tsy 08.08.12, 17:13 samosterującym się pociskiem uderzę w wieżę takie ze mnie zwierze uderzę w wieżę bo wierzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wubecja Re: Lecę. Jestem... 09.08.12, 00:03 tsy napisał: > samosterującym się pociskiem > uderzę w wieżę > takie ze mnie zwierze > uderzę w wieżę > bo wierzę > Wiemy, wiemy towarzyszu, na was zawsze można liczyć. Co byście zaproponowali sprowokować jutro? Odpowiedz Link
wubecja Re: Lecę. Jestem... 09.08.12, 15:29 > tsy napisał: > > > samosterującym się pociskiem > > uderzę w wieżę > > takie ze mnie zwierze > > uderzę w wieżę > > bo wierzę > > coś tu piszą o was tow.tsy. A mnie się zdawało, że wy chiński pocisk. Artykuł z gazety Pravda cytuje prezydenta Władimira Putina, który stwierdził, że Rosja przeniosła strategiczne pociski nuklearne na Kube w odpowiedzi na ciągłe wysiłki Stanów Zjednoczonych zmierzające do otoczenia Rosji w Europie Wschodniej. Uważajcie na tę stronę, bo prawda.ru atakuje nie tylko propagandowo, także informatyczno i można tam złapać "Live Security Platinum", albo Patched.UB Services.exe (oczywiscie w MSWin). Zastanawia rola PrisonPlanet w tym kontekscie... www.prisonplanet.pl/polityka/raport_rosja_przenosi,p1936378660 Odpowiedz Link
skoonk Re: Lecę. Jestem... 11.08.12, 14:18 tsy napisał: > samosterującym się pociskiem > uderzę w wieżę > takie ze mnie zwierze > uderzę w wieżę > bo wierzę Stare przysłowie głosi "naucz głupiego wiary, to sobie głowę rozwali". A do obrazka z Adolfem i Georgim podpiąć by można jeszcze paru wodzów. Odpowiedz Link