map4 19.07.06, 07:36 Czy ma ktoś z was techniczną możliwość nagrania expose premiera ? Może być mpeg, avi, albo zwykłe mp3. Chętnie bym sobie w wolnej chwili posłuchał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: Expose premiera. 19.07.06, 11:43 ja tam w wolnych chwilach slucham gov't mule ale widac rozne sa zboczenia Odpowiedz Link
map4 Re: Expose premiera. 19.07.06, 15:57 rita78 napisała: > ja tam w wolnych chwilach slucham gov't mule ale widac rozne sa zboczenia Rozmawiasz z człowiekiem, który po przekroczeniu granicy w Zgorzelcu gorączkowo zaczyna szukać w radiu Rydzyjka. To zdiagnozowana u mnie już dawno ciągota do hardcore'u. Niegroźne, choć uciążliwe Odpowiedz Link
rita78 Re: Expose premiera. 19.07.06, 16:18 tak woli scisłosci. ta fobia objawia się podczas przekraczania granicy w lewo czy w prawo? ps. widze ze dzis jakis dzien diagnozowania nastal...odbyt pantery zdiagnozował kklementa, ty sam siebie. a expose pewnie będzie dostępne na ktoryms z portali Odpowiedz Link
map4 Re: Expose premiera. 19.07.06, 16:53 Zboczenie uaktywnia się tylko podczas początku odwiedzin w Polsce. Kiedy wracam do domu (podróż w kierunku zachodnim), to mam już tak serdecznie dość, że puszczam sobie coś z mp3. I nie jest to bynajmniej expose premiera Odpowiedz Link
rita78 Re: Expose premiera. 19.07.06, 16:29 co lepsze kawałki blogfm.blox.pl/2006/07/Expose.html masz rację- czasem dla relaksu mozna posłuchać dobrej farsy Odpowiedz Link
anu_anu Re: Expose premiera. 19.07.06, 21:53 Pomyślałam sobie tak: Premier Marcinkiewicz zrezygnował z bycia Premierem, aby móc kandydować na stanowisko prezydenta Warszawy. Nawet nie ma pewności, czy go tam wybiorą. Czy to znaczy, że stanowisko prezydenta Warszawy jest o tyleż lepsze? Odpowiedz Link