rager78 15.04.09, 10:31 Witam Wszystkich. Szukam dobrej szkoły nauki jazdy. Czy macie coś godnego polecenia w naszej okolicy - np Jabłonna lub Legionowo ? Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robb80 Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 12:21 pewnie że jest dobra szkoła, i to w dodatku na naszym osiedlu!! nazywa się Qrsant nr.tel 513 763 763 Odpowiedz Link
mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 13:29 Z czystym sumieniem polecam jazdy u Pana Piotra Jankowskiego.To naprawdę jedyny człowiek w okolicy ,który potrafi nauczyć jeżdzić i to na najwyższym poziomie.Ja zdałam za pierwszym razem.Dojeżdża do osoby,nie pali przy Tobie i nie naciąga na kasę.Podaję numer 694-602-609 Odpowiedz Link
szwejas Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 17:14 Witam, mój kolega z Legionowa prowadzi kursy prawa jazdy i na pewno będzie mógł zabierać kursanta z Jabłonki. Naprawdę rzadko to robię ale tego człowieka z czystym sumieniem mogę polecić. Uczciwy, sympatyczny i do tego oaza spokoju (a przy jego stażu to już jest coś wyjątkowego . Kolega pracuje w Auto Szkole Model - osk-model.com/tarchomin/index.html i ma na imię Mariusz, pozdrawiam, mieszkaniec osiedla (można sprawdzić po sporadycznych postach na tym forum pozdrawiam, Odpowiedz Link
mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 19:46 Z całym szacunkiem do Pana Mariusza,jego nie znam,ale szkołę Model odradzam bardzo bardzo mocno.Zanim trafiłam do Pana Piotra Jankowskiego brałam kilka lekcji ok.15godz.w modelu i nie nauczono mnie nic,gorzej ...wprowadzono w błąd w wielu kwestiach.Jedno jest pewne ucząc się w tej szkole na pewno nie masz szansy na pomyślne zdanie egzaminu i na nauczenie się jeździć. Odpowiedz Link
aga.g06 Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 20:03 Polecam OSK SILVER, mieści się przy ul. Modlińskiej w Forcie Piontek!!! Odpowiedz Link
szwejas Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 21:09 Jestem absolutnie przekonany że Pan Piotr świetnie prowadzi naukę jazdy. Mam nadzieję że na naszym osiedlu mieszka więcej tak solidnych osób. Ja przedstawiłem osobę równie solidną, którą znam osobiście, i co do której mam pełne zaufanie. Wspomnianej szkoły niestety nie znam, natomiast zazwyczaj to jest tak że to nie ze szkołą uczymy się jeździć a z konkretnym instruktorem... Aby uniknąć dalszej dyskusji "który instruktor jest lepszy" proponuję zakończyć ten wątek. Dajmy możliwość innym zaprezentowaniu swoich faworytów, życzę więcej optymizmu i proszę pozdrowić męża (instruktora), oczywiście to był żart Odpowiedz Link
mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 22:22 Wszystko fajnie ,ale ja nie mam męża instruktora!!!!polecam tego Pana bo gdyby nie on nigdy nie zdałabym. Odpowiedz Link
17aga Re: Kurs prawa jazdy 16.04.09, 07:56 Po szkole Model zdałam za pierwszym razem, choć przed pierwszą jazdą byłam "kompletnie zielona" w tym temacie. Uczyłam się u Pana Grzegorza, z resztą poleconego mi. Uprzedzić tylko mogę, że jeżeli chodzi o teorię (zwłaszcza weekendową), to jest to raczej prowizorka i polecam najpierw samemu przestudiować przepisy, żeby z tych zajęć coś wynieść. Odpowiedz Link