Dodaj do ulubionych

UDANYCH WYBORÓW!!!

19.11.10, 23:51
Szanowni Państwo Wyborcy!

Tajemnica sukcesu wyborczego tkwi w tym aby przez nastepne cztery lata byc dumnym ze swojego wyboru. Kiedy to może miec miejsce? Kiedy zagłosujemy, nie na tego kandydata, który opowiada bajki o budowie Centrum Medycznego, ale na Kandydata, który mieszka w Naszej Gminie, kocha Naszą Gminę i z myślą o Naszej Gminie uczyni wszystko co możliwe i co najlepsze.
Takiego wyboru bardzo serdecznie wszystkim Państwu życzę. Do życzeń dołączam melodię mojego życia..

www.youtube.com/watch?v=RsiPF9BNBV4&feature=related

Ja głosuję tak:

ZARĘBA ANDRZEJ - na wójta

OMIETAŃSKI EUGENIUSZ - na radnego gminy
(okręg nr 4)

IWICKI PIOTR - na radnego powiatu
Obserwuj wątek
    • raszyniak Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 19.11.10, 23:54
      Udane wybory, to usuniecie szkodników, a nie ładny klip.
    • raszyniak Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 19.11.10, 23:57
      Prosze dalej wierzyć w bajki, skoro bajkopisarze coś Panbi obiecali..;.
    • raszyniak Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 19.11.10, 23:58
      No i przerżneła nawet marzenia...
    • stoper57 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 20.11.10, 07:50
      ja wolę Louisa Armstronga i jego "cudowny świat" (aczkolwiek "santa Maria.. " też piękna),
      zawsze to lepiej później niż wcześniej zostać odartym ze złudzeń.. czego większość naiwnie wierzących w sukces [kandydatów] za chwilę dozna..
    • muszka61 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 20.11.10, 09:21
      a mnie szkoda, że z rady gminy odchodzi iwicki, bo mimo, że w mniejszości to jednak wyrazisty, bezkompromisowy, merytoryczny, jednym słowem osobowość, jakiej w przyszłych władzach zabraknie.
      • wybory-tuz Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 20.11.10, 18:58
        muszka61 napisała:

> a mnie szkoda, że z rady gminy odchodzi iwicki, bo mimo, że w mniejszości to je
        > dnak wyrazisty, bezkompromisowy, merytoryczny, jednym słowem osobowość, jakiej
        > w przyszłych władzach zabraknie.

Muszko, całusik dla Ciebie.
        Gdyby wszystkie muszki były takie mądre, nie potrzeboiwalibyśmy innych Wyborców.
        • muszka61 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 20.11.10, 21:19
          dzięki, miło czasami pobujać w obłokach
    • miodzik1 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 26.11.10, 20:49
      Ja tam traktuję Panią jak Wyrocznię - jakbym nie miał czasu na poznanie kandydatów to wystarczy, że spojrzałbym kogo Pani popiera i już wszystko jasne smile Trzeba zagłosować dokładnie odwrotnie. Ciekawe czy sam kandydat jest zadowolony z takiej antyreklamy? Pozdrawiam życzliwie.
      • stoper57 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 26.11.10, 22:11
        miodzik1, MIODZIK Ty jesteś czy dziegć ?
        • miodzik1 Re: UDANYCH WYBORÓW!!! 27.11.10, 11:29
          Jakby nie patrzył to wychodzi, że odrobiną miodu w tej beczce dziegciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka