felerynka 30.01.07, 22:21 Kochani nasi w Półfinale ! piłki ręcznej a Wy tu nawet zdechłego wątka dla nich nie macie. Co za mecz , co za emocje, Rosja dostała w dupe))) a ja omal nie sikałam po nogach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: no co Wy ! 30.01.07, 23:09 felerynka napisała: > Kochani nasi w Półfinale ! piłki ręcznej a Wy tu nawet zdechłego wątka dla > nich nie macie. Co za mecz , co za emocje, Rosja dostała w dupe))) a ja omal > nie sikałam po nogach Po tym nam Putin zakręci gaz, a my ich w zamian pokonamy w hokeja Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: no co Wy ! 30.01.07, 23:12 Ekstra! Nareszcie dokopaliśmy Rosji, że w szczypiorniaka... zawsze coś. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: no co Wy ! 30.01.07, 23:39 w siatkę też im pokazaliśmy miejsce w szeregu, dobrze ,że chłopaków polonem nie poczęstowali Odpowiedz Link
mr_pope Re: no co Wy ! 31.01.07, 19:52 No to jeszcze tylko hokej i wyleczymy się z kompleksów. Odpowiedz Link
arek5001 Re: no co Wy ! 31.01.07, 20:21 felerynka napisała: > Kochani nasi w Półfinale ! piłki ręcznej a Wy tu nawet zdechłego wątka dla > nich nie macie. Co za mecz , co za emocje, Rosja dostała w dupe))) a ja omal > nie sikałam po nogach Felerynko, jutro z Tobą oglądam półfinał z Danią.. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: no co Wy ! 31.01.07, 20:23 > Felerynko, jutro z Tobą oglądam półfinał z Danią.. Mogę z Wwami, na trzeciego ? Odpowiedz Link
mr_pope Re: no co Wy ! 31.01.07, 20:34 ja nie będę oglądać, ale rzucę na Duńczyków klątwę. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: no co Wy ! 01.02.07, 20:19 > Źle się dzieje w państwie Duńskim To dopiero początek meczu... Odpowiedz Link
felerynka Re: no co Wy ! 01.02.07, 21:45 dogrywka .........mamy remis a ja nie wytrzymam! tego Odpowiedz Link
hurysa1 Re: no co Wy ! 01.02.07, 21:53 felerynka napisała: > dogrywka .........mamy remis a ja nie wytrzymam! tego Remis rzeczywiście może spowodować napięcia. Równowaga w sportach takich jak szczypiorniak jest nie do przyjęcia. Wytrzymaj, to tylko Gang Olsena przeciwko naszym. Odpowiedz Link
felerynka Re: no co Wy ! 01.02.07, 22:13 Rany....2 dogrywka 2cz. jak to znieść? nadzieje osiągneły zenitu Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Jeszcze raz - no co Wy na to! 02.02.07, 12:35 Michnik! Jeśli nie zmienisz serwera tego portalu, to ja zmienię ciebie i poglądy. Szlag może trafić... No i zapomniałem co miałem napisać? Acha wygrali, no i dobrze... Odpowiedz Link
felerynka Re: Jeszcze raz - no co Wy na to! 02.02.07, 21:07 słyszałam że Niemcy twierdzą że "nie będzie większym problemem pokonać Polaków" Odpowiedz Link
arek5001 Re: Jeszcze raz - no co Wy na to! 03.02.07, 09:18 Co to cytat z pamiętników Guderiana? Odpowiedz Link
mamoniowa303 Re: Jeszcze raz - no co Wy na to! 03.02.07, 14:54 szmatlawiec "Bild" jest czytany przez bezrobotne niziny spoleczne. Sedziowie z pewnoscia nie beda utrudniac gospodarzom w drodze ku zwyciestwu heh Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Kwestia niemiecka a przestrzeń życiowa 03.02.07, 15:18 Trzeba postawić na forum kwestię niemiecką i sposób jej szybkiego rozwiązania wobec rosnących aspiracji narodu polskiego i jego przestrzeni życiowej! Odpowiedz Link
felerynka Re: Kwestia niemiecka a przestrzeń życiowa 03.02.07, 16:22 ja tam zawsze za" Love Germany , pytanie kto tu wypędzonym się czuje. a tak marginalnie czytam :"Polki mieszkające przy zachodniej granicy coraz częściej na miejsce porodu wybierają kliniki w Niemczech. Powód? Lepsze warunki i za nic nie trzeba płacić z własnej kieszeni. I jak ich nie kochać? hehe Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Kwestia niemiecka a przestrzeń życiowa 03.02.07, 17:20 sztuk6mistrz napisał: > Trzeba postawić na forum kwestię niemiecką i sposób jej szybkiego rozwiązania > wobec rosnących aspiracji narodu polskiego i jego przestrzeni życiowej! polnische konzentration lagern wilkomen Sie herzlisch Odpowiedz Link
felerynka Re: Kwestia niemiecka a przestrzeń życiowa 03.02.07, 17:49 a polnische już tam. albo w Irlandii..hehe Odpowiedz Link
poloeschatolo polnische konzentration lagern 03.02.07, 18:14 felerynka napisała: > a polnische już tam. albo w Irlandii..hehe całe szczęście że lagern ist da (Gross Rosen pod ręką) Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: polnische konzentration lagern 03.02.07, 18:15 zapomniałem wilkomen sie herzlisch Odpowiedz Link
felerynka z Niemcami! 04.02.07, 16:36 zaczeła sie Bitwa! rany julek tak bym chciałaaaaa żeby wygrali Odpowiedz Link
anu_anu Re: no co Wy ! 04.02.07, 16:49 Jak to mówią - miłe złego początki. Znaczy mamy dobre rokowania chyba Odpowiedz Link
map4 Re: no co Wy ! 04.02.07, 18:57 To ma być drużyna godna tytułu mistrza świata ?!?!?!? To popierdółka jakaś ! Odpowiedz Link