agusia171 11.12.03, 12:51 dlaczego ludzie nie jedza miesa? przeciez miesko jest zdrowe i dobre! to normalne ze zabija sie zwierzeta! nie rozumiem takich ludzi! trzeba jesc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: dlaczego... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.12.03, 13:52 Zachecam Pania do przejrzenia archiwum Grupy. Lokaj Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: dlaczego... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.12.03, 13:59 agusia171> przeciez miesko jest zdrowe i dobre! (...) trzeba jesc! Jasne, ze tak!... Ale my sie tu lubimy umartwiac! : P Krzysiek Na Bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Re: dlaczego... IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 11.12.03, 14:18 Bo: 1. niektórzy nie lubią, 2. niektórym szkodzi, 3. a niektórzy nie uważają zabijania za normalne. Ja na przykład nie uważam. Powszechność zjawiska w żaden sposób nie powoduje, że jestem skłonna uznać je za normalne. Np. każdego dnia zabija się na świecie tysiące ludzi i tego też nie uważam za normalne. I jeszcze jedno - dla Ciebie to jest "mięsko" a dla mnie to "czyjeś ciało". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brumbak Re: dlaczego...do Agusi IP: *.crowley.pl 11.12.03, 17:57 - Agusiu - bo mięsko jest zdrowe , póki to mięsko jest w ciałku zwierzątka Odpowiedz Link Zgłoś
mgz Re: dlaczego... 12.12.03, 07:14 no, wreszcie jedna zdrowa (na ciele i na umysle tez) sie wypowiedziala; jasne, ze jemy zwierzatka, bo tak jestesmy skonstruowani, ze mieso zrec musimy i lubimy; a zwlaszcza, jak ktos duzo sie seksi, to tylko miesko powinien jesc. a wy te zasuszone wege-cos-tamy to ledwie sie ruszacie, jak kaleki jakies, albo upiory. zacznijcie jesc miesko, to wam sie polepszy zdrowie, psychiczne tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: dlaczego... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.12.03, 08:23 mgz>ze mieso zrec musimy Ja tam hieną nie jestem i nie musze : P mgz> a wy te zasuszone wege-cos-tamy mgz> to ledwie sie ruszacie, mgz> jak kaleki jakies Zapraszam na sparing : ] albo na trening przynajmniej, zobacz kto pierwszy odpada z jezykiem przy macie : P I zapraszam jeszcze raz do przejrzenia poprzednich wątków, bo takie teksty to nihil novi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Re: dlaczego... IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 12.12.03, 09:50 No i czemu się tak, biedaczku, denerwujesz? Chcesz jeść "mięsko", to sobie jedz, lubisz się "seksić", to sie "seksij" (cokolwiek w Twoim wydaniu to znaczy). Kogo to obchodzi? Aż tak bardzo to przeżywasz, że musisz o tym trąbić na prawo i lewo? Może w takim razie zainwestuj w billboardy z napisem "Lubię jeść mięsko i się seksić!" Tylko nie zapomnij się podpisać i dodać swojego zdjęcia, żeby ludzie wiedzieli, kto to jest, ten wspaniały, żwawy, seksiący się bez przerwy gość. Agusia zadała pytanie, grzecznie i kulturalnie i dostała grzeczną i kulturalną odpowiedź. Jeśli nie cokolwiek z naszego postępowania jej to wyjaśniło, to fajnie, jeśli nie - trudno. Są różne punkty widzenia ale ważne jest to, JAK się je przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś