Dodaj do ulubionych

2012 na moim blogu

02.01.13, 18:27
WordPress udostępniło mi zeszłoroczne statystyki mojego blogu
rotmistrz.wordpress.com/2012/annual-report/
Porównując z zeszłorocznymi
rotmistrz.wordpress.com/2011/annual-report/
widać, że spuściłem z tonu, mniej wpisów, mniej odsłon...
Obserwuj wątek
    • map4 Re: 2012 na moim blogu 03.01.13, 15:49
      napoj.chmielowy napisał:

> widać, że spuściłem z tonu, mniej wpisów, mniej odsłon...

target Ci się zmienia. Zresztą nie tylko Tobie. Słowo pisane przegrywa z obrazkami.
      Gdybyś zarzucił od czasu do czasu jakąś kurwą, gdybyś wklejał gołe cyce i wyzywał urzędującego premiera od wehrmachtu a poprzedniego premiera od przez przypadek tylko helem niezestrzelonego drobiu to poziom kliknięć bardzo by Ci wzrósł.

Naprawdę nie ma się czym martwić. Ludzie potrafiący czytać ze zrozumieniem (a do takich kierowany jest Twój blog) stanowią w unii europejskiej stale malejącą mniejszość.
      • napoj.chmielowy Re: 2012 na moim blogu 03.01.13, 17:08
        Nie martwię się Mapie. Co ludzi interesuje widać najlepiej na moim kanale na YouTube. Taniec erotyczny pokazany w filmiku:

to 2/3 odsłon całego kanału. "Spuszczeniem z tonu" nazwałem coraz mniejszą chęć publikowania czegokolwiek (łącznie z wpisami na WBC). Czuję jak narasta we mnie socjofobia. Czuję jak narasta we mnie netofobia. Najchętniej zaszyłbym się gdzieś w lesie, przypalał konopie i zagryzał psylocybkami spoglądając w chaos gwiazd na niebie i mrucząc jakieś piosenki w nieznanym sobie języku (język któregoś z gatunków ryb byłby najbardziej na miejscu). Niestety jest to (jak pokazały moje tegoroczne starania) nieosiągalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka