nane1 30.03.06, 17:06 kolorowa jesli to ty i twoje nogi i twoj brzuszek na wizytowce to nono, niezle calkiem, mamy przystojna adminke))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: wow 30.03.06, 17:22 Nio, wlasnie zastanawiam sie jak sciagnac rozreklamowac profil Kolorowej. Wiecej facetow bedzie tu przychodzic... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: wow 30.03.06, 22:41 ach dziękuje Ci moja Droga... ciesze się niezmiernie, zeCi moje nowe zdjęcie przypadło dogustu mnie tylko zdenerwowało to, ze kurcze starsznie zmniejszyli, dopiero jak sie kliknie na zdjęcie, to normalnych rozmwiarów jest... buuu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: wow 30.03.06, 22:45 czekaj, czekaj... bo ja zaraz zacznę narzekać... ostatnio zaczełam intensywnie ćwiczyc nogi i brzuch, ale teraz mam takie zakwasy, że śmiac się nie mogę... a jak kaszlnąc chciałam, to myslałam, że umrę Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: wow 30.03.06, 22:49 te nogi to ja na czekoladzie jak na razie hoduje ale niech no sie wezme za ćwiczenia ostre, to sobie dopiero wyrobię nózki... bedzie cud miód )) ale juz daj spokój, bo sie wezme i zaczerwienię Odpowiedz Link
nane1 Re: wow 30.03.06, 22:51 spoko spoko koniec slodzenia, brzydki ten kolczyk, nie podoba mi sie zartowalam jak juz sie ukobiece tez zmienie image wizytowki, moze cos wam pokaze.... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: wow 30.03.06, 22:54 no... i teaz bedziemy czekać... dawaj a kolczyk jest ładny i mnie nie denerwuj DD akurat on jest ok co tam dla nasz szykujesz, zamieść, zamieść Odpowiedz Link
nane1 Re: wow 30.03.06, 22:59 jeszcze nie spokojnie, musicie uzbroic sie w cierpliwosc misiaki zaskocze was czyms, ale to pooooooootem, bardzo potem Odpowiedz Link
nane1 Re: wow 30.03.06, 23:01 bardzo sie ciesze, gorzej bedzie jak sie roczarujecie, ale mam nadzieje ze nie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: wow 30.03.06, 23:02 spoko, spoko... się nie martw... lepiej szybciej zamieszczaj Odpowiedz Link