dzikaafryka 13.02.07, 19:18 wow!!! małe klik klik i przeniosło mnie do was, lubię to miasto... ponapawam się troche tym klimatem.......mmmmmmmm... ...jak miło znów być we Wrocku pozdrawiam wrockowian, będe tu zaglądać dla ukojenia pa -AfrykaDzika ( dawno odkryta) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felerynka Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 19:28 i do tego się pucuje Dzika..i tak sie na Tobie poznają) tutaj już sie robi meeting place" a mieli błogi spokój bez nas Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 19:29 dyrciu ty jak zawsze czujna , ale sie tym razem wyrwałam spod twoich skrzydeł) ....wpuścili to niech sie teraz sami martwią hahaahahahha Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 19:44 czy tu jakś cisza nocna obowiazuje? to prosze mi regulamin tego forum zareprezentować!! Odpowiedz Link
arek5001 Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 19:51 Jak w maglu... a ty taka jesteś?, a ty znowu co tutaj robisz bezwstydnico?, a ty co myślisz że, jak wam wolno to mnie nie, czy ja gorsza? I tak na spokojnych i zrównoważonych mieszkańców Wrocławia spadła plaga gadulstwa szczecinianek)))) Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 21:14 >Areczku, porozmawiamy w sobotę...< ale to groźnie zabrzmiało!!!!! widzisz arek i trzeba było nam tu od gaduł w maglu wyzywac? teraz cię u nas zagadamy na smierć) pożegnaj sie z Wrocławiem, bowiem wy którzy tu wchodzicie.... Odpowiedz Link
arek5001 Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 20:17 felerynka napisała: > do kogo pijesz?? A gdzież bym śmiał, nie wyróżniam żadnej z was. Odpowiedz Link
rita78 Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 22:12 dobra dobra...już cie i tak nie kocham Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: powitanie Wrocławia:)) 13.02.07, 22:24 Co się dzieje z naszymi autochtonkami? Jakby je kto dziegciem natarł. "- Nie kocham cię." "- Ja juz cię przypilnuję." Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Ale rejwach! 13.02.07, 20:53 dzikaafryka napisała: > wow!!! > małe klik klik i przeniosło mnie do was, > lubię to miasto... > ponapawam się troche tym klimatem.......mmmmmmmm... > ...jak miło znów być we Wrocku > > pozdrawiam wrockowian, > będe tu zaglądać dla ukojenia > pa > > -AfrykaDzika ( dawno odkryta) > Z dzikich zawsze się cieszymy, mamy już tu parę egzemplarzy. Odpowiedz Link
eddie_5 Re: Ale rejwach! 13.02.07, 22:40 czasem nawet dochadza tu naprawde glosne ryki... Odpowiedz Link
felerynka Re: Ale rejwach! 13.02.07, 22:43 a mówili że Wrocławianie to tacy mili ludzie... Odpowiedz Link
kolejar Re: Ale rejwach! 14.02.07, 09:45 Wiecie Wy co? Wy tu naprawdę rejwach robicie i nic więcej. Wy się lepiej idźcie pomodlić, jak Wam się nudzi, a nie tu ten rejwach robić. Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Ale rejwach! 14.02.07, 22:49 no to siem pomodlilim , można dalej rejwach robić??? Odpowiedz Link
kolejar Re: Ale rejwach! 15.02.07, 03:24 dzikaafryka napisała: > no to siem pomodlilim , można dalej rejwach robić??? Nu, można. Odpowiedz Link
map4 Re: Ale rejwach! 15.02.07, 08:52 dzikaafryka napisała: > no to siem pomodlilim , można dalej rejwach robić??? Można. Coby tylko z tego i cuś pożytecznego jeszcze wyszło ... Ciasto jakie ? Faworki ? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re:CIASTO w 60 min. 15.02.07, 17:59 jakem AfrykaDzika to proponuję oczywiście murzynka: 0,5 kostki margaryny utrzeć z 1 szklanką cukru i zapachem dodać 2 szklanki mąki 1 szklankę mleka 1 łyżeczka sody 3 łyżeczki kakao 3 łyżeczki dżemu ucierac, dodać rodzynki, orzechy itp wlać na okrągłą forme z kominem piec ok 40 min w 200 st. C SMACZNEGO ) Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re:CIASTO w 60 min. 15.02.07, 18:40 d-z-i-k-i-e-j-a-f-r-y-c-e pozdrowienia z Nairobi (pewien kolega w tę wyprawę mnie wrobił) w korkowym kapeluszu niczym lord angielski poluję na antylopy i nie czytam wierszy sawanna słońce w zenicie manierka z "old irish whisky" i sztucer to jest życie choć niedostępne dla wszystkich jakiś bambo murzynek właśnie mi czyści buty wczoraj je zarzygałem tą whisky byłem struty buty nabrały blasku ten bambo zęby szczerzy rzucę półdolarówkę chyba mu się należy No i niestety w tym momencie muza poszła na hamburgera. Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: poezja...:))) 15.02.07, 18:59 dziękuję już czuję ten klimat i to słonce w zenicie Odpowiedz Link
poloeschatolo Re:CIASTO w stylu kolonialnym 15.02.07, 21:53 a gdzie te wszystkie plagi, robactwo, głód? posłuchaj ostatniego faithless'u "to all new arrivals" gut muzick gut text przyniosę całość do vulucanu a teraz wrzucam Ci na skrzynkę Odpowiedz Link
poloeschatolo Re:CIASTO w stylu kolonialnym 15.02.07, 22:04 poszło (na płycie są lepsze muzicki ale w tym akurat tekst pasikonik) Odpowiedz Link
ja_aska Re:CIASTO w stylu kolonialnym 15.02.07, 23:13 nawet tu się pojawiła? okropność Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re:CIASTO w 60 min. 16.02.07, 00:41 napoj.chmielowy napisał: > d-z-i-k-i-e-j-a-f-r-y-c-e > pozdrowienia z Nairobi > (pewien kolega w tę wyprawę mnie wrobił) > w korkowym kapeluszu > niczym lord angielski > poluję na antylopy > i nie czytam wierszy > > sawanna > słońce w zenicie > manierka z "old irish whisky" > i sztucer > to jest życie > choć niedostępne dla wszystkich > > jakiś bambo murzynek > właśnie mi czyści buty > wczoraj je zarzygałem > tą whisky byłem struty > > buty nabrały blasku > ten bambo zęby szczerzy > rzucę półdolarówkę > chyba mu się należy > > No i niestety w tym momencie muza poszła na hamburgera. Spróbuję lecieć dalej (muza już zżarła hamburgera) Na werandzie w palm zieleni jakieś dziwki dupy dają to niczego już nie zmieni dupy dają bo ją mają siedzę sobie palę skręta ta kelnera jest natrętna ja zjechałem tu z europy a tu wciąż miejssowe chłopy bronią swoich kobiet piczek chyba dzisiaj nie zaliczę ta kelnerka się uśmiecha mokrą ścierą stolik pieści pójdziesz ze mną teraz mała? dziś nie możesz? no to pies Ci. ten kapelusz jest korkowy chroni przed przegrzaniem głowy antylopy lwy szakale To wszystko jest do zupełnej dupy DzikaAfryko. Nie był żadnego kolegi i kurwa mać nic mi się więcej nie zrymuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
poloeschatolo karma z białego kolonialisty 16.02.07, 01:19 właściwie powinienem z tym do oczyszczalni, ale pozwolę na miejscu sobie kiedyś podjąłem wątek murzyniątko a la bokassa teraz będzie karma dla szakali z chmielowego chwalebny los czeka go pożytek z łydkowatych łyk kości też gryzie pies a jakbyś chciał mocniejszych wrażeń to znajdziesz je tu: href="http://innerdepravity.com/ bo biała siła biała rasa wszystko inne to kiełbasa to syf niech żyje nienawiść nienawiść rasowa niech żyje Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: karma z białego kolonialisty 16.02.07, 17:26 innerdepravity.com/ niezły ten kuba rozpruwacz a moze meat love? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re:CIASTO w 60 min. 16.02.07, 17:12 chmielonapoju nie poddawaj sie tak łatwo, rymujesz cudnie, może jeszce troche chmielu zażyj i leć dalej z tym koksem ) Odpowiedz Link