szepiet12 23.07.08, 16:54 Czy w Państwa mieszkaniach także pojawiła się plaga muszek. Jak z nimi sobie poradzić. Te drobne żyjątka są strasznie męczące. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokatorka_18 Re: muszki 23.07.08, 18:16 Tak u nas tez jest ich ogrom w 16. Zauważyliśmy że bardzo lubią piwo i winogrona Odpowiedz Link
lazior25 Re: muszki 24.07.08, 19:02 lokatorka_18 napisała: > Tak u nas tez jest ich ogrom w 16. Zauważyliśmy że bardzo lubią piwo i winogron > a a juz myślałem że to żona mi podpija piwko z lodówki a to muszki złodziejki i 2 kilo winogron zgineło i chyba jeszcze pęto kiełbasy.. Odpowiedz Link
gumis1978 Re: muszki 24.07.08, 13:22 Proponuje zakup "zielonej kratki" na muszki w OBI. Jest dostepna w dziale ogrodniczym, przy trutkach na roznego rodzaju gryzonie i insekty. Muszki padja tego samego dnia. Krakta dziala 2-3 miesice. Odpowiedz Link
lazior25 Re: muszki 28.07.08, 23:22 gumis1978 napisał: > Proponuje zakup "zielonej kratki" na muszki w OBI. Jest dostepna w > dziale ogrodniczym, przy trutkach na roznego rodzaju gryzonie i > insekty. Muszki padja tego samego dnia. Krakta dziala 2-3 miesice. Muszki padają tego samego dnia nie od kratki zielonej tylko dlatego że sa to żyjatka które żyja tylko jeden dzień. Pozdrawiam bez zielonej kratki Odpowiedz Link
17aga Re: muszki 29.07.08, 07:58 Muszę potwierdzić - kratka zielona działa!!! Muchy zniknęły i nie pojawiły się nowe. Na parapecie miałam cmentarz... Kratka z początku trochę śmierdzi, teraz już jej nie czuję. Mam nadzieję, że i nas podstępnie nie wykończy... Odpowiedz Link
klara321 Re: muszki 29.07.08, 08:52 Potwierdzam działanie kratki, wczoraj kupiłem i już po muszkach Polecam produkt. Faktycznie na początku trochę czuć ale teraz już spoko. Odpowiedz Link
mycloud Re: muszki 06.08.08, 11:54 U mnie tez jest ich mnostwo,zauwazylam je jedynie w kuchni,jesli tylko pozostawi sie brudne naczynia,ne wyniesione smieci ,a tam resztki jedzienia,lub owoce na zewnatrz to koniec-plaga!!!rataowalam sie tym,ze szybko zmywalam,chowalam owoce i jakiekolwiek jedzenie i wynosilam czesto smieci,przyznam ,ze daje to niezle efekty!,ale kratka tez moze byc dobra. Odpowiedz Link