anna.p35 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 06.02.15, 15:59 Szukam dobrego dietetyka praga płd albo gocław. Polecicie kogoś Odpowiedz Link
monikaengel Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 06.06.15, 19:02 Jak może być centrum to leć tutaj: alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/6677_dietetyk Odpowiedz Link
anuula89 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 17.08.15, 11:17 Ja zapisałam męża do Centrum Żywienia i Dietetyki ' jJabłuszko" w galerii Ursynów, super dietetyk Pani Paulina odchudziła go o 10 kg w poltora miesiaca. Znajdźcie na fejsie ich stronkę , serdecznie polecam Odpowiedz Link
barbara230 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 04.09.15, 13:28 Jak dobry dietetyk to polecam JeszFresh - dietetyczki są skuteczne i miłe. Byłam z moim 10 letnim synem, długo szukaliśmy dietetyka w Warszawie, a o nich znalazłam pozytywne opinie i faktycznie, mogę polecić. Odpowiedz Link
zuziam87 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 18.01.16, 09:35 Bdieta.pl jeżeli chodzi o najskuteczniejszego ;) Sama korzystam z jego usług. Ponadto jest psychodietetykiem i naprawdę potrafi wesprzeć! bdieta.pl/ Odpowiedz Link
kasien_ka1989 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 07.03.16, 22:06 Może nie Praga, ale dojazd dobry z każdej strony Warszawy. W sumie byłam na 3 wizytach. Mam już 12 kg mniej, pani uwzględniła wszystkie moje alergie i preferencje smakowe. Skutecznie i smacznie. www.zdrowypunkt.com.pl Umawiaj się do p. Ani. Odpowiedz Link
karolcia_rolcia Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 16.12.16, 19:07 Trzeba patrzeć czy mają dyplom czy tylko kurs. Niestety w tym zawodzie jest wiele osób które nie mają odpowiedniego wykształcenia. Odpowiedz Link
ewelamakosz Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 23.01.17, 10:29 Z mojej strony mogę polecić poradnię na Mokotowie JeszFresh - są tam Panie dietetyczki po wyższych studiach w kierunku dietetyka, a teraz różnie to bywa :) Jestem już w zasadzie na półmetku, osiągnęłam to co chciałam (-8 kg w niecałe 3 miesiące, przy wcale nie jakieś tam niskiej kaloryczności diety). Najważniejsze to to, że nauczyłam się w zasadzie co to znaczy zdrowe odżywianie i jakie porcje powinnam jeść, aby dobrze się czuć i nie przybierać na wadze :) Odpowiedz Link
fraaakt Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 21.09.15, 06:19 poproszę o szybką opinię o dietetyku w lecznicy ALfa przy nowym świecie. Sprawa pilna. Dzięki. Odpowiedz Link
monikaengel Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 29.10.15, 09:55 Może nie jest to szybka odpowiedź, ale mam nadzieję, że skorzystałeś z usług tej lecznicy, bo warto. Bywałam tam nie raz, nie dwa, i u niejednego specjalisty. Nie zawiodłam się na dermatologu, ginekologu, okuliście... i tak mogłabym wymieniać, ale ty pytałeś o dietetyka, którego bardzo sobie ceni moja koleżanka z pracy. Podobno dieta nie cud, ale smaczna i faktycznie działa ;) Odpowiedz Link
laurakrol Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 31.03.16, 07:43 polecam poszukac na portalu www.znajdzlekarza.pl/ Odpowiedz Link
wiolkaklaman Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 21.10.16, 10:32 Ja ostatnio na tym portalu znalazłam moją nową dietetyczkę, a właściwie psychologa i dietetyka w jednym, bo zajmuje się nie tylko układaniem diety ale i wsparciem motywacją i wszystkim co się z tym wiąże. A jakby ktoś chciał do niej namiary to tutaj: znajdzlekarza.pl/monika-kurdej/psychodietetyk/jozefow Pierwsza wizyty za darmo, więc spróbować nie zaszkodzi nawet :D Odpowiedz Link
makusza Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 05.08.16, 13:37 Ja odchudzałam się w NaturHouse na Puławskiej. To są specjalistyczne centra odchudzające i dietetyczne. Ich diety są dobrze zbilansowane. Mi się udało schudnąć 5 kilo w jeden miesiąc. Odpowiedz Link
jagoda.43 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 28.11.16, 12:06 jeśli jeszcze aktualne to ja polecam panią Małgosię Łyżniak. Niedawno założyła swój własny gabinet i teraz za rozsądną cenę można mieć porządną dietę. Polecam ją w 100%. Jej strona internetowa: www.przyjemnoscjedzenia.pl Odpowiedz Link
kuska_pana Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 16.12.16, 18:45 Ja polecam Paulinę Roziewską, która prowadzi poradnię dietetyczną on line www.dietetyka-medyczna.pl Dzięki indywidualnej diecie udało mi się schudnać 10 kg po ciąży, nie było łatwo, ale naprawdę polecam :) nareszcie czuję się jak prawdziwa kobieta. Odpowiedz Link
karolcia_rolcia Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 16.12.16, 19:04 Muszę koniecznie zapoznać się z ofertą tej Pani :) Dziękuję! Odpowiedz Link
marbog1983 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 19.02.17, 21:25 Witam ! Zapraszam na stronę Centrum Dietetyczne Aktiv -Diet Jaworzno i Sosnowiec Bogusława i Mariusz Zagórscy. Koszt miesięczny to 100 zł. Jesteśmy bardzo konkurencyjni i szybko , zdrowo skuteczni . Odchudzamy dietą łatwostrawną , zdrowa. Robimy bardzo proste jadłospisy i wysyłamy także wiedzę merytoryczna. Wysyłamy diety na całą Polskę i za granicę. Proszę oglądnąć metamorfozy naszych klientów na facebooku Aktiv - Diet Jaworzno i Sosnowiec. W Warszawie też mamy już dużo zadowolonych klientów , którzy odchudzili się online. Zapraszam !!!! tel. 694-462-868 lub 694-248-707 Odpowiedz Link
anetka_dziwosz Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 26.03.18, 10:07 Jeśli tylko możesz kawałek podjechać to polecam Ci Projekt Zdrowie w Pruszkowie. Przyjmuje tam Pani Iza. Projekt Zdrowie pojawił się jakoś w ubiegłym roku, więc stosunkowo nowy gabinet, ale naprawdę podejście do pacjenta mają świetne. Analiza składu ciała, długa rozmowa, indywidualna dieta, dużo wsparcia i serdeczności. Bardzo dobre miejsce również dla osób, które borykają się nadwagą ze względów zdrowotnych oraz dla kobiet po ciąży. Tam jest się naprawdę w dobrych rękach. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kubaa8986 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 24.05.19, 14:35 Polecam odwiedzić twojdietetyk-warszawa świetna usługa i bardzo skuteczna ! Odpowiedz Link
mamaadasia99 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 13.08.19, 13:39 Pani psychodietetyk Agnieszka Zielińska Zielińska, przyjmuje na Tarchominie w Poradni Przystań, polecam! poradnia-przystan.pl/oferta/psychodietetyka-zmiana-nawykow-zywieniowych/odchudzanie Odpowiedz Link
michalwrzosek Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 19.08.19, 17:33 Służę pomocą :) Tutaj możesz zobaczyć metamorfozy moich podopiecznych: michalwrzosek.pl/metamorfozy/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
paysteer Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 12.02.20, 12:29 Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online. Odpowiedz Link