Dodaj do ulubionych

kafe pod palmą

07.03.06, 19:35
Na Dzień Kobiet przygotowuję otwarcie kawiarenki pod palmą.
Tu zawsze będzie cieplutko a jednocześnie miły cień palmy pozwoli posiedzieć,
wypić drinka udekorowanego parasolką, przegryść dobrym owocem...
Zapraszam - barek zawsze zaopatrzony ;-)
Obserwuj wątek
    • fantka Re: kafe pod palmą 07.03.06, 20:05
      Siedzę sobie samotnie i powoli sączę margaritę, taką na tequili z likierem i
      sokiem z limonek, brzeg kieliszka oszroniony solą....
      • fantka Re: kafe pod palmą 08.03.06, 16:45
        I znowu samotnie pod palmą usiadłam. Soczek popijam.
        Może ktoś się przysiądzie? Pogadamy...
        • screen Re: kafe pod palmą 08.03.06, 19:14
          Dopiero się doczołagałam. Miałam dzisiaj namiastkę siedzenia pod palmą- całe 6
          minut spędziłam w solarium (stojącym);)). Jestem padnięta, dziecko woła jeść.
          Potem mój niby-facet przychodzi na meczyk, więc przy nim nie mogę siedzieć na
          forum aby się nie zdemaskować;) Pozdrawiam milutko.
          • fantka Re: kafe pod palmą 08.03.06, 19:51
            Co daje solarium? Nie wiem bo nigdy nie byłam.
            Twój niby-facet przychodzi na meczyk.
            Przyniósł coś na kolację, czy też to pasożyt?
            Pytam bo miałam takiego pasożyta, w dodatku nieuczciwego.
            A potem serce nie sługa. Ratuj się póki czas.
            • screen Re: kafe pod palmą 08.03.06, 20:01
              Nie wiem jak inni ale ja uwielbiam solarium, bo zamykam oczy i czuje takie
              ciepełko jak na słońcu. Sam efekt też jest satysfakcjonujący, lubię być opalona
              ale nie nadużywam solarium, tego nie znoszę.
            • screen Re: kafe pod palmą 08.03.06, 20:05
              Fantko już za późno na takie przestrogi. Uwielbiam przyrządzać jedzonko a nie
              mam dla kogo. Nic nie przynosi,chyba że wyraźnie poproszę aby kupił coś przy
              okazji. Natomiast jeśli zdarza się nam jeść coś "w terenie" zawsze płaci on i
              jeśli robiliśmy zakupy razem to też się dokładał.
              • fantka Re: kafe pod palmą 08.03.06, 20:44
                To znaczy że nie jest tak żle. Jestem uczulona na tym punkcie.
                • screen Re: kafe pod palmą 09.03.06, 10:23
                  Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej;) Chyba mam dzisiaj dobry
                  nastrój. Pod palmę dołaczę wieczorkiem. Pozdrawiam:))
                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.03.06, 16:30
                    Jak tam z dobrym dniem? Czy trwa nadal?
                    Dzisiaj słoneczko zaszło za chmury. Deszcz pada. Tylko pod palmą ciepło i
                    przytulnie. Leżaczek i margarita do ręki. Laba :-)
                    • fantka Re: kafe pod palmą 11.03.06, 16:19
                      Znowu samotna pod palmą. Towarzystawa dotrzymuje mi tylko aromatyczna kawa. Ale
                      pachnie. Bosko !
                      • screen Re: kafe pod palmą 13.03.06, 16:00
                        Mam 3 dni na wypoczynek pod palmą:))) Tylko drinków pić nie będę, bo leki biorę:(
                        Mój synuś tak mnie skopał w nocy, że mam mocno ubite żebro
                        • fantka Re: kafe pod palmą 13.03.06, 17:39
                          Witaj Screen!
                          Należy Ci się wypoczynek. Drinki nie są obowiązkowe. Zawsze można jakiś soczek
                          egzotyczny. Poleż sobie na leżaczku i wygrzej się w słońcu.
                          Coś się śniło synusiowi że tak walczył? Żebra same się goją, tylko trochę czasu
                          potrzeba.
                          • fantka Re: kafe pod palmą 14.03.06, 20:43
                            Mam dzisiaj chęć na moją ulubioną margaritę.
                            Czy się ktoś przyłączy? Możemy miło pogawędzić.
                            • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:00
                              Jesteś jeszcze?? Chyba tak szybko nie wyłykałaś????:)
                              • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:19
                                Zabłądziłaś gdzieś po drodze. Może jakiegos amanta spotkałaś??? Tylko nie idź do
                                łóżka na pierwszej randce!!;)))
                                • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:26
                                  A to sobie idę. Też już ktoś na mojej kołderce czeka;) Wyłożył się i spogląda
                                  na mnie prawym oczkiem. Słodki jest jak nie wiem co:)))
                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:26
                                    Jestem jestem
                                    • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:29
                                      No, bo juz sobie miałąm iść. Poprzytulac się do mojego... króliczka:)
                                    • fantka Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:29
                                      Na chwilę odeszłam poszukać dla Ciebie instrukcji. Znalazłam i wysłałam Ci na
                                      pocztę.
                                      To malutkie i milutkie to największe szczęście. Jego uśmiech wynagradza
                                      wszystkie trudy :-))))))))))
                                      • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:30
                                        Masz na myśli to szczęscie co mi omal żebra nie złamało???!!!:))
                                        • fantka Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:31
                                          Dokładnie tak
                                          • screen Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:33
                                            Czasem jest cieżko ale fakt, że jest najważniejszy w moim zyciu. ale o tym to na
                                            innym forum gadam;)
                                            • fantka Re: kafe pod palmą 14.03.06, 21:37
                                              To też jest miłość. Największa i nigdy nieprzemijająca.
                                              • screen Re: kafe pod palmą 15.03.06, 21:54
                                                Nikt dzisiaj nie usiadł pod palmą? Chyba jest burza piaskowa:)
                                                • fantka Re: kafe pod palmą 15.03.06, 22:02
                                                  Siedzę pod palmą, tylko cichutko.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.03.06, 22:12
                                                    A ja sobie tak skaczę po innych drzewkach.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.03.06, 22:13
                                                    Dzisiaj odpoczywania ciąg dalszy
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 15.03.06, 22:25
                                                    Jutro muszę wstać bardzo wcześnie i chociaż ciekawa jestem co u Ciebie po tym
                                                    sms-ie, to dzisiaj się odmeldowuję i Tobie zostawiam czynienie honorów domu :)
                                                    Pozdro.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.03.06, 22:31
                                                    ja też zmykam. jutro juz do pracy:(
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 17.03.06, 18:21
                                                    Słoneczko już zachodzi, ale pod palmą przyjemnie. Przysiadłam z moją margeritą.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 18.03.06, 12:29
                                                    Sobota, cicho, przyjemnie, leżę sobie na leżaczku, wygrzewam się na słońcu,
                                                    popijam ananasowy koktajl. Kelner proponuje capucino. Chyba się skuszę ;)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 19.03.06, 18:23
                                                    Ja znowu pod palmą. I znowu z margerytą. Jak ja ją lubię :)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 24.03.06, 17:33
                                                    Palma już zapomniała że ja istnieję. Tylko trochę ogarnę dom i położę się pod
                                                    palmą. Po ciężkim tygodniu należy mi się coś :)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 29.03.06, 16:39
                                                    W ten deszczowy dzień czuję ogromną potrzebę relaksu pod palmą.
                                                    Tam zawsze słońce :) Kelner przynosi coś dobrego...rozmarzyłam się :)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 01.04.06, 20:10
                                                    Samotna pod palmą ;-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 02.04.06, 15:28
                                                    Zapraszam na leżaki. Słońce tak pięknie przygrzewa. Od razu lepiej :-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 03.04.06, 17:25
                                                    Taka piękna pogoda. Odpocznę chwilę. Kelner już się zbliża.
                                                    Ciekawe co dzisiaj zaproponuje?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 03.04.06, 17:36
                                                    Wiecie co wybrałam?
                                                    ...no tak margaritę :-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 06.04.06, 16:45
                                                    Takie piękne słońce :-)))))
                                                    Mam nadzieję, że na dzisiejszy relaks pod palmą skusi się więcej gości.
                                                    Leżaki wolne czekają. Kelner serwuje koktajle i owoce.
                                                    Do wyboru, do koloru.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 07.04.06, 17:43
                                                    Lubię moją palmę.
                                                    Jest tu zawsze przyjemnie i cieplutko.
                                                    Żadnego tłoku i gwaru tu nie ma.
                                                    Można miło odpocząć.
                                                    Podszedł kelner - zamówiłam lody z owocami i adwokatem :-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 08.04.06, 16:30
                                                    Samotna pod palmą! Chyba muszę pokochać kelnera. On jest tu zawsze ;-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 22.04.06, 21:54
                                                    Znowu sama pod palmą. Jak to dobrze że ona tu jest. Zawsze można przyjemnie
                                                    wypocząć. Kelner poda mi margerytę. Jest fajnie ;-D
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 26.04.06, 21:49
                                                    mam dzisiaj drinka, więc siadam sobie. Jest tu ktoś????
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 26.04.06, 22:16
                                                    Ja siedzę i odpoczywam. Powoli sączę mojego drinka.
                                                    Czyżbyś mnie nie widziała?
                                                    ;-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 26.04.06, 22:22
                                                    no wlasnie Cię nie widzialam, moze juz za dużo tego alkoholu;)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 26.04.06, 22:24
                                                    Miałąm dzisiaj imieniny. Prawie nikt nie pamiętał:(((
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 26.04.06, 22:27
                                                    Screen wszystkiego najlepszego, zdrowia i szczęścia w życiu i miłości.

@)--->----->------------
                                                    @)--->----->------------
                                                    @)--->----->------------
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 28.04.06, 16:13
                                                    Nikogo na forum nie ma, więc ja kładę się na leżaczku pod palmą i odpoczywam.
                                                    Może się zdrzemnę troszeczkę. Słoneczko tak słodko przygrzewa...
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 28.04.06, 16:28
                                                    Strzelec zapraszam Cię na sąsiedni leżak ;-)
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 11:31
                                                    Dziewczyny czemu wcześniej tu nie trafiłem?
                                                    Ja tak lubie chłodne piwko w cieniu palmy.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 16:20
                                                    Możesz zaqmawiać. Kelner zawsze czeka. Wygodne leżaczki także.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 16:20
                                                    zamawiać, oczywiście że zamawiać
                                                    ;-)
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 17:35
                                                    O jak miło. poprosze piwo i miły uśmiech
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 18:07
                                                    Mogę na sąsiednim leżaczku?
                                                    Dla mnie poproszę dzisiaj wielkie lody.
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 18:09
                                                    Co tak skromnie?
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 18:31
                                                    FANTKAAAAAA ! ! ! !
                                                    Lody topnieją, gdzie się włóczysz?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 18:32
                                                    Już jestem!
                                                    Lody liżę sobie.
                                                    Pycha ;-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 19:03
                                                    Och!
                                                    Porcja była za duża!
                                                    Czym to teraz przegryźć?!
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 20:15
                                                    Może jedna markiza albo jeden Markiz?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 20:16
                                                    Markiz może być, markiza wykluczona ;-D
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 21:15
                                                    Co na diecie jesteś?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 21:17
                                                    Że wolę Markiza od markizy?
                                                    Miałam do wyboru, to wybrałam ;-)
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 21:19
                                                    A żubra chcesz?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 09.05.06, 21:21
                                                    Żubra? Dlaczego żubra?
                                                    A może krokodyla?
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 09.05.06, 21:31
                                                    Pytam czy piwa chcesz?
                                                    Krokodyla to zostawiam dla tej jedynej.
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 07:10
                                                    Kawa! Gorąca kawa ze śmietanką. Komu, bo sam wypiję?
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 10.05.06, 07:31
                                                    Zamiast iść do pracy w ten deszczowy dzień wolałabym poleżeć pod palmą w upale...
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 07:37
                                                    To może poleżymy razem.
                                                    Jestem właśnie po zimnym prysznicu forumowym.
                                                    Dostałem baty za "blądynke", ze wstydu mam ochote pod ziemie się zapaść. Płeć
                                                    muszę zmienić i zostać " przysłowiową blondynką"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 10.05.06, 08:31
                                                    Z wielką przyjemnością ale niestety trzeba już opuścić domowy komputerek na
                                                    rzecz służbowego. Aż mnie dreszcze przechodzą jak mam wyjść na ta pogodę. Brrrrrrrr
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 08:39
                                                    Nie zapomnij parasola.
                                                    Na droge proponuję *małą czarną z cynamonem* na wynos.
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 09:20
                                                    No teraz to do sklepu muszę iść. Zakupy zrobić. Cześć!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 10.05.06, 12:37
                                                    szanowini ludzie próbowałam sie połapać
                                                    ale mi to nie wyszło.
                                                    Na kawe się pisze,ale tylko z miłym panem
                                                    wiek tak przedział 25-30 :P
                                                    żartowałam na kawe z miłymi ludzmi zawsze się wybiore
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 14:33
                                                    Musimy poczekać na Fantke, bo bez niej ci kelnerzy jakoś takoś mniej ruchliwi.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.05.06, 14:56
                                                    Co jest!
                                                    Kelnerzy do roboty!
                                                    Drinki mieszać i roznosić!
                                                    Ale to już!
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 16:13
                                                    No nareszcie!
                                                    Piwo poproszę, żubra.
                                                    I leżak jak najbliżej słońca, bo chcę się opalić.
                                                    Słyszałaś już o Łodzi?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:00
                                                    zderzenie autobusu komunikacji miejskiej z cysterną?
                                                    ;-(
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:05
                                                    Acha!
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:11
                                                    Czy nie daj Boże masz z tym coś wspólnego?
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:14
                                                    Na szczęście nie.
                                                    Tylko szlak mnie trafia gdy za głupote nas dorosłych płacą dzieciaki.
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:34
                                                    Narazie muszę spadać.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.05.06, 17:36
                                                    Uspokoiłeś mnie.
                                                    Na wszystkie nieszczęścia tego świata nie mamy wpływu.
                                                    :-(
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 10.05.06, 18:24
                                                    Wszyscy gdzieś poszli, no to ja pod palmę.
                                                    Kelner, sok ananasowy proszę z kropelka rumu,
                                                    o słomce i parasolce nie zapomnij.
                                                    ;-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 10.05.06, 19:56
                                                    Teraz to tylko leżeć i leżeć i nawet szklanki z drinkiem nie chce mi sie do ust
                                                    podnosić;)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 10.05.06, 22:01
                                                    Co jest??
                                                    Wygrzaliście się kiedy ja byłam w pracy i teraz chłodzicie tyłki w basenie???
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 06:41
                                                    Poprosz o coś mocniejszego. Muszę się upić!
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą 11.05.06, 07:45
                                                    A ja poprosze o bardzo mocną kawe. Po nieprzespanej nocy należy mi się!
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 07:50
                                                    Prosze, gotowa kawa. Cukier, słodzik,mleko, śmietanka czy bez?(pachnie wspaniale).
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 09:40
                                                    A ja znowu do roboty. Będę zaglądać do Was jak kierownik zniknie z pola widzenia;)
                                                    Niech mój bezalkoholowy drink stoi sobie gdzieś w kąciku.
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 09:47
                                                    No a powAchałaś bez - ja się tak starałem, wcześnie rano wstałem,bzu narwałem.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 11:59
                                                    Noooo.... nie dość, że pod palmą to jeszcze bzy. A ja się zastanawiałam co mi
                                                    tak pachnie przy leżaczku;))
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 12:50
                                                    No chociaż jedna zauważyła......moje staranie.
                                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą 11.05.06, 15:34
                                                    ja pewnie tez zauwazyla
                                                    o ile sie orientuje to jakies drinki tu daja - dostane cosik sympatycznego?
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 15:52
                                                    Jasne. Kawa, herbata, piwo a może coś mocniejszego?
                                                  • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 16:01
                                                    Mam dla Was mili goście pewną zagadke, pytanie.
                                                    Czy można zapisać trzema literami całe zdanie?
                                                    Chodzi o zdanie z orzeczeniem i podmiotem.
                                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą 11.05.06, 16:12
                                                    na drina tu wpadlam takiego kolorowego z parasolka :D
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą 11.05.06, 16:21
                                                    Ohio dzięki za kawe była pyszna, ale wypiłam ją dopiero po powrocie od lekarzy.
                                                    A biegałam dzisiaj od jednego do drugiego.
    • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 18:05
      Wreszcie kelner ma co robić!
      Do tej pory to obijał się trochę z powodu braku klientów.
      Jak mu nie wszystko jeszcze sprawnie wychodzi to mu wybaczcie ;-)
      Stara się bardzo :-)
    • daisy7733 Re: kafe pod palmą 11.05.06, 18:38
      to dla mnie?
      ja stokroteczka jestem
      ale drinio bajeczny :)
      thx
      • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 20:22
        Detektywa wynajmę
        Niech mi rozwikła sprawę
        • ohio_rybun Re: kafe pod palmą 11.05.06, 20:28
          Daj już spokój Fantka. Tak mi głupio wobec tej dziewczyny,że hej.
          Nie chce ze mną gadać. Nie lubię robić komuś przykrości, a jej zrobiłem.
          Najgorsze, że nie mam pojęcia jak mam jej to wynagrodzić.
          • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 20:33
            Ohio nie martw się.
            Już posprzątałam.
            Czy jeszcze coś jest do sprzątniecia?
            Dzisiaj mam problemy z netem,
            więc nie moge się szybko zorientować.
            • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 20:53
              Czegoś tu nie rozumiem . Ale to nic.
              Prosze o drinka, bo zasiadam pod palmą
              • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 20:54
                Kelner do roboty!
                Drinka dla Screen, z dwoma parasolkami :-D
                • daisy7733 Re: kafe pod palmą 11.05.06, 21:07
                  i dla mnie i dla mnie ;)
                  • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 21:15
                    Kelner się uwija jak może.
                    Drinki robi różne,
                    Wszystko zgodnie z zamówieniem
                    ;-D
                    • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 21:51
                      zapraszam pod palmę Kicię i Ohio. Pijemy drinka na zgodę i zapominamy o
                      dzisiejszym popołudniu.
                      • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 21:56
                        Ja poproszę margerytę
                        • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 21:57
                          a ja herbatke z rumem. Znowu mi zimno!!!:(
                          Ja chcę do ciepłych krajów!!
                          • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:07
                            Siedzisz przecież pod palmą :-)
                            Co prawda słoneczko już zaszło.
                            Herbatka z rumem Cię rozgrzeje :-D
                            • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:12
                              No właśnie z nia przyczłapałam z kuchni:)
                              • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:13
                                tzn z baru:)
                                • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:18
                                  Fuj!!! Ja jednak nie lubie alkoholu:)
                                  • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:22
                                    Herbatke z rumem trzeba posłodzić inaczej nie smakuje.
                                    Zawołaj kelnera...
                                    Herbatkę Ci doprawi...
                                    Jak mu spojrzysz w oczy od razu się rozgrzejesz ;-)
                                    • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:24
                                      Skąd wiedziałaś, że nie słodzę herbaty????
                                      żeby faceci byli tacy domyślni.....:)
                                      • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:37
                                        Herbatka mi się kończy. Zaraz uciekam z leżaczka pod kołderkę
                                        • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:42
                                          Pod kołderkę...
                                          Miłych snów...
                                          Może jakiś książę Ci się przyśni?
                                          • screen Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:46
                                            Dla mnie nie ma teraz książąt. Wszyscy są "be"
                                            • fantka Re: kafe pod palmą 11.05.06, 22:56
                                              Przekażę Ci dobrą wiadomość...
                                              nie wszyscy są "be"
                                              • daisy7733 Re: kafe pod palmą 12.05.06, 09:36
                                                ale prawie wszyscy ;)
                                                • fantka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 17:37
                                                  Po tygodniu pracy należy mi się chwila odpoczynku.
                                                  Wykładam się na leżaczku.
                                                  Nawet kelnera nie wołam.
                                                  Chwileczkę się zdrzemnę.
                                                  ;-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 19:04
                                                    Kelner! Gin z tonikiem proszę, do tego plasterek cytryny.
                                                    Tej dyskusji na "dołowym" wątku bez wódki nie razbierosz ;-)
          • redewka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 19:11
            Panie kelner! A ja proszę butelkę wódki. Tylko , że nie po to by się upić ale
            żeby pewnego samca walnąć nią w łeb. I niech to będzie litrówka a nie pół żeby
            drań dobrze poczuł!
            • fantka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 19:13
              Redewko! Ale wódkę? Nie szkoda?!
          • redewka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 19:18
            Może trochę szkoda ale zważywszy, że korzyści będę miała z tego sporo.. niech
            stracę.
            • fantka Re: kafe pod palmą 12.05.06, 19:21
              Racja jest,
              Akceptuję wydatek
              ;-D
              • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 09:17
                Piękne słońce!
                Więc kładę się na leżaczku...
                Trzeba odrobinę się opalić :-D
                Kelner! sałatkę owocową poproszę
                • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:30
                  No to Miłe Panie rozkładamy lezaczki i plotkujemy.
                  Zmęczyłam sie troche przygotowywaniem imprezsy komunijnej. Jutro tez idę na
                  komunię ale nie jako gość tylko pomagać w obsłudze gości.
                  • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:32
                    Szkoda że słońce już zaszło.
                    Ale jakiegoś drineczka możemy sobie zamówić.
                    • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:33
                      I posłuchać szumu fal;)
                      • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:43
                        To ja tu odpowiem Fantko na Twoje pytanie.
                        Uległam tylko w kwestii wpuszczenia go do domu. Zjedliśmy wszyscy razem kolację,
                        potem ja zajęłam sie książką a on z moim synkiem załatwiali "swoje sprawy".
                        Dziecko jakoś szybko padło i on starym zwyczajem rozłożył kanapę. Usnęliśmy i
                        obudziliśmy sie blisko siebie ale nie, NIE ULEGŁAM. Dzisiaj skomentowałam
                        wczorajsze wydarzenie i mam obiecane, że jesli dojdzie do kolejnej wizyty to sie
                        juz nie powtórzy. Ale mi ciężko tak siedzieć obok po tym co było wczesniej:((
                        • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:46
                          O ba!
                          Trzeba go było wyrzucić.
                          Zdecydowaniem więcej można wygrać.
                          • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:47
                            Nie chcę juz o niego walczyć. poddałam się
                        • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:48
                          sorki ,że o R. napisałam
                          na tamtym wątku,ale najpierw wysłałam
                          a później przeczytałam
                          • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:49
                            to nie powód do przepraszania. Przeniosłysmy się, bo tu przyjemniej.
                            Jak to jest z Nim?? Jak doszło do tego, że odjechał i zostawił Cie tu tęskniacą??
                            • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:52
                              bo zostawiłam go dla innego
                              a on jest prawdziwym przyjacielem
                              wyjechał do pracy
                              • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:53
                                A teraz przekonałaś sie, że jednak on jest tym, którego potrzebujesz miec przy
                                sobie??
                                Jest jakaś szansa, że znów się "skleicie"?
                            • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:52
                              Kiciu czy ten R czyta nasze forum?
                              Zacznij dla niego nowy wątek.
                              • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:54
                                Screen!
                                Możesz tego faceta zdobyć,
                                ale zmień postępowanie.
                              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 13.05.06, 22:57
                                nie ma sznsy byśmy się skleili
                                bo mamy innych partnerów
                                mój obecny przegląda to co pisze
                                a Rafał,jest najlepszym przyjacielem jakiego można chcieć
                                jakby co moje gg 3605133
                                • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:00
                                  Fantko!!
                                  Nie chcę go już. Nic na siłę
                                  • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:03
                                    Może to moja wada ale czasem gdy zbyt długo walczę staję na srodku i zawracam.
                                    Jeszcze długo sie oglądam ale wiem, że nie moge juz wrócić i dotąd sobie
                                    wmawiam, że nie ma sensu aż sama w to uwierzę.
                                    Każdy materiał ma swoją wytrzymałość, być może moja jest za krótka
                                • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:01
                                  Dopóki przed ołtarzem nie jestescie,
                                  to nic nie jest przesądzone.
                                  Ale masz rację, raczej to niemożliwe.
                                  Jak Twój aktualny przegląda Twoje wpisy,
                                  to dlaczego też nie pisze?
                                  • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:03
                                    Screen, nie mówię ze na siłę.
                                    Ale przecież go kochasz,
                                    chyba że się mylę?
                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:04
                                    Nie wiem,czemu nie pisze
                                    zresztą może i pisze <bezradna>
                                    • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:07
                                      Kiciu, nie możesz go sprawdzić jakoś?

Screen, musisz nabrać dystansu..
                                      może wtedy będziesz wiedziała czego naprawdę chcesz.
                                      Najważniejsze jest to czego Ty chcesz!
                                      • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:10
                                        Wiem, że mam zapaprane życie przez moje małżeństwo i zdaję sobie sprawę, że
                                        bycie ze mną byłoby dla kogoś obciążeniem.
                                        • wesola_kicia Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:11
                                          nie mam takiej możliwości
                                          zreszta po co i tak ten związek się sypie
                                        • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:12
                                          Wiem, że ten, którego kocham zrezygnował z bycia ze mną m. in. z tego powodu.
                                          Pomijając fakt, że jest kawalerem a ja rozwódkja z dzieckiem.
                                          • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:17
                                            Screen, właśnie przez takie podejście przegrywasz.
                                            Pozwoliłaś sobie wmówić że przez to jestes mniej wartościowa.
                                            To NIEPRAWDA !!!!
                                            Jesteś wartościową dziewczyną
                                            i nikomu nie pozwól mawet pomyśleć, że jest inaczej.
                                            • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:20
                                              Po moich przejściach jestem tak zrażona do związków i nie potrafie zaufać
                                              drugiej osobie, że nie wiem czy kiedykolwiem uda mi się podejść do sprawy
                                              inaczej niż pies do jeża.
                                              • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:25
                                                Podchodź ostrożnie,
                                                ale szanuj się,
                                                jesteś w porządku,
                                                jesteś dzielną, dobrą dziewczyną,
                                                noś głowę wysoko.
                                                :-)
                                                • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:29
                                                  Z tym facetem nic się już nie da naprawić. Spaliłam to. musze teraz tylko
                                                  zaczekać aż to uczucie do niego trochę przygaśnie. Wiem, że on na nie nie zasługuje.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:49
                                                    Jakoś nie jestem przekonana
                                                    chyba ze czegoś nie wiem
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:51
                                                    Pewnie bardzo mało wiesz
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 13.05.06, 23:52
                                                    pewnie tak
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:01
                                                    dzisiaj jakoś wyjątkowo sie otwieram. Masz okazję nadrobić zaległości;)
                                                    A im więcej z siebie wylewam tym bardzij mi się chce śmiać z siebie, że
                                                    pozwoliłam sie takiemu ... omotać.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:03
                                                    taka rozmowa bardzo pomaga,
                                                    nabiera się dzięki temu właściwej perspektywy.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:11
                                                    Wiem ale jak człowiek zostaje sam wszytko wraca do "normy"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:13
                                                    Ostatnio w pracy usłyszałam tekst piosenki Gosi Andrzejewskiej (czy jakoś tak) .
                                                    Jest jak napisana specjalnie ode mnie dla niego.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:13
                                                    Normą ma być głowa w górze,
                                                    szacunek do siebie
                                                    i uśmiech na twarzy :-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.05.06, 00:14
                                                    Ty wiesz która jest godzina?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.05.06, 09:27
                                                    Kawę poproszę, ze śmietanką,
                                                    do tego rogalik i dżem figowy.
                                                    Dziękuję,
                                                    rogalik taki malutki?
                                                    to jeszcze jeden poproszę :-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 14.05.06, 15:47
                                                    Sjesta po obiadku...
                                                    może na jakieś dobre lody się skuszę ;-D
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 14.05.06, 22:51
                                                    Dopiero wróciłam po ciężkim dniu i juz nawet na drinka nbie mam ochoty. Po tym
                                                    co dziś z rana zauważyłam... Mój obiekt uczuć wyjeżdżający na wycieczkę
                                                    niedzielną z "koleżanka z pracy" :((( To był szok. Powoli przychodze do siebie
                                                    ale bardzo powoli.
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą 15.05.06, 11:33
                                                    Bardzo mocna kawa by się przydała heh...
                                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą 15.05.06, 11:58
                                                    i jeszcze jeden dzien wolnego :/
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 15.05.06, 17:27
                                                    o tak!
                                                    ja też poproszę ;-D
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:36
                                                    A ja nie chcę wolnego. Praca odrywa mnie od rzeczywistości. Dzisiaj miałam taki
                                                    ruch, że nie miałam czasu mysleć o niczym innym. 8 godzin zleciało bardzo szybko
                                                    i nawet nie chciało mi się spać, mimo przespanych 2 godzin ostatniej nocy.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:40
                                                    Drinka tez nie wypiję, bo na pusty żołądek mógłby mieć piorunujące działanie;)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:46
                                                    Fantko! Chodź na leżaczek. Słonko pozytywnie nastawia
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:47
                                                    No to w końcu coś zjedz.
                                                    Głodówka niewskazana :-)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:48
                                                    Wszystko mi rośnie w ustach. Nie zaszkodzi mi głodówka. Oczyszczę sobie organizm
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 20:52
                                                    Opowiedz o swoich miłych niespodziankach
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą 15.05.06, 21:00
                                                    Udało mi się załatwić kilka dni urlopu i wyjadę gdzieś odpocząć.
                                                    W przyszłym tygodniu zostawię forum na Twojej głowie.
                                                  • screen Re: kafe pod palmą 15.05.06, 21:12
                                                    Znowu wyjeżdżasz??? Ale Ci zazdroszczę
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 08:49
                                                    kiedyś spytałyście czy jest szansa powrotu do siebie
                                                    w niedziele dowiedziałam się ,że jest.
                                                    Okazało się,że już nie jest z tamtą,
                                                    a i mój związek się rozwalił.
                                                    Więc oboje jesteśmy wolni,i oboje sie boimy.
                                                    Bo w głębi serca nadal coś czujemy do
                                                    (ja do M. ,a on do K.).
                                                    Powiedzcie mi ,jeśli możecie -
                                                    czy taki powrót wogóle ma szanse??
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 18:57
                                                    Powrót ma szansę!
                                                    Ale tak na odległość to miłość trochę zamiera.
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:16
                                                    tak ma .
                                                    ale czy ma sens nie wiem
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:22
                                                    jak nie sprawdzisz,
                                                    to nie będziesz wiedziała
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:27
                                                    ja już podjęłam decyzje
                                                    nie będzie powrotu,
                                                    i nie pytaj dlaczego taka jest decyzja
                                                    bo sama nie znam odpowiedzi
                                                    :(
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:29
                                                    Decyzja jest bardzo ważna...
                                                    bez decyzji, to rozterka...męcząca
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:31
                                                    fantka to bardziej jest pochrzanione by się mogło wydawać
                                                    pozatym publicznie nie chce o tym pisać
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:33
                                                    Dopóki nie zaczęłam pisać i czytać wpisów na forum,
                                                    to myślałam, że tylko ja mam takie popaprane i pokrecone życie.
                                                    :-(
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:37
                                                    wiesz co jest najgorsze
                                                    że staram się pomóc innym osobą jak są w dołku
                                                    a sama sobie nie moge pomóc
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:41
                                                    Czy mogę przepisać jako moją wypowiedź, to co napisałaś?
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:42
                                                    dlatego dobrze jest rozmawiać tutaj...
                                                    pomagamy sobie wzajemnie...

Śmieszny mechanizm, co nie?
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:45
                                                    może i smieszny,
                                                    ale nikomu z forum nie powiedziałam
                                                    jaka jest przyczyna mojego dołka
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:44
                                                    pewnie,że możesz
                                                    jeśli chcesz
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:45
                                                    wiesz co jest najgorsze
                                                    że staram się pomóc innym osobą jak są w dołku
                                                    a sama sobie nie moge pomóc
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:47
                                                    jak chcesz pogadać to pisz na @
                                                    może Tobie też pomoge
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 21:58
                                                    Mój "problem" a właściwie jego genezę
                                                    opisałam w wątku założonym przez Alanyę.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 16.05.06, 22:31
                                                    ten wątek proszę tylko do 200 pościku pisać,
                                                    potem będzie ripley ;-D
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 08:41
                                                    czemu do 200?
                                                    na towarzyskim jest 2429:)
                                                    Dochodze do wniosku,że Seweryn Krajewski ,miał racje w jednej piosence
                                                    "Wystarczy raz w dyskotece"
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 16:40
                                                    Ciężko "chodzą" takie długie wątki.
                                                    Otworzyłam specjalny wątek na temat preferowanych długości wątków.
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 19:26
                                                    No i znowu jestem sama...
                                                    kelner gin z tonikiem proszę
                                                    jedna kostka lodu i plasterek cytryny...
                                                    I masażystę proszę zawołać...
                                                    niech mi rozmasuje ramiona
                                                    ;-)))
                                                  • arktur Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 21:13
                                                    poprosze sam gin z lemonka :)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 21:34
                                                    dostałeś ten gin?
                                                    bo widzę że kelner gdzieś polazł ;)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 21:46
                                                    Chciałam tylko powiedzieć, że... znów mnie wczoraj podkarmił nadzieją, dał do
                                                    zrozumienia, że tamta czeka ale on nie może, bo myśli o mnie. Ale z tego jednak
                                                    nic nie będzie. Nie wytrzymałam napięcia, pękłam i zasypałam go wyrzutami.
                                                    Wycofałam się z tego. Tylko....Dlaczego wciąż kocham????:(((((
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 21:53
                                                    No cóż musisz odchorować.
                                                    Bez bólu tego się nie uda zakończyć.
                                                    :)
                                                  • screen Re: kafe pod palmą :) 17.05.06, 21:58
                                                    A teraz mi pisze, że... nawet sobie nie zdaję sprawy jak bardzo mnie kocha i kim
                                                    dla niego jestem ale... presja otoczenia.... bla bla bla Pierwszy raz użył słowa
                                                    kocham w stosunku do mnie. Ale ja już nie umiem się tym cieszyć. Zabrakło sił:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka