Dodaj do ulubionych

adminka marnotrawna

04.07.06, 21:08
melduje sie chwilowo na posterunku smile własnie wróciłam z warszawy i jestem padnieta... kąpieli, masażu i seksu... długo z Wami nie pobędę, w czwartek wracam... z okazji 200 wpisów w ksiedze gości mam pewnien pomysł na watek, jesli jutromi sie uda, to zrobie smile

tak w ogóle jest fajnie, tylko opaliłam sie (a raczej spaliłam) w jakies pasy, co wyglada po prostu okropnie... jak będę miała czas polezeć plackiem na słońcu, to muszę sobie to wszystko wyrównać, bo wyglądam strasznie... ja... ja wyglądam strasznie smile ok, nie przynudzam... co tam u Was kochani, jak sobie radzicie beze mnie i bez Anx?

sciskam wszystkich bardzo mocno... cmok, cmok kiss
Obserwuj wątek
    • suczka78 Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 21:24
      cmok cmok ;*
      cicho tu i spokojnie wink
      • kolorowa_diablica Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 21:43
        właśnie widzę, ze sie nic nie dzieje... chyba półfinały wszystkich wciągneły... w sumie i ja zaraz chociaż część meczu obejrzę. może po nim cos sie tu ruszy smile
        • f_emmefatale Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 21:50
          Ja tam się pakuje,bo jutro do Gdyni jadę na 5 dni z Ukochanym, planuje
          oświadczyny i lece kawke wypić.

Trzymaj sie śliczna kiss
          • f_emmefatale Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 21:52
            A no nie napisałam po co tam jadę-mianowicie mam zamiar zgwałcić Briana Molko,bo
            jadę na koncert Placebo (m.in.)
          • kolorowa_diablica Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 22:45
            oświadczyny? no prosze, proszę, to pewnie wrócisz cała w skowronkach tongue_out ale takie planowane i nie utajone to tracą wszelki urok smile a tak na poważnie, to zrób jakies fotki i pokaż nam wszystkim, chetnie obejrzymy...

udanej zabawy i miłego pobytu! buziak kiss
            • f_emmefatale Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 22:51
              Ale to ja planuję sie oświadczyć diabełku smile
              Jeśli tylko Placebo zagraja Twenty Years..
              • kolorowa_diablica Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 22:52
                uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... no to inna rzecz... powodzenia w takim razie smile a pierścionek zareczynowy juz kupiłaś? (jemu lub sobie smile )
                • f_emmefatale Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 23:11
                  No właśnie nie,ale kupiłam sobie japonki big_grin
                  To znaczy przyjaciel z podstawówki mi kupił.

Za to Ukochanemu kupiłam ostatnio białą bluzkę z długim rekawem-wygląda tak
                  seksownie,że zaśliniłam mu całą przebieralnię- i okulary
                  przeciwsłoneczne..myslisz,że wystarczy?

A tak na serio..mam problem,bo pierscionka nie kupie,a kwiatek mi zwiednie w tym
                  tłumie ludzi,więc mam problem mały z tym.
                  Mysle,że przez ostatni rok byłam na tyle grzeczna,że zechce spędzić ze mną
                  resztę życia.
                  • kolorowa_diablica Re: adminka marnotrawna 04.07.06, 23:40
                    widzę, ze tu powazne deklaracje padnął... no no no... Femcia bądź dzielna i nie wycofaj sie w ostatniej chwili smile bede trzymac kciuki... a co do pierścionków... poczekaj aż sam Ci kupi smile))
    • maximilianna Witaj Kolorowa. 04.07.06, 23:42
      Spokojnie jak widzisz.
      Pozdrawiam znad morza.
      • kolorowa_diablica Re: Witaj Kolorowa. 04.07.06, 23:56
        no właśnie widze, ze spokojnie... chyba za spokojnie nawet... jakoś nowych ludzi by sie jeszcze przydało zwerbować... hmm, sama nie wiem... dzisiaj w kazdym razie nie mam juz siły latac po forach... ech Maxia, Ty w Gdańsku tam plażę masz, możesz poszaleć, powypoczywać... aż Ci zazdroszczę smile może sie nawet wybiorę, zobaczę smile
        • maximilianna Re: Witaj Kolorowa. 05.07.06, 00:02
          I wypoczywam i dlatego nie werbiję ludzi, bo jak wracam do domu to padam.
          Tylko pogadać z Finlandią na skype, przelercieć fora i padam spać.
          A jeszcze pracuję crying

A plażę mam od siebie najbliższą 27 km, a i tak jeżdzę do dębek jakieś 90 km wink
          • kolorowa_diablica Re: Witaj Kolorowa. 05.07.06, 00:09
            > A plażę mam od siebie najbliższą 27 km, a i tak jeżdzę do dębek jakieś 90 km wink

widze, ze ekonomiczne rozwiazania wybierasz tongue_out
            Ty zaserwuj sobie seans odpoczynkowy, od razu sił nabierzesz.
            • maximilianna Re: Witaj Kolorowa. 05.07.06, 16:09
              Hm, przydałby się porządny odpoczynek, ale niestety nie mogę za bardzo w tym
              roku crying
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka