brezly 30.08.06, 18:00 to: img168.imageshack.us/my.php?image=klukloj8.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: :) 31.08.06, 08:23 To jest całkiem stary rysunek z "NIE". Rewelacyjny, przyznaję ... Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Maciarewicz 31.08.06, 08:29 Coraz częsciej utwierdzam sie w przekonaniu, że jest niezrównowazony psychicznie.... Odpowiedz Link
brezly Symbol obecnej koalicji 31.08.06, 09:59 aaaby-sprzedac.blogspot.com/2006/04/gumowe-oficerki.html Odpowiedz Link
map4 Re: Maciarewicz 31.08.06, 13:33 bonczek_hydroforgroup napisał: > Coraz częsciej utwierdzam sie w przekonaniu, że jest niezrównowazony > psychicznie.... Rozumiem, że to ciężkie oskarżenie rzucasz w zgodzie z aktualnie panującą modą na oskarżanie wszystkich o wszystko bez cienia dowodów ? Bonczku, wstyd ! Tak sPiSieć na stare lata ... Jak dla mnie to był taki gedankenfurz, podobnie do "żółtej rasy" ministra Kapery, czy "przypadkowego społeczeństwa" minister Czuby. Facet żyje w innym świecie, takim trochę do naszego podobnym, ale jednak innym. Kiedy w te jego ssmańsko klarowne oczka patrzę (na szczęście nie bezpośrednio, tylko poprzez patrzydełko) to mi go po prostu po ludzku żal. Podejrzewam, że podobny wzrok mieli ludzie typu Jagody, Jeżowa i Dzierżyńskiego. Oto błędny rycerz naszych czasów. Co gorsza, naszemu Don Kichotowi wiatraki zaczynają wymierać ... Co do jego szefa zaś: gdzieś kołacze mi się cytat z wielkiego małego brata, z czasów nominacji Macierewicza: "nie znalazłem nikogo lepszego do przeprowadzenia tej roboty". A jak widać Macierowiczowi do formułowania zarzutów dowody są niepotrzebne. Teraz już wiem o co w tej aferze z WSI chodzi: o zemstę kaczek, o egzekucję WSI wykonaną karabinem marki Macierewicz. W tym facet jest rzeczywiście dobry. Odpowiedz Link