p_anna2 31.07.09, 18:32 Witam, zastanawiamy się nad przeniesiem do Raszyna, czy moglibyście mi polecić jakieś przeszkola w okolicy (grupa 3-latków)? Na państwowe niestety na pewno już za późno... Pozdrawiam Ania, być może przyszła Raszynianka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angiw Re: przedszkola w Raszynie 03.08.09, 21:24 w Raszynie powstało dużo prywatnych przedszkoli, ale szczerze mówiąc to nie wiem, które można polecić, siostra prowadzała córeczkę do Mini Akademii przy ul. Krótkiej- słyszałam różne opinie, przy Poniatowskiego jakoś nie wygląda zachęcająco, przy Ceramicznej jakieś nowe, ale nie słyszałam żadnych opinii, przy Jesiennej podobno drogo i ciężko się dostać, jest też chyba jakieś na Mokrej - koleżanka bardzo zadowolona i chyba koszt ok. 600 zł, na Ogrodowej słyszałam, że drogo, ale nie sprawdzałam, więc nie wiem nam się udało do państwowego dostać, trzeba pytać, jak się zwolnią jakieś miejsca są szanse, ale to pewnie gdzieś po Nowym Roku Odpowiedz Link
jj.5 Re: przedszkola w Raszynie 04.08.09, 19:06 Witam! Jeśli chodzi o przedszkola prywatne,to rzeczywiście miejsc jest wiele,ale nie każde dobre,niestety.Z zapisami jednak też radzę się pospieszyć,bo mimo wszystko dzieci jest dużo,a miejsc coraz mniej. Ja byłam na Poniatowskiego,ale się nie zdecydowałam.O Mokrej nie słyszałam pozytywnych opinii. Jest Gwiazdeczka na Ogrodowej,całkiem niedrogie,przyjemne przedszkole, Mini Akademia na Krótkiej,pozytwne opinie słyszałam i na Jesiennej,ale tam rzeczywiście drogo.Tyle mogę pomóc.My jesteśmy w przedszkolu państwowym teraz,udało się Zapraszamy do grona mieszkańców Raszyna Pozdrawiam Odpowiedz Link
grecja11 Re: przedszkola w Raszynie 10.05.10, 15:19 Chatka Kubusia zaprasza do nowo otwartego niepublicznego przedszkola w Raszynie na ulicy Godebskiego 67 B www.chatka-kubusia.pl ZAPRASZAMY Odpowiedz Link
atena_r31 Re: przedszkola w Raszynie 04.08.09, 11:16 hej moge dać Ci namiar na "Krasnal" na Mokrej 23 (nie jestem pewna nr) telefon 602 784 172. Słyszałam pozytywne opinie... a mieszkanie w raszynie polecam!! Odpowiedz Link
agrabara Re: przedszkola w Raszynie 05.08.09, 10:55 Zerknij na www.bajkowe-przedszkole.pl/ Odpowiedz Link
przedszkole-pociecha Re: przedszkola w Raszynie 17.08.09, 13:46 Serdecznie się polecamy. www.przedszkole-pociecha.pl Odpowiedz Link
mini.akademia Re: przedszkola w Raszynie 17.08.09, 21:01 Zapraszamy do Mini Akademii. Teraz promocyjne oferty!!!. Odpowiedz Link
pati5926 Re: przedszkola w Raszynie 10.05.10, 15:19 Witam, córka mojej znajomej chodzi do przedszkola na Mokra i z tego co mowila jest bardzo zadowolona "Krasnal", wiem rowniez ze włascicielka otworzyla kolejne przedszkole na Godebskiego "chatka kubusia'' ceny sa do przyjecia, taniej niz w innym ktore sprawdzalam w raszynie, takze kazdemu polecam! Odpowiedz Link
grecja11 Re: przedszkola w Raszynie 10.05.10, 15:24 Serdecznie Zapraszamy. www.chatka-kubusia.pl Odpowiedz Link
nikosiek07 Re: przedszkola w Raszynie 12.01.14, 17:36 ja bym nie poleciła tego przedszkola mój syn tam chodził na szczeście tylko pół roku i uwazam ze to jest przechowalnia dla dzieci pani która sie nimi zajmowała przez długi czas ogladała sobie seriale a reszte czasu dzieci bajki w to były czasami wplatane jakies zabawy panie czesto krzycza ale jak rodzice przychodza to mile że nie wiem co. później zmieniłam na przedszkole pociecha na rybiu i mam porównanie owszem płaciłam drożej ale opieka na najwyzszym poziomie kadra wykwalifikowana odpowiednio do pracy z dziećmi, dzieci moje rozwijały sie w bardzo szybko starszy syn jest juz w szkole i rodzi sobie świetnie polecam pocieche w 100% Odpowiedz Link
joanna1975a Re: przedszkola w Raszynie 17.05.10, 23:10 hej, zapiałam dziecko do przedszkola zebra na wrzesień, które powstaje w raszynie na ul.rubinowej. Trudno mi polecać, bo moja córcia dopiero od września zacznie tam uczęszczać, ale odwiedziłam ich w piasecznie i zapowiada się bardzo dobrze. Odpowiedz Link