mala1116 04.04.13, 11:39 Pytanie do zdiagnozowanych jak to jest w Waszym przypadku?? zauważyłam u siebie płynność orientacji...zastanawia mnie czy to może mieć związek z zaburzonym obrazem samej siebie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachel1290 Re: Orientacja seksualna 10.04.13, 16:01 u mojej znajomej ze zdiagnozowany border line nic takiego nie występuje. Odpowiedz Link
czarnakrowawkropkibordoo Re: Orientacja seksualna 10.04.13, 22:39 w moim przypadku nie. Odpowiedz Link
gitana_guapa Re: Orientacja seksualna 28.04.13, 21:19 Tak. U mnie tak. Nie wiedziałam że może to być jeszcze jeden objaw BPD. Odpowiedz Link
mala1116 Re: Orientacja seksualna 29.04.13, 16:22 nigdzie nie napisałam że to jeden z objawów ..u mnie również występuje Odpowiedz Link
doro.ta97 Re: Orientacja seksualna 23.07.13, 13:42 Nie jestem border ani nic. Ale wiem, że to przez to możesz mieć zaburzenia z orientacją. Napewno jest powodem. Może jednym z wielu ale napewno. Odpowiedz Link
jemi-ola Re: Orientacja seksualna 27.08.13, 18:55 To tylko moja prywatna obserwacja, ale zauważyłam, że "dwubiegunowcy" (wrzucam tu do jednego wora CHAD, bordów i sporo innych rzeczy" bywają biseksualni częściej niż normalni ludzie. Odpowiedz Link
cpun-i-narkoman Re: Orientacja seksualna 12.02.25, 20:10 Powaga? Tak mało odpowiedzi? Tak mało wątków nt? 😯 Szkoda bo o tym bym pogadał, bo 🤷♂️ Warning ⚠️ Jak mi to ktoś wyciągnie kiedykolwiek gdziekolwiek to nie ręczę. Nie nie będę po to zmieniał nicka, nie o mnie będzie mówić wywlekanie mi tego. Czy to nie jest czasem bardziej kwestia nudy niz samej orientacji? Odpowiedz Link