Dodaj do ulubionych

Wiesiek ma problem?

02.10.15, 17:33
Z tego co Iwan pisze na blogu to w gminie ciekawe rzeczy się dziejąsmile Może coś w KR napiszą?tongue_out Wiesiek myślał, że gmina to jego bYznes z garsonkami, że to jego prywatny folwark w którym on ustanawia prawo, dzieli i rządzismile Przyszła kryska na matyska...Oby się pON Michoł nie dostał do sejmu to i do niego może się dobiorąsmile Wiadomo nie od dziś że to gadzi język, mistrz intrygi, który razem z wójtem i babą jagą odpowiada za patologie w raszyńskim życiu publicznym...
Obserwuj wątek
    • lechujarek69 Re: Wiesiek ma problem? 03.10.15, 10:31
      Michał się nie dostanie. nie da rady zebrać 10 tys. głosów. co najwyżej tysiąc. nikt go nie zna, nikt go nie lubi. szkoda, że wójt nie kandyduje, on by się dostał.
      • nowynaforum_raszyn Re: Wiesiek ma problem? 03.10.15, 13:42
        Wiesiek stchórzył... Dobrze wie że w samym Raszynie już by 60% nie zdobył, a tu trzeba by było zebrać głosy w całym okręgu wyborczym, ponad 10.000 - niewykonalne po tym co od roku Wiesiek wyprawia... Do tego ten spór ze starostą o miejsce na liście...
    • starix62 Re: Wiesiek ma problem? 03.10.15, 12:05
      lechu, chyba sobie robisz jaja.Nara.
    • sekler wieśkowe kłopoty według sęklera... 05.10.15, 23:00
      widać jeszcze mało wiecie bo Wiesiu ma takie kłopoty, że jak coś to nawet poseł Błaszczak się nie wstawi by cztery litery Zarębowe bronić. No ale to nie mój problem... Już niebawem więcej o kłopotach Wieśka do których dziś się nie przyznaje. A ja tak na pobudzenie dnia jutrzejszego powiem tylko tyle, że za 4 dni PUK PUK panie Chmielewski sprawa w sądzie a być może wyrok... skazujący. No i pierwszy raz pan zobaczy jak to jest mieć w papierach przesrane. No ale o co i za co to nie będę wybiegał przed wyrok sądowy. Nawet nie wypada... Ale już po możecie na mnie liczyć. Widziałem i czytałem akt oskarżenia z którego Chmielewski a i sam Zaręba się nie wywiną... Tak więc już te kilka dni poczekamy. Przypominam 9 października... PUK PUK...
      • nowynaforum_raszyn Re: wieśkowe kłopoty według sęklera... 06.10.15, 09:33
        Mam nadzieję że to początek końca tej samowolki uprawianej od 5 lat przez Wieśka i jego ekipę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka