Dodaj do ulubionych

FASZYN from Raszyn

06.02.15, 13:10
To powiedzenie wchodzi już chyba do stałego użytku w języku polskim.

wroclaw.naszemiasto.pl/imprezy/impreza-faszyn-from-raszyn-6-02-klub-eter-wroclaw-3222136.html
Nareszcie jest coś wesołego, z czego nasza wiocha może być znana, poza znanymi na cały kraj korkami na wylotówce w kier. Krakowa i Katowic big_grin
Obserwuj wątek
    • sekler Re: FASZYN from Raszyn 06.02.15, 15:56
      wiem że strona bardzo popularna od dawna... a więc może skoro uważacie że i ja robię wiochę swym pisaniem i całym blogiem to mnie tam możecie zgłosić... Popularność jest mi potrzebna... w końcu blog o Raszynie
      • nowynaforum_raszyn Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 14:52
        Wiochę to robią wójt, vice wójt, wójcina (chyba już ex), sekretarz, przewodniczący (ZD)rady co nie wie za czym głosuje, pani prawnik co się nie zna na prawie itd... długo by wymieniać... W gazetach powiatowych coraz częściej o nas piszą.
        • starix62 Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 16:10
          największą wioche robi rada gminy ! to oni mogą dyscyplinować wójta, a jest na odwrót, to wójt ma ich na smyczy.
          • sekler Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 18:38
            smycz to mało co do niektórych powinien użyć kagańca... bo szczekać będę teraz jeszcze bardziej. Obawiam się bym nie został już niebawem pokąsany...
        • sekler Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 18:36
          a już niedługo nowy będą pisać jeszcze więcej zapewniam cię... nie chwaląc się jam to sprawił jak to rzekł pan Zagoba
          • manga70 Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 19:33
            Jaka to reklama? Raszyn to jak widac kojarzy sie z dziadostwem i obciachem taki wzor negatywny
            • stoper57 Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 22:27
              no toście podyskutowali...hej
    • nowynaforum_raszyn Re: FASZYN from Raszyn 09.02.15, 22:43
      Aż miło jak się do dyskusji włączy stopertongue_out Jak coś powie to już powie...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka