Dodaj do ulubionych

Bloger a kolesiostwo i nepotyzm

09.02.14, 20:35
Mam tylko jedno pytanie: Czy jakby bloger Sękler vel b_brudny motocykl vel andrzej_57 vel - kilka innych nicków (o czym zawiadamia Pan Bloger Iwicki), dostał pracę w urzędzie, tak jak mu wójt Chmilewski obiecał, to było spełnienie obietnicy przedwyborczej, czy NEPOTYZM, a może KOLESIOSTWO?
Obserwuj wątek
    • stoper57 Re: Bloger a kolesiostwo i nepotyzm 09.02.14, 20:42
      to by była litość...
      (moim zdaniem)
      • g.sekler Re: Bloger a kolesiostwo i nepotyzm 09.02.14, 21:32
        informuje że mam 56 (nicków nie aktywnych dziś) ale że sam się do nich przyznałem to cyba mi je wybaczycie... Bloger Iwicki nie pisał chyba o mnie (poczytaj dobrze) a będziesz wiedział chyba o kim?... Chmielewski nie proponował mi nigdy pracy w Urzędzie... co potwierdzą Klimaszewska i Ulewicz bo byli przy rozmowach, które na szczęście dzięki Bogu nigdy nie prowadziłem bez świadków... Klimaszewska i Ulewicz są gwarantami moich słów i są dziś lepsi niż nie jeden "ziobrofon". Można powiedzieć, że współpraca jaką mi obiecał Chmielewski była realna i nie traktuj tego w formie koryta... bo dostawać miesięcznie około 300 pln-ów (nie mylić z 3000) to chyba nie wiele... a poza tym być może nie zawsze by było nawet te 300 pln-ów. Na leki... na jakiś czynsz... tak na prawdę to na jedno wielkie gówno... ale cóż dziś postał tylko nie smak... no i świadkowie Klimaszewska i Ulewicz... Czy dalej chcesz dopytywać się jak było?
        • b.czysty_motocykl Re: Bloger a kolesiostwo i nepotyzm 09.02.14, 21:54
          Ja nie pisałem, że proponował, bo miałeś Pan do niego żal, że tego nie zrobił, tylko pytałem - jakby zaproponował - to jak by to należało rozumieć. To na tyle.
          Ps. O ile się nie mylę, to nigdy nie byliśmy na Ty. Czyżby się coś zmieniło? Tylko dlaczego ja nic o tym nie wiem
          • g.sekler Re: Bloger a kolesiostwo i nepotyzm 09.02.14, 22:12
            przepraszam myślałem, że jak między motocyklistami "lewa w górę i do przodu" jest taka solidarność i tam nie na "panów" ale widać że tyś nie motocyklista... Nie mógł mi Chmielewski niczego proponować w Urzędzie bo nie posiadam odpowiedniego wykształcenia by być pracownikiem... A być po to żeby być to musiałbym komuś ją zabrać. Tak nie potrafię. Jak mam rozumieć to chyba już powiedzieliśmy sobie wszystko. Jak nie to zapraszam cię na pływalnie oboje świadkowie tej rozmowy z Chmielewskim Klimaszewska i Ulewicz potwierdzą ci moją wersję.
            • patrzacy.z.boku Bloger a kolesiostwo i nepotyzm 26.03.14, 23:29
              muzyka.onet.pl/newsy/liroy-jako-dick-dobrowolski-promuje-kampanie-instytutu-spraw-obywatelskich/7w6lc
              wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka