22suzi 30.05.08, 07:50 Tylko śpij i aż śpij A mnie prowadz tam Tam gdzie jesteś ty Chcę być tam gdzie ty W niebie? Czemu nie.. W piekle? Aż na dnie.. Będę wszędzie,wszędzie będę Czy to ważne gdzie to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiamarcin Re: tęsknota 30.05.08, 21:16 cudny wierszyk... piekny i jak bardzo prawdziwy! Odpowiedz Link Zgłoś
alex2377 Re: tęsknota 31.05.08, 00:36 Godzina nocna nastraja melancholijnie. Chyba każda z nas mogłaby recytować te słowa "chcę być tam gdzie ty" jak modlitwę ,każdego dnia. Tęsknota i ogrom cierpień nie mogą jednak nas przygniatać, trzeba mieć nadzieję. To prawda, że nie ważne miejsce , radość spotkania tak wyczekiwanego będzie olbrzymia, bo chyba nie wątpicie, że ono nastąpi? Nie potrafiłabym chyba dalej żyć bez tej świadomosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karnivora Re: tęsknota 31.05.08, 00:48 Też sobie nie wyobrażam, żeby się nie spotkać. Ale coś zakłóca - usłyszałam, że miłość do naszych bliskich to też dobro doczesne. Może i tak, ale nic innego się nie liczy. Jak to wszystko posklejać? Odpowiedz Link Zgłoś
22suzi Re: tęsknota 06.06.08, 10:45 Zwiędły suknie i wachlarz z piór strusich Czas opada jak chmura szarańczy Wszystko kończy się prędzej niż musi Gra muzyka lecz nie ma z kim tańczyć Tancerz miły odszedł w dalszą drogę Gdzie jest nie wiem ani wy nie wiecie Jeśli tu go odszukać nie mogę Jakże znajdę go w wielkim wszechświecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiamarcin Re: tęsknota 06.06.08, 21:19 nie piszcie blagam,ze juz sie TAM nie spotkamy, ze ta nasza milosc to dobro doczesne, bo juz zupelnie sie zalamie, ja tak bardzo wierze ze jeszcze sie przytule do Marcina, ze GO przeprosze ze jeszcze sie posprzeczamy i powiem mu,nie wykrzycze jak bardzo mi GO brakowalo i jak cholernie GO kocham.....nie burzcie moich marzen o tamtym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
gra_zaw26 Re: tęsknota 06.06.08, 21:41 Bólu nie zgasi żadne ukojenie i ból ten chowamy skrycie, bo łez naszych nikt nie zrozumie, a dalej, dalej jest życie.... * Gdy się miało szczęście, które się nie trafia czyjeś ciało i ziemię całą A zostanie tylko fotografia To, to jest bardzo mało! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola008 Re: tęsknota 11.07.08, 21:33 Już tęsknię dwa miesiące i dwa dni. Odliczam czas: dni, tygodnie ale po co ? Czekam nie wiem na co. Szukam odpowiedzi ale jej nie ma. Wspomnienia przeszywają bólem. Błagam daj mi się odnaleźć. Chyba warjuję "Na każdym miejscu i o każdej dobie gdziem z toba płakał gdziem się z Tobą bawił wszędzie i zawsze będę ja przy Tobie bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił" Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: tęsknota 25.12.08, 18:46 Daleko został cały świat, wiatr tylko po uboczy nagiej, pożółkłej, o szarych mchach, jęczące skrzydła włóczy Nie przyszła tutaj ze mną wraz pamięć ni myśl niczyja, tylko tęsknota, co duszę rwie, tęsknota, co zabija Nie chcę żyć , mam wszystkiego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: tęsknota 25.12.08, 20:43 Napisze cos banalnego ,ale bardzo prawdziwego...daj sobie poprostu czas. Ile tego czasu?...to chyba nikt dokladnie nie zna odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b.wicia Re: tęsknota 06.06.08, 22:00 "Tęsknota" "Świat bez Ciebie traci kolory Rzeczywistosć rozmyta brak w niej pokory Życie zamiera wszystko sensu się wyzbywa Brak przy mnie Ciebie to tego wszystkiego przyczyna Gdy nie widzimy się czasem bo tak chciało życie Tęsknię, myślę, wyglądam ukrycie Moje serce wciąż jest przy Tobie I wiem, że bez Ciebie już życ nie mogę..." ;(( Nie mogę;((((nie wytrzymam ani dnia dłużej!!!;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
karnivora Re: tęsknota 25.12.08, 23:09 Czy ktoś tęskni extremalnie, a nie gada wierszem? Odpowiedz Link Zgłoś