Dodaj do ulubionych

Kurs prawa jazdy

15.04.09, 10:31
Witam Wszystkich.
Szukam dobrej szkoły nauki jazdy. Czy macie coś godnego polecenia w naszej
okolicy - np Jabłonna lub Legionowo ?
Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • robb80 Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 12:21
      pewnie że jest dobra szkoła, i to w dodatku na naszym osiedlu!!
      nazywa się Qrsant nr.tel 513 763 763
      • mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 13:29
        Z czystym sumieniem polecam jazdy u Pana Piotra Jankowskiego.To naprawdę jedyny
        człowiek w okolicy ,który potrafi nauczyć jeżdzić i to na najwyższym poziomie.Ja
        zdałam za pierwszym razem.Dojeżdża do osoby,nie pali przy Tobie i nie naciąga na
        kasę.Podaję numer 694-602-609
    • szwejas Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 17:14
      Witam,

mój kolega z Legionowa prowadzi kursy prawa jazdy i na pewno będzie mógł
      zabierać kursanta z Jabłonki.

Naprawdę rzadko to robię ale tego człowieka z czystym sumieniem mogę polecić.
      Uczciwy, sympatyczny i do tego oaza spokoju (a przy jego stażu to już jest coś
      wyjątkowego smile.

Kolega pracuje w Auto Szkole Model - osk-model.com/tarchomin/index.html i
      ma na imię Mariusz,

pozdrawiam,
      mieszkaniec osiedla (można sprawdzić po sporadycznych postach na tym forum smile

pozdrawiam,
      • mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 19:46
        Z całym szacunkiem do Pana Mariusza,jego nie znam,ale szkołę Model odradzam
        bardzo bardzo mocno.Zanim trafiłam do Pana Piotra Jankowskiego brałam kilka
        lekcji ok.15godz.w modelu i nie nauczono mnie nic,gorzej ...wprowadzono w błąd w
        wielu kwestiach.Jedno jest pewne ucząc się w tej szkole na pewno nie masz szansy
        na pomyślne zdanie egzaminu i na nauczenie się jeździć.
        • aga.g06 Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 20:03
          Polecam OSK SILVER, mieści się przy ul. Modlińskiej w Forcie Piontek!!!
        • szwejas Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 21:09

Jestem absolutnie przekonany że Pan Piotr świetnie prowadzi naukę jazdy. Mam
          nadzieję że na naszym osiedlu mieszka więcej tak solidnych osób. Ja
          przedstawiłem osobę równie solidną, którą znam osobiście, i co do której mam
          pełne zaufanie. Wspomnianej szkoły niestety nie znam, natomiast zazwyczaj to
          jest tak że to nie ze szkołą uczymy się jeździć a z konkretnym instruktorem...

Aby uniknąć dalszej dyskusji "który instruktor jest lepszy" proponuję zakończyć
          ten wątek. Dajmy możliwość innym zaprezentowaniu swoich faworytów,

życzę więcej optymizmu i proszę pozdrowić męża (instruktora),

oczywiście to był żart smile
          • mycloud Re: Kurs prawa jazdy 15.04.09, 22:22
            Wszystko fajnie ,ale ja nie mam męża instruktora!!!!polecam tego Pana bo gdyby
            nie on nigdy nie zdałabym.
            • 17aga Re: Kurs prawa jazdy 16.04.09, 07:56
              Po szkole Model zdałam za pierwszym razem, choć przed pierwszą jazdą byłam "kompletnie zielona" w tym temacie.
              Uczyłam się u Pana Grzegorza, z resztą poleconego mi.
              Uprzedzić tylko mogę, że jeżeli chodzi o teorię (zwłaszcza weekendową), to jest to raczej prowizorka i polecam najpierw samemu przestudiować przepisy, żeby z tych zajęć coś wynieść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka