tsy Re: Horor w Centralnym Londynie 08.08.09, 15:35 Dzięki Google możemy oglądać to na co patrzą ukryte kamery Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Horor w Centralnym Londynie 08.08.09, 16:40 Z niktórych kamer coś widać inne są ciemne Odpowiedz Link
tomek854 Re: Horor w Centralnym Londynie 12.11.09, 00:58 raczej Transport for London. Sprawdzają czy samochody zapłaciły za to: www.tfl.gov.uk/tfl/roadusers/congestioncharge/whereandwhen/ oraz czy cięzarówki i autobusy spełniają normy www.tfl.gov.uk/roadusers/lez/. Dodatkowo prowadzone są badania statystyczne ile samochodów osobowych poruszających się po Londynie spełnia normy emisji spalin, bo za parę lat ma to i ich dotyczyć. I z tym ostatnim wiązałbym te właśnie furgonetki. Odpowiedz Link
map4 Re: Horor w Centralnym Londynie 12.11.09, 09:58 tomek854 napisał: > Dodatkowo prowadzone są badania statystyczne ile samochodów osobowych > poruszających się po Londynie spełnia normy emisji spalin, bo za parę lat ma to > i ich dotyczyć. I z tym ostatnim wiązałbym te właśnie furgonetki. Świetne, rzeczowe argumenty. Tylko po co tak się ukrywać ? Zasada proporcjonalności każe mi twierdzić, że Twoje argumenty są jedynie przykrywką wymyśloną w MI5. Gdyby o emisję spalin chodziło, to cała ta konspiracja nie byłaby potrzebna, a nawet jako generator dodatkowych kosztów zostałaby porzucona. Maskowanie legalnych i logicznych działań jest niepotrzebne. Kroki podjęte przez władze do zabezpieczenia działań są proporcjonalne do ich celów. Skoro działania są niejawne, to ich cele są również niejawne. Odpowiedz Link
tsy Re: Horor w Centralnym Londynie 12.11.09, 17:04 Jestem pewien, że to Doctor Who. On stoi za różnymi wydarzeniami... Odpowiedz Link