g.sekler
15.12.13, 23:00
w związku z tym że wolność słowa została naruszona postanowiłem pisać pod swoim nazwiskiem g.sekler i za to co tu piszę biorę odpowiedzialność. Zawsze jako brudny... andrzej.z mogłem się wyprzeć że to nie ja choć że brudny motocykl to ja wszyscy wiedzieli. Do dziś nikomu to nie przeszkadzało więc ja tak tylko składam apel do GROCHOLICY p. Agnieszki by poblokowała wszystkie nicki które nie są związane z daną osobą. No chyba że dana osoba np Michał, Mirek, Andrzej, Piotrek, Jacek (a nie Wiśniewski akurat pisze pod własnym nazwiskiem) podali kto jet kim i wtedy będzie jasność. Bo dziś chciałem napisać z jednego z wielu (56) nicków które posiadam i nie mogę (motyla noga). Tak więc jak blokujemy to wszystkich albo dopuszczamy by pisali wszyscy co im ślina na język przyniesie. I wtedy będzie sprawiedliwe. Pani Agnieszko blokowanie opozycji to raczej dobrze nie wygląda.
Mam też nadzieję że g.seklera też pani nie zablokuje, a jak zablokuje to mam prywatnie to... wiadomo gdzie. Zablokujcie jeszcze blogi dwa i wtedy Andrzej śmiało wejdzie w drugą kadencję... z zadłużeniem takim że nawet nikomu się nie śniło.
szkoda bo tyle miał do powiedzenia b.brudny_motocykl... szkoda.
p.s. a jak zobaczę wpisy obraźliwe na kogokolwiek z jakiś innych jak nicki z nazwiskiem to od razu robię zamęt jakiego nie potraficie sobie wyobrazić. Nawet jak ktoś (np. czysty, szalony, pierdolnięty, różowy motocykl) będzie obrażał Andrzeja Zarębe to też robię co powiedziałem. dziś pod nazwiskiem pisze Wiśniewski, sękler, Aranowski, Zygmuntowicz więc ci mogą tylko narzeka... obrażać... opierdalać jak to się mówi. Bo te osoby biorą za słowa swe odpowiedzialność.
mam nadzieję że grocholica to zrozumie i wyciągnie wnioski.