatyny. Nazywa się to ołówki, czy jakoś... Są pyszne i smakują 2.30 (wege żelki w innych miejscach kosztują 8 :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
vegfem Re: vege żelki 27.05.10, 00:09 Wybacz ze zwracam uwage, ale czy wiesz, ze tzw. "zelki" zostaly wymyslone przez przemysl miesny, ktory nie mial pomyslu na utylizacje ton kosci? Z tych kosci uzyskuje sie zelatyne, a z niej, po dodaniu barwnikow i cukru - zelki. Moim zdaniem niewege jest szukanie produktow udajacych miesne. Odpowiedz Link Zgłoś