kalin_a 20.11.06, 14:54 Dowiedziałm sie , że kandydatowi na wójta swego czasu tak zbrzydło nazwisko rodowe ojca PIENIEK, że zamienił na nazwisko matki Rajkowski. Wolno wiem..... tak sobie napisałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kabaniarz Re: zasłyszane 20.11.06, 16:38 ciekaw jestem dlaczegoż.... PS. też to słyszałem... Odpowiedz Link
paw34 Re: zasłyszane 20.11.06, 17:44 a moze dlatego ,ze jest niski?Ale czy to powód do zmiany nazwiska?Ale siostra jego pozostała PIENIEK,chyba jest nadal panną Odpowiedz Link
kalin_a Re: zasłyszane 20.11.06, 20:50 Podobno się wstydził, choć nie uważam żeby było obraźliwe. Może uważa, że mało medialne............. Odpowiedz Link
kasia748 Re: zasłyszane 20.11.06, 23:02 to problem tego pana,jego nazwisko i jego prawo do zmiany.Ja natomiast widzę większy problem - ZAGINĄŁ ADWOKAT 12 - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie??? martwię się -bez jego jadu robi się nudnawo.proszę o jakiekolwiek informacje Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zasłyszane 20.11.06, 23:54 kasia748 napisała: > to problem tego pana,jego nazwisko i jego prawo do zmiany.Ja natomiast widzę > większy problem - ZAGINĄŁ ADWOKAT 12 - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie??? > martwię się -bez jego jadu robi się nudnawo.proszę o jakiekolwiek informacje ------ kasiu,nie martw sie,bumerang zawsze wraca *kangur Odpowiedz Link
pssot_nick Re: zasłyszane 23.11.06, 09:22 zmienil bo podobno w czasach studenckich byl zamieszany w gwałt... ale podobno Odpowiedz Link
kabaniarz Re: zasłyszane 23.11.06, 23:46 ok urde zlałem się ze śmiechu, maksie, tak poznał iwickiego, większość powinna być obdarowana flaszką wódki, ale ty powineneś dostać za to skrzynke....:xD Odpowiedz Link
bezstronny1 Re: zasłyszane 23.11.06, 11:28 Podobno z panem Jackiem WIŚNIEWSKIM piją wódkę. Kiedy będzie koniec nie wiadomo - oczywiście tego picia. Odpowiedz Link
maks115 Re: zasłyszane 23.11.06, 12:57 To chyba będziesz musiał donieść na policję, że wiśniewski jeździ samochodem po pijaku. Bo go widziałem godzinę temu. Sądzę, że byłby to pierwszy podpisany donos w życiu przez ciebie nazwiskiem, a nie "pseudonimem operacyjnym".Ale musi być w życiu ten "pierwszy raz". Nawet dla takich jak ty. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zasłyszane 23.11.06, 17:32 kasia748 napisała: > to problem tego pana,jego nazwisko i jego prawo do zmiany.Ja natomiast widzę > większy problem - ZAGINĄŁ ADWOKAT 12 - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie??? > martwię się -bez jego jadu robi się nudnawo.proszę o jakiekolwiek informacje ------ *kasiu,czy wrocil twoj atrybut papuasa z australii? Odpowiedz Link
syrena21 Re: zasłyszane 29.11.06, 00:47 coz... wygladu to on nie ma za grosz!!! obrzydliwy dziad! fuuuj Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: zasłyszane 29.11.06, 13:05 ha,ha,ha... ciekawe jak wyglada twoj maz/zona i wasze dzieci... ----- *wszyscy jestesmy dziecmi jednego Boga.... Odpowiedz Link